Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
21.1.13 16:01
@dennytesarova píše:
@Michaela99 Ahoj, za mě taky Dr Lucká. Je to perfektní doktorka. A sestřička je taky v pohodě.

taky k ní chodím a naprostá spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.13 15:05

Mamina z Pardubic

Ahoj holky! Jsem z Pardubic z Dukla, mám roční holčičku a hledám maminu na procházky, na pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.2.13 15:39

@Lillypad Tak jsem holky nakonec zůstala u toho mého v přelouči.. :) Zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.2.13 15:39

@Lenka1333 Vítám tě :|) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.2.13 21:24

@Lenka1333 Ahoj, mám taky roční holčičku a bydlím kousek od Dukly v Jesničánkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.3.13 10:16

Tady to nějak zaspalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
11.3.13 10:20

Holky já se Vám sem vetřu. Prosím chceme jet letos na dovolenou odo okolí Pardubic-Vysoké Mýto. Neznáte nějaký penzion na ubytování vhodný i pro dítě-kde by vařily. Co jsem našla je bez jídla (mě se vařit nechce :oops: ) a pak jsem našla nějaký kde je v přízemí diskotéka a bar-to nechci tam bude kravál. :think: Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.3.13 07:45

Michaelo, nezaspalo, ale už delší čas jsme v uzavřené skupině. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
12.3.13 07:52

@Jahůdka Tak to jsem zaspala já :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.2.14 10:19

Ahoj holky, jak je to s poplatkem za popelnice? někde jsem četla, že se platí od půl roku věku dítě a někde, že to v Pardubicích mají děti až do šesti let zadarmo, moc se mi to teda nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.2.14 11:30

Do 6 let neplatí :) Teda platit začnou v tom roce, kdy dovrší šestý rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.2.14 11:48
@PetiteFillette píše:
Do 6 let neplatí :) Teda platit začnou v tom roce, kdy dovrší šestý rok..

jé, tak to je super, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
14.2.14 12:06

Ahojda holky. Hledám nějakou maminku, která má podobně staré miminko, na procházky, návštěvy atd. Jsem do Pardubic přistěhovaná z Náchoda, takže tu nemám žádnou kamarádku - maminku, všechny mám daleko, nikoho nemám jen tak na sraz, na procházky atd. Je mi 30, bydlíme v Jesničánkách (Nové Jesenčany) a mám 8 měsíčního syna.. Našla by se tu nějaká? :)
A další dotaz, je tu v Pardubicích nějaké dobré mateřské centrum? Kam bych mohla s malým chodit si hrát? Miluje děti a jsme doma furt sami, nebo s tatínkem. Chodím s ním už i na plavání k Majáku a vidím, jak reaguje na děti, jak se mu rozsvítí oči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
14.2.14 12:07
@Lenka1333 píše:
Ahoj holky! Jsem z Pardubic z Dukla, mám roční holčičku a hledám maminu na procházky, na pokec.

Jéé, tak já psala to samé! :) A není to tak daleko, my jsme z Jesničánek.. Tak kdyby jsi chtěla. Hledám maminku na to stejné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
14.2.14 12:08
@womanz píše:
@Lenka1333 Ahoj, mám taky roční holčičku a bydlím kousek od Dukly v Jesničánkách :-)

Jejda, můžeme se seznámit? My jsme taky z Jesničánek a mám 8 - no skoro 9 měsíčního kluka a taky nemám s kým chodit na procházky a popovídat :D Tak to je náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová