Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
24.11.11 20:41
womanz píše:
Tajanko, kde mate ten baracek?prijde mi to povedomi

ve svitkove…cz stav. holding tam stavi radovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
24.11.11 20:47

ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky :think: …pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon :zed: :zed: …hlavne byli problemy o vikendech :twisted: :twisted: …tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 21:25

https://www.emimino.cz/…e/pardubice/
Napsala jsem hodnocení, tak mrkněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:06
womanz píše:
hodnoty křivky spodní by se měli pohybovat mezi 20-30 sem tam může vyskočit na 50-60, ale to jsou jenom sekundové výkyvy. Pokud by se jednalo o porod musela by křivka postupně stoupat třeba k 80.
Nevím jestli jsem to vysvětlila správně, ale tak mi to bylo vysvětleno. Máš ten papírek doma? zkus vyfotit a vložit. ¨Jo a jak léčíš strie? Já teda mám z puberty na stehnech, ty ale nejsou moc vidět a teď se mi udělali další a taky na bocích a jsou teda hodně vidět, prsa mám popraskané jen malinko, skoro to není vidět, ale ty boky jsou šílený :cry:

holky já myslím, že strie nejdou léčit a že nepomůžou ani žádné olejíčky a krémy, čím se v těhu patláme, je to prostě o elastititě kůže, každý to má jinak, já něco málo také mám, také z doby puberty, kdy jsem stále přibývala, hubla a podobně. Vím, že má švagrová se tím hodně trápila, ale ona to měla opravdu hodně, tak nakonec šla na laser, ale nevím, zda by na o něco bylo. Těšte se z miminek, ono to vybledne a uvidíte, já to mám taky a zatím to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:12
renč píše:
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?

Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:13
hanulka78 píše:
Lyr-dobře děláš s tím masírováním :palec: určo se mu brzy ulevý :srdce: Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?

počítají s evšehny dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:19
Tajanka píše:
jo a nejake fotečky…

pěkné fotky, odkud to je??,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:20
Tajanka píše:
ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky :think: …pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon :zed: :zed: …hlavne byli problemy o vikendech :twisted: :twisted: …tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…

ty jsi rodila v Chrudimi a ted chceš do Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 09:26
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:
odkud jsi? A věk?

Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně :x :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.11.11 10:31
Tajanka píše:
womanz píše:
Tajanko, kde mate ten baracek?prijde mi to povedomi
ve svitkove…cz stav. holding tam stavi radovky…

Tak podobný domečky jsou v Mikulovicích, jsem si to speltla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.11.11 10:35
Káčulaa píše:
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:
odkud jsi? A věk?
Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně :x :mavam: :mavam: :mavam:

já myslím, že věk nehraje roli, je jedno jestli nám je 25 nebo 35 :D pokud si rozumíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
25.11.11 11:21

Ahoj holky, zdravíme :mavam: . Jak se cítíte těhulky? A jak maminky novorozeňátek a kojenců? U nás při stejném, holky jsou zlobidla, Adélka se pouští a snaží se krůčkovat sama, Barunka jí tahá za ruce, až jezdí po zemi, obě se řehtají, no, veselo :D .

Jinak, KAČENKO, přejeme vše nejlepší k dnešnímu svátku, hlavně zdravíčko, lásku, šťastné chvíle s rodinkou a veselé příhody s dětmi! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.11.11 11:59

Těhule se hlásí :-) Dnes spánek ok, asi jsem si tu včerejší hroznou noc uhnala tulením :oops: Chytám se na nákupy… no, chystám se, zatím jsem se vykoupala a teď se válím v posteli a přemáhám lenost :D Ale čeká mě dnes spousta práce, kterou za mě nikdo neudělá, chci nakrájet další jablka na křížalky, první várku už jsem, za přispění morčat, zblajzla… Copak máte v plánu vy?

misu, tak to máte veselo :-)

Kačko, taky všechno nejlepšejšejší k svátku ;)  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
25.11.11 12:12

Zdraviiim

No jo holky času je málo :pankac: Jinak teď jsme přišli od doktorky a už mame 4 kila :) takže papá dobře…Po saabikovi je nam taky líp ale občas hold přijdou hysteriky že se mi chce taky plakat jak ji to bolí :zed: Ch jo holky nevite nahodou proč ten naš mrňous vubec nechce spat?? Fak spinka strašně malo dycky se zbudí okolo 5 rano a tak do 8 do 9 nespi :zed: :zed: dycky pul hodky kouka kouka a pak začne řvaat tak si ji dycky vezmu do naručí potom se na par minut uklidni a pak zase… to je nejhorši dycky rano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
25.11.11 12:37

Prdelka pred koupanim :-***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie