Rosice u Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
4.2.08 15:41

Rosice u Brna

ahojky,

zdravím všechny a prosím o radu, můžete poradit dětskou dr. v Rosicích?popřípadě zkušenosti a jak jste spokojeni?
moc děkuji za odpověd
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
4.2.08 16:27

Nazdárek, bydlíme kousek :) V Rosicích žádnou neznám, ale my jsme s tou naší v Zastávce v Domě zdraví hodně spokojení - neměli byste to třeba z Rosic taky blízko? A jak to, že sháníš dětského Dr., přistěhovali jste se? My jo, tak tady skoro nikoho neznám (až na sousedy), škoda, že naši prcci jsou tak napřeskáčku od sebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.2.08 16:41

ahoj Novire,
ja jsem z Brna, ale info sháním pro kamarádku, která čeká už brzy mimčo a do Rosic se nedávno přistěhovali a nikoho s dětmi tam ještě neznají, tak tak to je :D , ale děkuji za tip, vše vyřídím :wink: , mějte se krásně a zdravím do Zastávky, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.2.08 16:55

No já jsem si právě říkala, že máš napsané bydliště v Brně :) Tak pozdravuj kamarádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.3.08 21:12

rosice

Ahojda, tak jdu určitě s křižkem po funuse :lol: Jsem přímo z Rosic a chodíme k MUDr. Daně Gotzmannové, mám děcka 4 a všechny u ní. Nejmladší je 13 měsíční Lucka. Jsme s ní spokojení, je pečlivá, nic u nás nikdy nezanedbala a je příjemná. Hned vedle má ordinaci MUDr. Hálová, není tu moc dlouho, ještě jsme u ní nebyli ani na záskok za nači MUDr., tak nedokážu posoudit.

Známá už asi porodila, jak se tedy rozhodla? A jak je spokojená?

Zdravím kamarádku a pozdravuji :lol: Jo a kde v těch Rosicích bydlí? :lol: :lol:

Novire - zdravím i tebe a prcka :P

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
23.2.15 18:19

Ahoj všichni,
jak se žije v Rosicích?
Uvažujeme o přestěhování do Rosic, oba máme zaměstnání v Brně + máme malé dítě :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
23.2.15 18:46

Nic mě tam nedrží… vyrostla jsem tam, ale žít tam nechci.
Dojezdnost je ale třeba do Bohunic lepší jak z Líšně.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
23.2.15 19:06

Mně se tady žije báječné a nikde jinde bych žít nechtěla, ale jsem asi extrémní patriot. Jsou tu školky, škola, středisko volného času se spoustou kroužků, mateřské centrum, cvičení, bude se opravovat koupaliště. Hodně kultury, divadla, koncerty…restaurace, doktoři, banky, hřiště…solidně vybavené malomesto, příroda kolem, do Brna blízko. Ale jistě se najdou i nespokojenci, kterým není nic dost dobře. Jako všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
23.2.15 20:24

@ProfZav
Máme zítra prohlídku bytu na ulici Karla IV :think:
Jaký to je pĕšky na vlak a na bus?
Jsem zvyklá od malička na ty brnĕnské šaliny co jezdí pořád :oops:
Co je tam za obchody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
23.2.15 20:29

Na vlak je to už na stejno Rosice i Tetčice z tama, chodila jsem raději z Tetčic - bydleli jsem kousek od Karka IV.
Autobus budete mít fajn, jak od Ivančic tak od Zastávky po dálnici frnk na Mendlák (přes Bohunice a na Riviéře zastavuje). Co hodina ve špičce půlhodina, o víkendu co dvě hodiny - bus.
Blízko budeš mít Penny a Lidl, na městě je Tesco. U Penny je Kik. Kousek tam byla Brněnka sámoška, jestli ještě je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
23.2.15 20:30

Na vlak je to tak 15 minut, na bus max pět. Ve špičce ráno a odpoledne jezdí do Brna co deset minut, myslím tak do devíti ráno. Je tu Penny, Kik, Lidl, Tesco expres a pak kramky - papírnictvi, šperky, domácí potřeby, optiky, květiny, galanterie, prádlo, cukrarna, elektro…řekla bych, že tu seženete všechno :-) hned vedle Karla IV. Je jedno hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
23.2.15 20:36

@Bejbyy @ProfZav
Dĕkuji, zní to dobře, omrkneme to :)
My zítra pojedeme z Mendláku, nevíte odkud to tam jezdí ať nehledáme dlouho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
23.2.15 20:39

@zvědavá borůvka jak je tam to květinářství na rohu, za rohem je DPMB… víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
23.2.15 21:23

@Bejbyy
Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
24.2.15 00:50