Rosice u Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
24.2.15 09:13

Ja myslim ze tam kde budete je to uplne ok. Bobrava se vyliva nekdy na pole u Tetcic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
24.2.15 09:13

Tak to je vtipný :-) v Rosicích je potok, který se rozvodnil a vylil ze břehů tak před 60 lety :-D tos mě pobavila :-D :-D
A Karla IV. je ohledně povodní naprosto bezpečná oblast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
24.2.15 22:08

@Bejbyy @ProfZav
Tak, Rosice jako takové se mi móc líbí.
Ten byt byl předraženej 2+kk za 2 050 000 Kč, + k tomu provize makléři cca 120 000 Kč.
Se zbláznili 8o

Určitě omrkneme i jiné byty i v Hrušovanech se nám líbí. A třeba se nám podaří najít nový domov.

Nejlépe bez realitky, ale kde sehnat prodejce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
24.2.15 22:27

Tady jsou obecně drahé reality i pozemky, protože je to blízko Brna. Za tu cenu byste mohla sehnat i 3+1 v jiné části. A kamarádka teď prodala 2+1 v centru pod 2mil. Chce to hledat. V Hrušovanech mám jinou kamarádku a ta mi povídala, že je tam velká kriminalita, drogy a tak, různí pobudové..moc se jí tam nelíbí z tohoto důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
25.2.15 23:38

@ProfZav
Díky za info ohledně Hrušovan. :kytka:
V Rosicích jsou i byty cenově super, ale jsou zase ve 3. nebo 4. patře bez výtahu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
13.3.15 21:16

Ahoj, můžu se zeptat na dětské doktory v Rosicích? Vím o Gotzmannové a Macků, jaké jsou prosím? Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.3.15 22:29

Taky by me zajimali doktori, bydlime tu od leta a cekam v srpnu mimco tak jestli prihlasit mimco do Rosic nebo do Zastavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
13.3.15 22:49

@alushlaa No já jsem s malou v Zastávce u dr. Špačkové a bohužel, kvůli problémům s očkování (nejsem neočko, malá má Pediacel 2+1, ale zatím ne MMR) chci odejít. Doktorka je vcelku v pohodě jinak, ale malá není vůbec nemocná, takže ohledně léčby neporadím :nevim: Chodili jsme jen na preventivky a očkování (malé je 2,5 roku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
13.3.15 23:29

Ahoj, ja s dcerou chodim k Macku. Byla jsem jednou i u Gotzmanove. Prijdou me obe stejny. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.3.15 00:08

@Turante k doktorce Gotzmannové jsem chodila já, do svých 19. Úplně mi nesedla, nějaké mé zdrav. problémy řešila trošku podivně, proto jsem s dcerou chodila vedle, k doktorce Macků. Vydržela jsem to rok a půl…pokud chceš volit jen mezi těmito, tak jdi radši ke Gotzmannové. Macků nám dělala strašné bububu ohledně očkování (chtěla jsem odklad), nesmyslně mě vydírala a vydeptala, když jsem odmítla nepovinný Prevenar, podobné zkušenosti má i kamarádka, která od ní také odešla a v poslední době od ní odchází hodně maminek a to nejen kvůli očkování. Co jsem tak slyšela, údajně nemá děti, tak kdoví proč je taková, asi spoustu věcí nemůže moc pochopit…teď jezdíme do Bohunic k doktorce Kovářové a fakt se to dojíždění vyplatí, paní doktorka je úžasná a konečně nechodíme na kontroly s nervama (já) a s pláčem (dcera)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
14.3.15 02:30

@Verca1989 A Dr. Kovarova problem s individualnim ocko planem nema?

• Citovat
  • Upravit
10248
14.3.15 07:13

Já ke Gotzmannce chodila jako děcko, dokud mi nic nebylo, ok, pak mi něco bylo a nějak nám nepomohla… takže pokud dítěti kromě rýmy, angíny, spály a tak nic extra nebude, tak asi dobrý. Jinak jsem ji zajímala až s výsledkama z dětské nem., ale sama mě tam ani neposlala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
14.3.15 11:42

Tak ja jsem ockovala dceru podle planu, a MMR jsem myslim o pul roku posunula a slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.3.15 14:42
@Poison Eve píše:
@Verca1989 A Dr. Kovarova problem s individualnim ocko planem nema?

ne nemá, bere to v pohodě, netlačí, nevydírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.3.15 14:48
@tereza12345 píše:
Tak ja jsem ockovala dceru podle planu, a MMR jsem myslim o pul roku posunula a slo to.

u Macků to nakonec taky šlo ale těch řečí co jsem si každou návštěvu musela vyslechnout, to ubohé psychické deptání, jak mi dcera něco chytne, jak mi umře, že čtu na netu blbiny a pak ohrožuji své dítě a mohla bych pokračovat…na to fakt nemám nervy, k doktorce potřebuji mít důvěru a ne tam chodit se staženým žaludkem…Nová doktorka odklad MMR přijala úplně v pohodě, jen si nechala podepsat papír, že odkládáme a tím to skončilo, řekla, že až budeme chtít očkovat, máme se sami ozvat a hotovo, žádné řeči okolo toho. Navíc se snaží dítě opravdu léčit, naše malá je naštěstí v pohodě (musím zaklepat) ale kamarádka má syna, který měl dost velké zdravotní problémy, Macků nebyla schopna na nic přijít, jen jim neustále psala antibiotika, pak stačila jedna návštěva u Gotzmannové, když měla Macků dovolenou a ta jim řekla jaké má podezření, které se nakonec potvrdilo, Macků na to nepřišla za rok a půl. A ani mezi lékaři nemá moc dobrou pověst, v Ivančicích prý měla nějaký problém, kvůli kterému tam musela skončit a když kamarádka běhala se synem po vyšetřeních v Brněnských nemocnicích, na Macků neslyšela nic dobrého. Každý má asi jinou zkušenost, já mám zkušenost takovou, že dokud člověk jede podle toho, na co je paní doktorka Macků zvyklá, nechce nic speciálního a má relativně zdravé dítě, tak potom je to asi fajn doktorka ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová