Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dess já měla svoje dupačky, kabátek, dvě bodýčka, čepičku a rukavičky…jo a ponožtičky dvoje..a to mi stačilo..takže tak a určo bych to vzala hned, jestli nechceš, aby pak byl zajetelenej, když jim to dojde..to ti moc místa nezabere..jo a hlavně látkové plínky! Ty nedávaj!
lyrica píše:womanz píše:Uklidila jsem koupelnu a jeli jsme do Hradce na nákupy..při cestě zpátky už mě pobolívalo bříško..
napiš návodcopak tomu předcházelo?
já uklízela včera jak vsteklá, lezla jsem tady po čtyřech a předevčírem jsem běhala 6 hodin po nákupech a nic ![]()
Super, moc díky, to o těch látkovkách je fajn vědět, já sbalila jen tři, že to bude stačit… Tak přibalim. Ještě že to do nemocnice máme autem asi tak tři minuty, takže když bude nejhůř, bude někdo pendlovat a vozit, co ve svý těhotenský demenci zapomenu…
Dessie píše:
Super, moc díky, to o těch látkovkách je fajn vědět, já sbalila jen tři, že to bude stačit… Tak přibalim. Ještě že to do nemocnice máme autem asi tak tři minuty, takže když bude nejhůř, bude někdo pendlovat a vozit, co ve svý těhotenský demenci zapomenu…
kde bydlíš?
Zuzi, jen počkej na mě, viděla bych to ideálně tak příští pátek, začátek prosince je super, co ty na to?
Hezky si to naplánujem, ona se nám dítka určitě ráda přizpůsobí ![]()
Mezi Zlatou Štikou a Sakařovkou ![]()
womanz píše:Dessie píše:kde bydlíš?
Tak to jo, to máš fakt kousek
my to máme asi 5min přes Nemošice
A už máš rozhodnutí o jméně? Mě ho doktorka ještě nedala, tak nevim, mám si pro něj dojít na matriku? ![]()
Nám ho dali na matrice, když jsme byli vyřizovat příjmení. A myslím že to maj i doktoři v ordinaci, ale nevím jestli všichni
Achojky Holky, dlouho sem tady nebyla
My jsme se tedka přestehovali na Dubinu tak si zvykáme a dáváme to nejak dokupy
Natálka oslavila 2.Narozeniny je to pěkny ![]()
Sisinka ![]()
Jahůdka píše:
TAJANKO, kdy se stěhujete? Máš fotečky domečku na potěšení oka?
no baracek nam predali minuly tyden…takze ted resime elektrikare na svetla, zaluzie, klimatizaci, zabezpecovacku a central. vysavac, kuchyn a skryne a internet…musi to byt nez se budeme stehovat…pak uz nechci zadneho delnika ani videt…takze plan je na stehovani 10.12. uz aby to bylo…nemuzu se dockat…akorat na tom stavenisti budu s malym v provizornich podminkach hlidat vsechny delniky a remeselniky co budou jeste pracovat…manzel se nemuze uvolnit z prace…takze musim ja…bude zabava…uz jsme jeden den zvladli hlidat elektrikare…nastesti byl šimon hodny a v pohode…
ty jo když jsem před 3 roky rodila Kačku tak jsem ani svý oblečení pro ní nepotřebovala a to jsem je měla vše bylo erár i košil bylo dost
to abych taky přibalila teda ![]()
Zuzi neboj třeba to přijde pěkně rychle až se budeš divit ![]()