Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kikik15 píše:
@alushlaa na ulici Karla IV, ale opravdu tu nikoho neznámhlavně mě nestraš
Tam jsme byli na prohlídce, byl moc krásný, ale drahý ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@alushlaa
Nevěděla bys přibližně kde se nachází tento domek?
Aspoň ulici odhadem?
Sháním majitele, že bychom se na něho podívali.
to je určitě kousek od školy, ulice „pod zahrádkami“ ![]()
@zvědavá borůvka ty jo vubec netusim :-/ ja bydlim na konci v Rosicich jak sou panelaky a domov duchodcu
@zvědavá borůvka Bydlí se nám tu opravdu krásně. My jsme tenhle byt řešili myslím od ledna a viděli jsme toho spoustu a za ty peníze bychom se nikde jinde s vybavením a se vším nevešli, takže to pro nás byla jednoznačná volba ![]()
@Verca1989 píše:
to je určitě kousek od školy, ulice „pod zahrádkami“
Děkuju, moc mi to pomohlo ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Děkuju, moc mi to pomohlo
to jsem ráda ![]()
@zvědavá borůvka na Kaštanove bydlim, ale neporadim v kterym vchode se byt nachazi :-/
@alushlaa píše:
@zvědavá borůvka na Kaštanove bydlim, ale neporadim v kterym vchode se byt nachazi :-/
Vím jen to co se píše v inzerátu ![]()
Nemohla by ses zeptat sousedů?
Moc by mi to pomohlo, mám 18m dítě a musela bych tam dojíždět z Brna busem.
Třeba by pomohlo se zeptat ve stylu - nevíte kdo prodává ten družstevní byt s krbem?
Nebo tak něco?
![]()
@zvědavá borůvka moc tu lidi jeste neznam, ale pokud se s nekym dam do reci tak se zeptam, co zkusit se jit na byt podivat s realitkou a pak kontaktovat majitele sama?
@alushlaa píše:
@zvědavá borůvka moc tu lidi jeste neznam, ale pokud se s nekym dam do reci tak se zeptam, co zkusit se jit na byt podivat s realitkou a pak kontaktovat majitele sama?
Mi to přijde takové vyčůrané ![]()
Co ty cihlové bytovky na Komenského nám., nevíte jestli se tam budou přidělávat výtahy?
Je tam volný byt v 5.patře, ale bez výtahu by to byla sebevražda ![]()