Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
26.11.11 18:36

najdšš jí v uzavřených skupinách název Pardubičandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 18:36
hanulka78 píše:
najdšš jí v uzavřených skupinách název Pardubičandy :mrgreen:

https://www.emimino.cz/skupiny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.11.11 18:37

jo už jsem to našla, ale dík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 18:38

taky jsem to našla tak holky šup šup :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 18:40
hanulka78 píše:
taky jsem to našla tak holky šup šup :mrgreen: :mrgreen:

Kdyžtak hoď odkaz i do porodnice Pardubice, ať vědí i holky tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 18:41

jjo hodím,ale ted přemýšlím že se tam zobrazuje jen to pokecáníčko bych to přepsala na Pardubice pokecáníčko né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 18:42
hanulka78 píše:
jjo hodím,ale ted přemýšlím že se tam zobrazuje jen to pokecáníčko bych to přepsala na Pardubice pokecáníčko né?

Nene, to je jen poddiskuze, to nech takhle, to už bude všem jasné, když do té skupiny vstoupí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 18:44

oki :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 18:53
lyrica píše:
Kačí noooo, to docela i vypadá, že mluvíme o té stejné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Lyr ty jsi Anet, že? No tak ta je úžasná. Já ji neměl aani u jednoho porodu, ale děsně jsme si rozuměli a ona jezdí hodně na kole i s esvým přítelem, no a potkávala jsme ji v Pardubičkách, když jsme tam ještě bydlůela, tak jsme vždy se zakecaly a ona je rozvedená a ted děsně spokojená s přítelem, ten jí honí po kolech, potkala jsme ji ve vlaku, jeli spolu někam nějakou štreku na kolech a já s ejí ptala na Pardubky, no kecaly jsme a já ji říkala, že si nenechám mimčo vzít a podobné věci, tak mi na sebe dala telefon, že když budu rodit, že jí mám zavolat, že kdyby neměla službu, že do Pardubek přijde, al eona je super, tak s ejmenuje Hana Štvánová, kdybys jí chtěla pochválit, pusu nezavře, je roztlemená a je s ní sranda, mě osobně děsně seděla, umí být i rázná, ale super baba :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 19:52

holky a ted tam může každej, nebo ho musí někdo schválit????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 20:22

Káčul je to uzavřený takže tam každej nemůže,jen ten koho já schválím :mrgreen: takže každého nového koho neznáme vás budu informovat či jo nebo ne jo?tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 20:57
hanulka78 píše:
Káčul je to uzavřený takže tam každej nemůže,jen ten koho já schválím :mrgreen: takže každého nového koho neznáme vás budu informovat či jo nebo ne jo?tak pááá

ale já s etam dostala úplně normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
26.11.11 22:16
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/ ;)
Až bude chvilka, napíšu deníček :P
Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho

Ahojda, jsem původem z pardubic a nakoukla jsem sem… Štvánovou znám a je super. Zlato má i na porodním sále a je to nejlepší poznávací znamení :-D škoda že já ji tam při porodu neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 22:36
Luciferda píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/ ;)
Až bude chvilka, napíšu deníček :P
Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho
Ahojda, jsem původem z pardubic a nakoukla jsem sem… Štvánovou znám a je super. Zlato má i na porodním sále a je to nejlepší poznávací znamení :-D škoda že já ji tam při porodu neměla :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
26.11.11 22:37

Luci pojd k nám do uzavřené skupiny pardubičandy, hm?
Ta PA je úžasná, také js en aní neměla kliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová