Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě je pravda, že každá máme jinou zkušenost.. Já když jsem vybírala, ptala jsem se maminek, co v Rosicích znám a z průzkumu to bylo asi 5:2 pro Macků, tak jsem šla k Macků.. No pokud bych s ní začala mít problémy, tak nemám problém jí říct nashledanou.. Já bych tak za sebe řekla, že k ní mám neutrální postoj.. Ani hvězda, ani propadák. Ale člověk asi pozná kvalitu doktora, až když jde o něco vážnějšího.. Přeci jen, sirup na kašel si umím naordinovat sama, že.
Jo a ještě jsem si vzpomněla, že jsem slyšela chválu na dětskou doktorku v Říčanech.
@Verca1989 píše:
@Turante k doktorce Gotzmannové jsem chodila já, do svých 19. Úplně mi nesedla, nějaké mé zdrav. problémy řešila trošku podivně, proto jsem s dcerou chodila vedle, k doktorce Macků. Vydržela jsem to rok a půl…pokud chceš volit jen mezi těmito, tak jdi radši ke Gotzmannové. Macků nám dělala strašné bububu ohledně očkování (chtěla jsem odklad), nesmyslně mě vydírala a vydeptala, když jsem odmítla nepovinný Prevenar, podobné zkušenosti má i kamarádka, která od ní také odešla a v poslední době od ní odchází hodně maminek a to nejen kvůli očkování. Co jsem tak slyšela, údajně nemá děti, tak kdoví proč je taková, asi spoustu věcí nemůže moc pochopit…teď jezdíme do Bohunic k doktorce Kovářové a fakt se to dojíždění vyplatí, paní doktorka je úžasná a konečně nechodíme na kontroly s nervama (já) a s pláčem (dcera)…
Veru a jak to máte s dojížděním a potvrzením do školky? Vím ještě o doktorkách v Ivančicích a Oslavanech, ale Rosice by byli trochu blíž no. Já neodmítám MMR, jen chci odložit a doktorka nám vyhrožuje nahlášením na hygienu/ospod. ![]()
@Turante doktorce by bylo dobré říct, že na sociálku se hlásí případy zanedbání, týrání atd., ne odmítnutí očkování, které navíc nemá horní hranici, to je tak akorát porušení lékařského tajemství. Nikde není uvedeno, do kdy má být MMR naočkováno, tak nevím co ti doktoři tak plaší, řekla bych jí, že doočkujete až třeba před nástupem do školky a hotovo, pokud by i tak remcala, je nejlepší jí dat podepsaný papír o odkladu, ona bude krytá a ty budeš mít klid, kdybys chtěla, můžu ti to poslat, taky jsem ho doktorce dávala.
V Oslavanech je dobrá dr. Theinerová nebo tak nějak ale co vím, nové pacienty nebere, jinak tu nikoho moc neznám.
Jinak co se týče školky, teď malá dostala první dávku MMR a druhá bude v září, doktorka říkala, že nám školku potvrdí ale musíme teda v září doočkovat. To dojíždění, to myslíš co?
@Verca1989 Díky, já právě vím, ale doktorka je asi nějaká vyděšená či co
No ještě uvidím, já jsem teď ve 22. týdnu a moc se mi očkovat tohle nechce. Nejraději bych počkala do 3-let. Dojíždění jsem myslela, že jsi odněkud z Rosic, tak do Bohunic ![]()
@Turante jj, jestli jsi těhotná, tak bych to určitě odložila. Jinak my jsme z Babic, vychází nám to do Bohunic akorát 20km. Většinou jezdíme autem, autobusem jsem byla jednou, normálně se svézt busem (405) do Bohunic před nemocnici a pak tam jezdí trolejbus nebo autobus, zastávka je kousek od paní doktorky
ty jsi ze Zastávky?
@Verca1989 Vedle, jen z druhé strany, skoro Babice
Právě, že díky tomu těhotenství si to rozmýšlím. Možná hloupost dle doktorů, ale riskuj to, že? Spíš řeším i to dojíždění kvůli tomu miminu potom, když se jezdí co chvíle no ![]()
@Turante jj to chápu…pokud bys měla k dispozici auto, tak se to dá ale busem je to naprd, to jo :-/ ale i s touto variantou počítám, snažíme se o druhé a když se povede, holt když nebude auto, půjde prcek do nosítka, abych měla volné ruce pro malou a hotovo ![]()
@Turante @Bejbyy @ProfZav @alushlaa @tereza12345 @Verca1989 @Poison Eve
Holky, prosím vás neznáte majitele, nebo rovnou kontakt nebo aspoň číslo ulice těchto bytů?:
Kaštanová. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/rosice-rosice-kastanova/4258402396#img=0&fullscreen=false
Husova čtvrť. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/rosice-rosice-husova-ctvrt/3641778268#img=11&fullscreen=false
Husova čtvrť. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/rosice-rosice-husova-ctvrt/2655268956#img=0&fullscreen=false
S manželem stále hledáme a přes realitku kupovat nechceme
![]()
@zvědavá borůvka Nejsem přímo z Rosic, takže taky nepomůžu, bohužel ![]()
@zvědavá borůvka mě se u všech ukazuje že inzerát neexistuje ![]()
A umazat to false a číslo ![]()
http://www.sreality.cz/…a/4258402396
@zvědavá borůvka Ale dle mého, když to mají v realitce, tak to asi sami bez ní neprodají ![]()