Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
Tajanko, kde mate ten baracek?prijde mi to povedomi
ve svitkove…cz stav. holding tam stavi radovky…
ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky
…pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon
…hlavne byli problemy o vikendech
…tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…
https://www.emimino.cz/…e/pardubice/
Napsala jsem hodnocení, tak mrkněte ![]()
womanz píše:
hodnoty křivky spodní by se měli pohybovat mezi 20-30 sem tam může vyskočit na 50-60, ale to jsou jenom sekundové výkyvy. Pokud by se jednalo o porod musela by křivka postupně stoupat třeba k 80.
Nevím jestli jsem to vysvětlila správně, ale tak mi to bylo vysvětleno. Máš ten papírek doma? zkus vyfotit a vložit. ¨Jo a jak léčíš strie? Já teda mám z puberty na stehnech, ty ale nejsou moc vidět a teď se mi udělali další a taky na bocích a jsou teda hodně vidět, prsa mám popraskané jen malinko, skoro to není vidět, ale ty boky jsou šílený
holky já myslím, že strie nejdou léčit a že nepomůžou ani žádné olejíčky a krémy, čím se v těhu patláme, je to prostě o elastititě kůže, každý to má jinak, já něco málo také mám, také z doby puberty, kdy jsem stále přibývala, hubla a podobně. Vím, že má švagrová se tím hodně trápila, ale ona to měla opravdu hodně, tak nakonec šla na laser, ale nevím, zda by na o něco bylo. Těšte se z miminek, ono to vybledne a uvidíte, já to mám taky a zatím to neřeším
renč píše:
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?
Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání
![]()
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super
![]()
hanulka78 píše:
Lyr-dobře děláš s tím masírovánímurčo se mu brzy ulevý
Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?
počítají s evšehny dny
Tajanka píše:
jo a nejake fotečky…
pěkné fotky, odkud to je??,,,,
Tajanka píše:
ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky…pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon
![]()
…hlavne byli problemy o vikendech
![]()
…tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…
ty jsi rodila v Chrudimi a ted chceš do Pardubic?
renč píše:Káčulaa píše:odkud jsi? A věk?renč píše:Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?![]()
![]()
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super![]()
Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně
![]()
Tajanka píše:womanz píše:ve svitkove…cz stav. holding tam stavi radovky…
Tajanko, kde mate ten baracek?prijde mi to povedomi
Tak podobný domečky jsou v Mikulovicích, jsem si to speltla ![]()
Káčulaa píše:renč píše:Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méněKáčulaa píše:odkud jsi? A věk?renč píše:Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?![]()
![]()
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super![]()
![]()
![]()
![]()
já myslím, že věk nehraje roli, je jedno jestli nám je 25 nebo 35
pokud si rozumíme
Ahoj holky, zdravíme
. Jak se cítíte těhulky? A jak maminky novorozeňátek a kojenců? U nás při stejném, holky jsou zlobidla, Adélka se pouští a snaží se krůčkovat sama, Barunka jí tahá za ruce, až jezdí po zemi, obě se řehtají, no, veselo
.
Jinak, KAČENKO, přejeme vše nejlepší k dnešnímu svátku, hlavně zdravíčko, lásku, šťastné chvíle s rodinkou a veselé příhody s dětmi!
![]()
Těhule se hlásí
Dnes spánek ok, asi jsem si tu včerejší hroznou noc uhnala tulením
Chytám se na nákupy… no, chystám se, zatím jsem se vykoupala a teď se válím v posteli a přemáhám lenost
Ale čeká mě dnes spousta práce, kterou za mě nikdo neudělá, chci nakrájet další jablka na křížalky, první várku už jsem, za přispění morčat, zblajzla… Copak máte v plánu vy?
misu, tak to máte veselo ![]()
Kačko, taky všechno nejlepšejšejší k svátku
![]()
No jo holky času je málo
Jinak teď jsme přišli od doktorky a už mame 4 kila
takže papá dobře…Po saabikovi je nam taky líp ale občas hold přijdou hysteriky že se mi chce taky plakat jak ji to bolí
Ch jo holky nevite nahodou proč ten naš mrňous vubec nechce spat?? Fak spinka strašně malo dycky se zbudí okolo 5 rano a tak do 8 do 9 nespi
dycky pul hodky kouka kouka a pak začne řvaat tak si ji dycky vezmu do naručí potom se na par minut uklidni a pak zase… to je nejhorši dycky rano ![]()