Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvědavá borůvka to jsou paneláky naproti kinu, ty ulice tam neznám, mrknu pak na mapy, teď nestíhám
Tak, hotovo vybráno ![]()
Teď už jen čekat na schválení hypotéky, může se stát že ji i zamítnou, tak si ještě nechci dělat velké naděje. ![]()
Co mě ale zaráží je inkaso 5 500 Kč, není to nějak moc? Jak to je to možný? ![]()
Vy máte taky tak vysoký inkaso? My v Brně platíme kolem 2 000 Kč.
@zvědavá borůvka
Moc gratuluji
Co se týče inkasa, takhle velké ho nemáme, ale záleží to asi na tom, jak velké máte zálohy atd.
@Kikik15 píše:
@zvědavá borůvka
Moc gratulujiCo se týče inkasa, takhle velké ho nemáme, ale záleží to asi na tom, jak velké máte zálohy atd.
Doufám, že je to jen kvůli vysokým zálohám. A že se pak každoročně přeplatky vrací. To by bylo ok, nějak by se to udělalo.
Ale jako první co mě napadlo, že snad nemají Rosice nějaký monopol na vodu a plyn? ![]()
Je reálné si sama vybrat dodavatele vody a elektřiny? Já ten plyn nechci, já se toho bojím. Že někdo třeba zapomene vypnout plotnu a my umřeme ![]()
@zvědavá borůvka a ktery teda vyhral? My platime najem 4300kc bez elektriny, ale za vodu nam vraceli 12tis. Jinak plyn jsme taky zrusili a plynovy sporak nahradili sklokeramikou ![]()
@zvědavá borůvka a kde jste tedy nakonec vybrali? Jinak co se týče toho inkasa, to hodně záleží na tom, jak to měli nastavené předchozí majitelé, třeba měli velkou spotřebu, tak uvidíte při vyúčtování, přeplatky vám vrátí a pak podle spotřeby holt snížíte zálohy. Jak je to s dodavateli nevím ale to je asi na době, předpokládám, že v Rosicích má většina Eon, my v Babicích taky. Plyn též nemáme ale proto, že tady ani není ale když jsem žila v Rosicích, na plynu se vařilo, plynem se topilo a nebyl problém, asi je to o zvyku
Vaření a topení elektřinou se prostě víc prodraží ![]()
@alushlaa píše:
@zvědavá borůvka a ktery teda vyhral? My platime najem 4300kc bez elektriny, ale za vodu nam vraceli 12tis. Jinak plyn jsme taky zrusili a plynovy sporak nahradili sklokeramikou
Ten na Komenského nám. ![]()
Tak to je dobře, že šlo jen o vysoké zálohy a přeplatky se vrátily. ![]()
@ProfZav @tereza12345 @alushlaa @Turante @Verca1989
Holky, neměly byste doporučení na elektrikáře, firmu na podlahy, kdo dělá odpady, vytápění…
Něco bude dělat švagr a na něco budeme najímat firmu, tak bych uvítala nějaké reference, děkuji ![]()
@zvědavá borůvka Tak to bohužel nemám, muž to dělal všechno sám. Ale co vím, tak je tady dost problém sehnat třeba jen zedníka. Ale třeba někdo poradí líp.
@zvědavá borůvka Mám na elektrikáře, dělal nám nové rozvody v bytě, kdybys chtěla
Jo a na topenáře vlastně taky.
@zvědavá borůvka jé tak s tímhle moc neporadím, bohužel. Ale kdybyste potřebovali cokoliv kolem aut, tak dej vědět ![]()