Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hanulka78 píše:
najdšš jí v uzavřených skupinách název Pardubičandy
hanulka78 píše:
taky jsem to našla tak holky šup šup![]()
Kdyžtak hoď odkaz i do porodnice Pardubice, ať vědí i holky tam ![]()
jjo hodím,ale ted přemýšlím že se tam zobrazuje jen to pokecáníčko bych to přepsala na Pardubice pokecáníčko né?
hanulka78 píše:
jjo hodím,ale ted přemýšlím že se tam zobrazuje jen to pokecáníčko bych to přepsala na Pardubice pokecáníčko né?
Nene, to je jen poddiskuze, to nech takhle, to už bude všem jasné, když do té skupiny vstoupí ![]()
lyrica píše:
Kačí noooo, to docela i vypadá, že mluvíme o té stejné![]()
![]()
![]()
Lyr ty jsi Anet, že? No tak ta je úžasná. Já ji neměl aani u jednoho porodu, ale děsně jsme si rozuměli a ona jezdí hodně na kole i s esvým přítelem, no a potkávala jsme ji v Pardubičkách, když jsme tam ještě bydlůela, tak jsme vždy se zakecaly a ona je rozvedená a ted děsně spokojená s přítelem, ten jí honí po kolech, potkala jsme ji ve vlaku, jeli spolu někam nějakou štreku na kolech a já s ejí ptala na Pardubky, no kecaly jsme a já ji říkala, že si nenechám mimčo vzít a podobné věci, tak mi na sebe dala telefon, že když budu rodit, že jí mám zavolat, že kdyby neměla službu, že do Pardubek přijde, al eona je super, tak s ejmenuje Hana Štvánová, kdybys jí chtěla pochválit, pusu nezavře, je roztlemená a je s ní sranda, mě osobně děsně seděla, umí být i rázná, ale super baba
![]()
holky a ted tam může každej, nebo ho musí někdo schválit????????
Káčul je to uzavřený takže tam každej nemůže,jen ten koho já schválím
takže každého nového koho neznáme vás budu informovat či jo nebo ne jo?tak pááá
hanulka78 píše:
Káčul je to uzavřený takže tam každej nemůže,jen ten koho já schválímtakže každého nového koho neznáme vás budu informovat či jo nebo ne jo?tak pááá
ale já s etam dostala úplně normálně ![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/
Až bude chvilka, napíšu deníček
Ahojda, jsem původem z pardubic a nakoukla jsem sem… Štvánovou znám a je super. Zlato má i na porodním sále a je to nejlepší poznávací znamení
škoda že já ji tam při porodu neměla ![]()
Luciferda píše:Káčulaa píše:Ahojda, jsem původem z pardubic a nakoukla jsem sem… Štvánovou znám a je super. Zlato má i na porodním sále a je to nejlepší poznávací znamenílyrica píše:Lyr ta PA byla tak kolem 45-50 roky? Jestli Hanka, znám tam PA , jmenuje se Hana Štvánová, je naprosto skvělá, vždy jsme ji chtěla mít u porodu, nikdy se nazadařilo, je nakrátko ostříhaná, děsně upovídaná, hrozně fajn a samé zlaté prstýnky a řetízky, ale to v práci asi nemá, moc jí neznám, přesto jsme se s ní skontaktovala a v případě toho, že bych volila Pardubky, tak bych jí tam chtěla, tak pokud jsi měla jí, ta je super a jmenuje se Štvánová a dělá tam už stráááášně dlouho
Mrkni zatím sem https://www.emimino.cz/…e/pardubice/
Až bude chvilka, napíšu deníčekškoda že já ji tam při porodu neměla
Luci pojd k nám do uzavřené skupiny pardubičandy, hm?
Ta PA je úžasná, také js en aní neměla kliku