Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Káčulaa píše:Jahůdka píše:super, jahůdko a ke komu chodíte k dětské? Já chodila tam k Ježkové, bydlela jsme v Pardubičkách a teď jsem u HvížďalovéKáčulaa píše:Tak já se přidávám mezi starší a pokročilé. Mám na krku 34.renč píše:Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méněKáčulaa píše:odkud jsi? A věk?renč píše:Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?![]()
![]()
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super![]()
![]()
![]()
![]()
My chodíme k Jiáskové. Než se narodila Karkulka, tak jsme byli řed stěhováním a tak jsme zvolili centrum, protože jsme nevěděli, kde nakonec skončíme. ![]()
lyrica píše:Jahůdka píše:
Ha, než jsem to dočetla, je uzavřeno.![]()
![]()
![]()
![]()
LYR, já čtu a v druhém okně reaguji. Jako s mojí mateřskou demencí bych to po dočtení nedala. ![]()
Jahůdka píše:lyrica píše:LYR, já čtu a v druhém okně reaguji. Jako s mojí mateřskou demencí bych to po dočtení nedala.Jahůdka píše:
Ha, než jsem to dočetla, je uzavřeno.![]()
![]()
![]()
![]()
Já to dělám taky tak, v klidu
![]()
ahoj holky,všichni co jste mi posílali žádost tak jste schválení
bohužel dřív jsem se nedostala k pc,tak se omlouvám.a kdo se chce přidat písněte mi ![]()
hanulka78 píše:
ahoj holky,všichni co jste mi posílali žádost tak jste schváleníbohužel dřív jsem se nedostala k pc,tak se omlouvám.a kdo se chce přidat písněte mi
caretka píše:
ještě já![]()
hanulka78 píše:
ahoj holky,všichni co jste mi posílali žádost tak jste schváleníbohužel dřív jsem se nedostala k pc,tak se omlouvám.a kdo se chce přidat písněte mi
pojd k nám
![]()
Káčulaa píše:caretka píše:pojd k nám
ještě já![]()
hanulka78 píše:
![]()
caretka píše:
jak
Káčulaa píše:caretka píše:pojd k nám
ještě já![]()
hanulka78 píše:
![]()
jsme v uzavřené skupině pardubičandy, tak tam napiš, Hanka myslím je správce, tak tě přijme, hm?
lyrica píše:hanulka78 píše:https://www.emimino.cz/skupiny/
najdšš jí v uzavřených skupinách název Pardubičandy
tady je odkaz
![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:tady je odkazhanulka78 píše:https://www.emimino.cz/skupiny/
najdšš jí v uzavřených skupinách název Pardubičandy![]()
![]()
a zbytek holek pošlete mi žádost na přijmutí já si nepamatuju všechny přezdívky kdo tu ještě diskutuje
tak se ozývejte sami jo?díky