Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
26.11.11 14:35

já řešit věk, tak se asi zblázním a mám pořád depku… ještě mám v živé paměti oslavu 18tin a za chvilku slavím 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 14:47
womanz píše:
já řešit věk, tak se asi zblázním a mám pořád depku… ještě mám v živé paměti oslavu 18tin a za chvilku slavím 30.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:04
Jahůdka píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?
Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:
odkud jsi? A věk?
Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně :x :mavam: :mavam: :mavam:
Tak já se přidávám mezi starší a pokročilé. Mám na krku 34. :oops:

super, jahůdko a ke komu chodíte k dětské? Já chodila tam k Ježkové, bydlela jsme v Pardubičkách a teď jsem u Hvížďalové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:05
womanz píše:
tak já taky nepatřím zrovna mezi mladice, bude mi 30 :lol: ale teda jako stará páka se taky necítím :mrgreen:

jo kámo, ale mezi 30 a35 je fakt velkej rozdíl, to poznáš, holyk mě za měsíc bude 36, vypadám mladší, ale je to znát :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:07
renč píše:
a že jste tady pardubandy ještě neudělaly uzavřenou skupinu?

tak šlo by to…já nevím, jak s eto dělá, my máme uzavřenou jen holky, co rodíme stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:10
renč píše:
takže jsem zase nejstarší :?

mě bude 36 za necelý měsíc, hele ale vypadáš mladince na nicku :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:11
lyrica píše:
renč píše:
Taky se divím.. :nevim: Ale já už jednu skupinu moderuji, takže pokud ji někdo založí, bude to fájn :-)
Jinak mě je 24 ;)

Lyr já nikde nenašla ten tvůj porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:13
renč píše:
no trochu mě to ale mrzí… :oops:

to jsme já v té naší skupině mamin, co budou rodit, no a pak když se tam 2× naskytla stejně stará duše, tak nám odešla :(
Samovolný potrat, či zdrhla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 17:33
Káčulaa píše:
lyrica píše:
renč píše:
Taky se divím.. :nevim: Ale já už jednu skupinu moderuji, takže pokud ji někdo založí, bude to fájn :-)
Jinak mě je 24 ;)

Já jsem nepopisovala porod, jen jsem psala hodnocení na pardubickou porodnici do hodnocení, na sepsání porodu ještě nějak nebyl čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:44
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
renč píše:
Jinak mě je 24 ;)
Já jsem nepopisovala porod, jen jsem psala hodnocení na pardubickou porodnici do hodnocení, na sepsání porodu ještě nějak nebyl čas :oops:

no tak jak budeš mít čas, tak nám písni, jak to probíhalo a jestli ti miminko vzali, či zda jsi ho měla u sebe, jak to bylo? Co sestřičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 17:45

Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/ ;)
Až bude chvilka, napíšu deníček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:52
lyrica píše:
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/ ;)
Až bude chvilka, napíšu deníček :P

Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 17:53

Holky neblázněte stím věkem,mě bude za měsíc a půl 34 :poblion: :poblion: ale nepřijde mi to nějak hrozný,ale někdy se cítím na 80 :mrgreen: :mrgreen: a skupinu klidně uzavřete,myslím že to bude lepší,ale já se k tomu nehlásím páč nevím jak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 17:56
hanulka78 píše:
Holky neblázněte stím věkem,mě bude za měsíc a půl 34 :poblion: :poblion: ale nepřijde mi to nějak hrozný,ale někdy se cítím na 80 :mrgreen: :mrgreen: a skupinu klidně uzavřete,myslím že to bude lepší,ale já se k tomu nehlásím páč nevím jak :mrgreen: :mrgreen:

mě také nevadí, když se to uzavře, ale nevím, jak s eto dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 17:59

to by mě zajímalo kdo to ví? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...