Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvědavá borůvka ja taky neznam, bydlime tu od leta, ale skoro nikoho tu nezname…jinak pokud uz to ma realitka, tak vam to bez ni urco neprodaji
Ani ja nikoho neznam. Ale pokud jde z inzeratu poznat o ktere byty se presne jedna, klidne bych se zasla zeptat.
@ProfZav @tereza12345 @alushlaa @Turante @Verca1989
Tak jsem napsala rovnou na obecní úřad v Rosicích a odepsali mi čísla popisná ![]()
Tak snad se mi podaří najít majitele, moc bych si přála bydlet v Rosicích ![]()
@zvědavá borůvka držím palce, ať to vyjde
v Rosicích je krásně ![]()
@Verca1989 @ProfZav
Tak to vypadá, že tam pojedu hodit do schránek vzkazy, tak snad to nebude blbý ![]()
Nějak toho majitele najít musím a taky musím počítat s tím, že třeba nebude chtít prodávat bez realitky.
@zvědavá borůvka Anebo si dát inzerát, že sháníte byt v Rosicích ![]()
@zvědavá borůvka ty jsi dávala dotaz i na FB, na drbárnu že?
snad vám to vyjde. Kde bydlíte teď?
@Verca1989 píše:
@zvědavá borůvka ty jsi dávala dotaz i na FB, na drbárnu že?snad vám to vyjde. Kde bydlíte teď?
Jj, to jsem já ![]()
Bydlíme teď v podnájmu v Brně ![]()
Krásný den holky, před dvěma týdny jsem se do Rosic přistěhovala, koupili jsme tu byt. Zatím jsem vážně nadšená, Rosice mě opravdu nadchly
Doufám, že tu budou stejně příjemní lidé ![]()
@Kikik15 a kam presne?
ja tu budu rok a lidi me nekteri prijdou fakt jak debilove ![]()
@alushlaa na ulici Karla IV, ale opravdu tu nikoho neznám
hlavně mě nestraš ![]()
@Kikik15 tak my bydlime na Kaminkach a za ten rok taky nikoho neznam, jen par pejsaru, kteri jsou ochotni nechat svyho psa ocuchat myma psama ![]()
@alushlaa tak já Rosicema nepolíbená netuším, kde Kaminky jsou
Ale jsem tady na to upřímně zvědavá. Zatím to tu oťukávám a zjištuju, kde tu vůbec můžu nakoupit, atd ![]()
@Kikik15 píše:
Krásný den holky, před dvěma týdny jsem se do Rosic přistěhovala, koupili jsme tu byt. Zatím jsem vážně nadšená, Rosice mě opravdu nadchlyDoufám, že tu budou stejně příjemní lidé
Ahoj ![]()
Tiše závidím
![]()
My chceme taky do Rosic, ale zatím jsme ještě nenašli byt.
![]()