Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14091
14.2.14 12:28

MC je Kašpárek na Dukle (někde za ZŠ Staňkova), pak můžeš do dětského koutku v AFI (něco se platí, ale tuším, že 35Kč), kavárna Dětský klubík na 17.listopadu. Víc teď z hlavy nevylovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.2.14 13:01

Ještě na Karlovině je velká herna Baloon café, na Dubině je taky herna nebo kavárna Provence s dětským koutkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
17.2.14 14:25

Tady nikdo není? tady je nějako mrtvo :(
Já právě nechci kavárnu, to až později, ale vyloženě MC, kam bych mohla na cvičení, zpívání, nebo jen do herny, nevím, neznám to. Takže jen Kašpárek? Jedno MC jsem našla, ale bylo to tam psané od roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.2.14 14:38

Na Dubině je taky cvičení, ale od Jesničánek je to trochu dál no :think: Na toho 17.listopadu v Klubíku taky cvičení bývají, ale nevím od jakého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
17.2.14 14:46
@PetiteFillette píše:
Na Dubině je taky cvičení, ale od Jesničánek je to trochu dál no :think: Na toho 17.listopadu v Klubíku taky cvičení bývají, ale nevím od jakého věku.

To se jmenuje KLubík? Právě hledám - našla jsem Kašpárek na dukle, pak Dubínek na Dubině a pak Kulihrášek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.2.14 15:40

@Flerinka Jmenuje se to Dětský klubík. https://www.facebook.com/detskyKlubik?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
8.4.14 13:01

Ahoj nemáte zkušenosti s nějakou páni na hlidani? Nějakou flexibilní hlavně dopoledne v týdnu, která pohlida nemocné díte. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.4.14 20:30

Ahoj mamky a tehulky :) jsem take z pardubic, chodim prakticky kazdy den s holkama na prochazku do tyrsovych sadu a smer zamek, tak kdyz se budete chtit nektera pridat :) dale mam zalozene tema:strollering pardubice. mrknete prosim, dekuju za reakce a zpravicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
20.5.14 11:38

Jsme také z Pardubic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 14:28

Obnovuji téma. :) Najde se tu nějaká mladá maminka z Pardubic, které také chybí někdo, s kým by mohla poklábosit, zajít do kavárny atd. Je mi 27, mám osmimesicniho chlapečka, v Pardubicích jsme krátce a nikoho tu neznám. Těším se na odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.18 21:25

Dotazník

Zdravím, prosím o vyplnění dotazníku do mé závěrečné práce na téma kavárny s dětskou hernou. Dotazník Vám zabere max. 2 minuty. Předem moc děkuji za vyplnění. https://obecny-pruzkum-v-oblasti-kav.vyplnto.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 11:35

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pardubic? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
1.8.18 07:44
@mařenaodvedle píše:
Obnovuji téma. :) Najde se tu nějaká mladá maminka z Pardubic, které také chybí někdo, s kým by mohla poklábosit, zajít do kavárny atd. Je mi 27, mám osmimesicniho chlapečka, v Pardubicích jsme krátce a nikoho tu neznám. Těším se na odpovědi. :)

Ahoj, nejsem sice maminka, ale jsem přibližně stejného věku a před pár dny jsem se nastěhovala do Pardubic. Taky tu zatím takřka nikoho neznám, takže budu ráda, když se ozveš.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová