Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já řešit věk, tak se asi zblázním a mám pořád depku… ještě mám v živé paměti oslavu 18tin a za chvilku slavím 30.
womanz píše:
já řešit věk, tak se asi zblázním a mám pořád depku… ještě mám v živé paměti oslavu 18tin a za chvilku slavím 30.
Jahůdka píše:Káčulaa píše:Tak já se přidávám mezi starší a pokročilé. Mám na krku 34.renč píše:Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méněKáčulaa píše:odkud jsi? A věk?renč píše:Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?![]()
![]()
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super![]()
![]()
![]()
![]()
super, jahůdko a ke komu chodíte k dětské? Já chodila tam k Ježkové, bydlela jsme v Pardubičkách a teď jsem u Hvížďalové
womanz píše:
tak já taky nepatřím zrovna mezi mladice, bude mi 30ale teda jako stará páka se taky necítím
jo kámo, ale mezi 30 a35 je fakt velkej rozdíl, to poznáš, holyk mě za měsíc bude 36, vypadám mladší, ale je to znát
![]()
renč píše:
a že jste tady pardubandy ještě neudělaly uzavřenou skupinu?
tak šlo by to…já nevím, jak s eto dělá, my máme uzavřenou jen holky, co rodíme stejně
renč píše:
takže jsem zase nejstarší
mě bude 36 za necelý měsíc, hele ale vypadáš mladince na nicku
![]()
lyrica píše:renč píše:Taky se divím..
a že jste tady pardubandy ještě neudělaly uzavřenou skupinu?Ale já už jednu skupinu moderuji, takže pokud ji někdo založí, bude to fájn
Jinak mě je 24
Lyr já nikde nenašla ten tvůj porod
renč píše:
no trochu mě to ale mrzí…
to jsme já v té naší skupině mamin, co budou rodit, no a pak když se tam 2× naskytla stejně stará duše, tak nám odešla ![]()
Samovolný potrat, či zdrhla ![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:Lyr já nikde nenašla ten tvůj porodrenč píše:Taky se divím..
a že jste tady pardubandy ještě neudělaly uzavřenou skupinu?Ale já už jednu skupinu moderuji, takže pokud ji někdo založí, bude to fájn
Jinak mě je 24
Já jsem nepopisovala porod, jen jsem psala hodnocení na pardubickou porodnici do hodnocení, na sepsání porodu ještě nějak nebyl čas ![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:Já jsem nepopisovala porod, jen jsem psala hodnocení na pardubickou porodnici do hodnocení, na sepsání porodu ještě nějak nebyl časlyrica píše:Lyr já nikde nenašla ten tvůj porodrenč píše:Taky se divím..
Jinak mě je 24
no tak jak budeš mít čas, tak nám písni, jak to probíhalo a jestli ti miminko vzali, či zda jsi ho měla u sebe, jak to bylo? Co sestřičky?
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/ ![]()
Až bude chvilka, napíšu deníček ![]()
lyrica píše:
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/
Až bude chvilka, napíšu deníček
Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho
Holky neblázněte stím věkem,mě bude za měsíc a půl 34
ale nepřijde mi to nějak hrozný,ale někdy se cítím na 80
a skupinu klidně uzavřete,myslím že to bude lepší,ale já se k tomu nehlásím páč nevím jak
![]()
hanulka78 píše:
Holky neblázněte stím věkem,mě bude za měsíc a půl 34![]()
ale nepřijde mi to nějak hrozný,ale někdy se cítím na 80
![]()
a skupinu klidně uzavřete,myslím že to bude lepší,ale já se k tomu nehlásím páč nevím jak
![]()
mě také nevadí, když se to uzavře, ale nevím, jak s eto dělá