Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
25.11.11 13:02
womanz píše:
Tajanka píše:
womanz píše:
Tajanko, kde mate ten baracek?prijde mi to povedomi
ve svitkove…cz stav. holding tam stavi radovky…
Tak podobný domečky jsou v Mikulovicích, jsem si to speltla :D

no tyhle ruzne radovky od developeru jsou často hodne podobne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
25.11.11 13:08
Káčulaa píše:
Tajanka píše:
ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky :think: …pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon :zed: :zed: …hlavne byli problemy o vikendech :twisted: :twisted: …tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…
ty jsi rodila v Chrudimi a ted chceš do Pardubic?

kačula: ani nahodou…za prvni ješte druhe nechci…a s chrudimi jsem byla nadmiru spokojena a priste pojedu znovu…uz jsem tady psala proc ne pardubice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.11.11 13:25

Savi, malá je kouzelná :-) já už se nemůžu dočkat až bude ta naše s náma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 18:37
womanz píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
je tu někdo starší nebo jen mlaďule? A co počty dětí? nějaká zasloužilá matka?
Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:
odkud jsi? A věk?
Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně :x :mavam: :mavam: :mavam:
já myslím, že věk nehraje roli, je jedno jestli nám je 25 nebo 35 :D pokud si rozumíme

já si dělala srandu, i když ten věk 25 bych brala, to jako jooooo :lol: :lol: :lol:
Mě ten baráček zase připomínal nějaké domky v Sezemicích :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 18:39
Savi7 píše:
Prdelka pred koupanim :-***

je nádherná, já už ji chci mít takléé takto doma a řešit prdíky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 18:41
Tajanka píše:
Káčulaa píše:
Tajanka píše:
ja v chrudimi nemela s pradlem vubec problem…i pro mne i pro maleho vsechno bylo…kosili jsem par krat uspinila, tak jsem byla rada…ale v pardubicich se tomu nedivim…kym jsem pracovala, tak jsme s pradelnou porad bojovali…prej co spinave posleme tak nam vrati ciste…pak jsme poslali 10 pytlu spiny a prisli 4 cisteho spatky :think: …pak prevlict postele po odchazejicich pacientech, aby ty novy meli cisto a jeste usetrit pro stavajici pacienty aby byli taky v cistem to byl nadlidsky vykon :zed: :zed: …hlavne byli problemy o vikendech :twisted: :twisted: …tak vidim ze se to ani po dvou letech nenapravilo…tym padem fakt doporucuji vlastni kosile i veci pro mimi…
ty jsi rodila v Chrudimi a ted chceš do Pardubic?
kačula: ani nahodou…za prvni ješte druhe nechci…a s chrudimi jsem byla nadmiru spokojena a priste pojedu znovu…uz jsem tady psala proc ne pardubice :think:

aha, tak to já už nevím, proč ne pardubice, mohla bys mi to napsat prosím? Já 2× rodila v Pardubkách, je to již dlouho, byl to děs, naštěstí bez komplikací, tak 3. den domů a pak jsem rodila v Chrudimi a bylo to úžasný…skvělý přístup, na nic si nemohu stěžovat, absolutně vše se mnou konzultovali, každou blbinu, co jsme měla v porodním plánu dodržovali, byla jsme tam děsně spokojená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
25.11.11 22:08

Jé, my bydlíme kousek od gymplu. :-)

Dessie píše:
Mezi Zlatou Štikou a Sakařovkou :-)
womanz píše:
Dessie píše:
Super, moc díky, to o těch látkovkách je fajn vědět, já sbalila jen tři, že to bude stačit… Tak přibalim. Ještě že to do nemocnice máme autem asi tak tři minuty, takže když bude nejhůř, bude někdo pendlovat a vozit, co ve svý těhotenský demenci zapomenu…
kde bydlíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
25.11.11 22:17
Káčulaa píše:
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
Ahoj Renč, já se hlásím coby zasloužilá apřestárlá matka opět v očekávání :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak úklid neřeším, včera jsme přišla z práce, doma uklizeno, vyžehleno, no paráda, Lucinka se mi toho zhostila poměrně dost, ještě se mi postarrala o bráchu, super :potlesk: :potlesk:
odkud jsi? A věk?
Pardubice, Dukla, bude mi 36 a mám v metříku děti, Lucka také slečna, 12 a půl a Danda rošták 8 a půl, konečně někdo, komu není o 10 let méně :x :mavam: :mavam: :mavam:

Tak já se přidávám mezi starší a pokročilé. Mám na krku 34. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.11.11 22:38

tak já taky nepatřím zrovna mezi mladice, bude mi 30 :lol: ale teda jako stará páka se taky necítím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.11.11 00:52
já 33 ;)
Káčulaa píše:
renč píše:
Káčulaa píše:
renč píše:
odkud jsi? A věk?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 10:00
renč píše:
a že jste tady pardubandy ještě neudělaly uzavřenou skupinu?

Taky se divím.. :nevim: Ale já už jednu skupinu moderuji, takže pokud ji někdo založí, bude to fájn :-)
Jinak mě je 24 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.11.11 11:02

HIh Mně 19 :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.11.11 12:45