Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
18.1.12 09:11

Aháá no,že mě ještě nikdo nepřidal :lol: :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
18.1.12 15:09

Lusísku už jsi u nás :mrgreen: nějak nestíhám holky :mrgreen: tak sorrrryyyyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.12 16:32

Jééé děkuji Vám moc :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.1.12 17:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.1.12 09:21

Ahoj, strašně dlouho jsem tu nebyla, tak vás všechny zdravím. Potřebovala bych, jestli byste mi neporadily dobrého gynekologa. Mám s tím svým poslední dobou vcelku problémy, a tak přemýšlím, že přejdu jinam, ale bojím se, abych nedopadla ještě hůř. Chodím k dr. Lotkovi do G-medu. Ke komu chodíte a jak jste spokojené?? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
29.1.12 10:07
PetiteFillette píše:
Ahoj, strašně dlouho jsem tu nebyla, tak vás všechny zdravím. Potřebovala bych, jestli byste mi neporadily dobrého gynekologa. Mám s tím svým poslední dobou vcelku problémy, a tak přemýšlím, že přejdu jinam, ale bojím se, abych nedopadla ještě hůř. Chodím k dr. Lotkovi do G-medu. Ke komu chodíte a jak jste spokojené?? Díky :kytka:

ahojky…chodim k dr. lucke a i kdyz jsem s ni i se sestrou v tehu byla nadmiru spokojena, tak po zmene sestry je to spatne…sestra nebere telefon, neni mozne se objednat nebo si zavolat o antinu…doktorka je super…kdyz chces vse dukladne vysvetli, je pecliva a setrna pri vysetreni, v tehu mi vse vysvetlila, vysetrila…nebyl problem…ale estra je ted neprijemna a hlavne nebere ty telefony a objednat se jde az na strasne vzdalene terminy, kdyz se uz po 3 mesicich nahodou dovolas…takze v podstate nedoporucuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
29.1.12 13:24

Já chodím taky k Lotkovi, zatím jsem tam byla jenom jako těhotná a nemůžu říct, žeby byl špatnej, tak uvidíme teď po 6ti nedělí :lol: Proč s ním nejsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.1.12 15:25

No, píše mi do těhu průkazky výkony, které neprovádí. viz diskuze, kterou jsem dneska založila https://www.emimino.cz/…psiho-96878/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.1.12 19:54

já chodím k Peršínovi a jsem moc spokojená, ale nevím, zda bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.1.12 19:58

K Peršínovi ne-e :) My si nějak nepadli do oka :-) On si mě sice skoro 100% nepamatuje, ale já jeho jo, ještě z dob, kdy jsem dělala ve špitále. Našla jsem na netu MUDr. Ditrychovou, kterou si všichni chválí, tak zkusím zavolat tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.1.12 12:32

Zdravím,
petitefillette nevím, jestli tě Ditrychová vezme, spíš si myslím, že ne, je po vážné nemoci. Hodně mých kamarádek chodí k Dobrkovskému. A kdybych si měla volit nového gynekologa, šla bych k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.1.12 12:37

Ahoj Leni, díky, tak to asi ani zkoušet nebudu. Nejdřív zkusím na Lotka udělat bububu, třeba se chytne.. :nevim: Nad Dobrkovským jsem taky přemýšlela, ale našla jsem na něj z poslední doby hodně negativních recenzí :nevim: Právě se obávám, abych nešlápla z bláta do louže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.1.12 17:56

Petite: tak dej pak vědět jak jsi pochodila u Lotka, jestli se umoudřil, taky mě to zajímá, abych věděla co mám příště očekávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.1.12 18:06

Já nevím jestli je takový jenom proto, že jsem z oboru, nebo se mu prostě nechce nebo proč. Jdu tam příští týden, tak dám vědět. I se na to asi zeptám sestřičky, jestli je to u něj normální. Ty ženský jsou tam fakt v pohodě, i kvůli nim se mi nechce odcházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.1.12 18:17

No je pravda, že mě do průkazky taky stále psal CS0 aniž by se podíval a když jsem chtěla aby mi udělal UTZ a odhad váhy, když mě v termínu odesílal už na rizikovku, tak mi řekl, že to není potřeba, jako kdyby mu to mělo něco udělat :cert: No měla jsem výborného gyndaře předtím, ale jelikož byl až v Litomyšli tak jsem v těhu přestoupila k Lotkovi, abych nemusela dojíždět 60km, asi jsem tam měla zůstat, to byl doktor s velkým „D“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová