Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
30.1.12 20:19
lenkaha píše:
Zdravím,
petitefillette nevím, jestli tě Ditrychová vezme, spíš si myslím, že ne, je po vážné nemoci. Hodně mých kamarádek chodí k Dobrkovskému. A kdybych si měla volit nového gynekologa, šla bych k němu.

Jj, já taky chodím k Mudr. Ditrychové a můžu potvrdit, že nové pacientky nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.1.12 22:15

Ahoj, a co zkusit dr. Galáta, ordinuje taky v Gmedu, se můžeš třeba zeptat sestřiček až tam budeš, jestli bere nové pacientky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.2.12 20:37

Ahoj holky, omlovám se, že se vám sem vtírám, ale potřebovala bych poradit. Nevíte náhodou o nějakém fyzioterapeutovi v Pardubicích, který se specializuje na těhotné? Mám problémy se zády a už se to nedá vydržet, ale mám strach jít jen tak k někomu :roll: . Kamarádka mi doporučila Jedličkovou, ale ta nemá smlouvu s pojišťovnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
7.2.12 20:39
petluk píše:
Ahoj holky, omlovám se, že se vám sem vtírám, ale potřebovala bych poradit. Nevíte náhodou o nějakém fyzioterapeutovi v Pardubicích, který se specializuje na těhotné? Mám problémy se zády a už se to nedá vydržet, ale mám strach jít jen tak k někomu :roll: . Kamarádka mi doporučila Jedličkovou, ale ta nemá smlouvu s pojišťovnou :nevim:

jedlickova je uzasna…mne v tehu i po porodu moc pomohla…a vubec nelituji toho ze jsem to platila hotove… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.2.12 20:54
já jsem chodila k masérce Kábrtové, jako těhotné mi moc pomohla od bolesti zad, já totiž se zádama skončila dokonce v nemocnici, přijela pro mě záchranka, nemohla jsem se ani hnout, ale tam ode mě dávali ruce pryč, jelikož jsem byla těhu ve 26tt :roll:
petluk píše:
Ahoj holky, omlovám se, že se vám sem vtírám, ale potřebovala bych poradit. Nevíte náhodou o nějakém fyzioterapeutovi v Pardubicích, který se specializuje na těhotné? Mám problémy se zády a už se to nedá vydržet, ale mám strach jít jen tak k někomu :roll: . Kamarádka mi doporučila Jedličkovou, ale ta nemá smlouvu s pojišťovnou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.2.12 20:56

samo sebou jsem to platila, ale už bych kecala kolik, myslím něco kolem 250-300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.2.12 20:59

Holky děkuju. Ta Jedličková chce 500,– na hodinu a objednává až na duben :? . Tak zkouším jestli by se nenašel i někdo jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.2.12 21:27

http://www.glamour-masaze.cz/ zkus se zeptat, já na ní nedám dopustit.
Budu tam chodit i s malou na dětské relaxační masáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.1.13 15:15

Děkuji

Za všechny odpovědi. :kytka:

Příspěvek upraven 21.01.13 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.1.13 15:53

@Michaela99 Ahoj, já jsem sice z Přelouče, ale k dr. jezdím do Pardubic, jmenuje se Lucká, je to podle mě, moc dobrá doktorka, někomu tam přijde sestra protivná, ale když jsem byla těhotná, nemohla jsem si ji vynachválit a chovala se ke mně hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
19.1.13 16:30

Já chodím k Dobrkovskému a jsem moc spokojená, sestřička je milá, objednání vždy +- 10minut na čas, ale pokud je problém tak vezmou i bez objednání… parkování v pohodě. Sídlí nedaleko nemocnice ve vlastním RD. doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.1.13 18:31

Ahoj holky, poraďte mi prosím kde v pardubické nemocnici dělají OGTT - test na cukr? a taky v kterém týdnu jste tam byly, gyndařka mi řekla ať se objednám a po telefonu mi sestřička řekla, že neobjednávají, že se chodí každou středu, ale nevím v kterém týdnu to je nejlepší. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.1.13 20:34

@Lillypad uz si nepamatuji v kterem tydnu, kdyz ti gyndarka rekla ze mas ji tak ja bych pochopila ze mam jit ted…jinak ja byla v nemocnici a normalne jsem se ohlasila na recepci gynekologie…a tam mne uz sestricka navedla…sedis tam pak na chodbe, vypijes tu sladkou vodu a chodis na vyzvani na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 20:48

@Michaela99 Ahoj, za mě taky Dr Lucká. Je to perfektní doktorka. A sestřička je taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.1.13 16:00

@Tajanka díky moc, no ono je pro tohle vyšetření nějaké rozmezí, tak abych se do toho trefila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová