Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, strašně dlouho jsem tu nebyla, tak vás všechny zdravím. Potřebovala bych, jestli byste mi neporadily dobrého gynekologa. Mám s tím svým poslední dobou vcelku problémy, a tak přemýšlím, že přejdu jinam, ale bojím se, abych nedopadla ještě hůř. Chodím k dr. Lotkovi do G-medu. Ke komu chodíte a jak jste spokojené?? Díky ![]()
PetiteFillette píše:
Ahoj, strašně dlouho jsem tu nebyla, tak vás všechny zdravím. Potřebovala bych, jestli byste mi neporadily dobrého gynekologa. Mám s tím svým poslední dobou vcelku problémy, a tak přemýšlím, že přejdu jinam, ale bojím se, abych nedopadla ještě hůř. Chodím k dr. Lotkovi do G-medu. Ke komu chodíte a jak jste spokojené?? Díky
ahojky…chodim k dr. lucke a i kdyz jsem s ni i se sestrou v tehu byla nadmiru spokojena, tak po zmene sestry je to spatne…sestra nebere telefon, neni mozne se objednat nebo si zavolat o antinu…doktorka je super…kdyz chces vse dukladne vysvetli, je pecliva a setrna pri vysetreni, v tehu mi vse vysvetlila, vysetrila…nebyl problem…ale estra je ted neprijemna a hlavne nebere ty telefony a objednat se jde az na strasne vzdalene terminy, kdyz se uz po 3 mesicich nahodou dovolas…takze v podstate nedoporucuji…
Já chodím taky k Lotkovi, zatím jsem tam byla jenom jako těhotná a nemůžu říct, žeby byl špatnej, tak uvidíme teď po 6ti nedělí
Proč s ním nejsi spokojena?
No, píše mi do těhu průkazky výkony, které neprovádí. viz diskuze, kterou jsem dneska založila https://www.emimino.cz/…psiho-96878/
já chodím k Peršínovi a jsem moc spokojená, ale nevím, zda bere
K Peršínovi ne-e
My si nějak nepadli do oka
On si mě sice skoro 100% nepamatuje, ale já jeho jo, ještě z dob, kdy jsem dělala ve špitále. Našla jsem na netu MUDr. Ditrychovou, kterou si všichni chválí, tak zkusím zavolat tam..
Zdravím,
petitefillette nevím, jestli tě Ditrychová vezme, spíš si myslím, že ne, je po vážné nemoci. Hodně mých kamarádek chodí k Dobrkovskému. A kdybych si měla volit nového gynekologa, šla bych k němu.
Ahoj Leni, díky, tak to asi ani zkoušet nebudu. Nejdřív zkusím na Lotka udělat bububu, třeba se chytne..
Nad Dobrkovským jsem taky přemýšlela, ale našla jsem na něj z poslední doby hodně negativních recenzí
Právě se obávám, abych nešlápla z bláta do louže.
Petite: tak dej pak vědět jak jsi pochodila u Lotka, jestli se umoudřil, taky mě to zajímá, abych věděla co mám příště očekávat
Já nevím jestli je takový jenom proto, že jsem z oboru, nebo se mu prostě nechce nebo proč. Jdu tam příští týden, tak dám vědět. I se na to asi zeptám sestřičky, jestli je to u něj normální. Ty ženský jsou tam fakt v pohodě, i kvůli nim se mi nechce odcházet.
No je pravda, že mě do průkazky taky stále psal CS0 aniž by se podíval a když jsem chtěla aby mi udělal UTZ a odhad váhy, když mě v termínu odesílal už na rizikovku, tak mi řekl, že to není potřeba, jako kdyby mu to mělo něco udělat
No měla jsem výborného gyndaře předtím, ale jelikož byl až v Litomyšli tak jsem v těhu přestoupila k Lotkovi, abych nemusela dojíždět 60km, asi jsem tam měla zůstat, to byl doktor s velkým „D“