Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
22.11.11 17:29

Jen ať malá ještě chvíli vydrží :-) Jestli si vesele porodíš v 38.tt a já budu týden přenášet, asi vás nebudu mít ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.11.11 17:57

No jen abys neporodila dřív ty… to bych Tě taky asi neměla ráda :lol: neboj, sejdem se v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 09:42

Ahoj holky. Copak že tu nikdo není? To už pečete na Vánoce a začaly jste vánoční kolotoč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.11.11 10:09

Tak já teda ani náhodou :D Myslim, že mě to letos mine. Dnešní noc byla PŘÍŠERNÁ! Přišla jsem z brigády s děsivou bolestí zad, k tomu se přidali dost nepříjemný poslíčci, až jsem myslela, že pojdu nebo pojedem… Nakonec po dvaceti minutách ve sprše jsem byla schopná usnout… Jestli takhle budu spát následující tři týdny, ale začnu mýt okna už teď a ne až 10.12., abych Vendu dostala ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.11.11 10:53

Tak já včera gruntovala barák, dnes máme kontrolu tak jsem zvědavá co nám pan doktor řekne. Péct budu, aspoň něco co stihnu, začnu možná dnes večer dělat těsto na perníčky a začátkem týdne pak linecký, rohlíčky a pracky… aspoň mi to rychleji uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.11.11 11:00

V kolik jdeš na KO? Dej pak vědět, jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 11:01

Já uklízím průběžně celý rok, takže na Vánoce to nehrotím. Jsem bohužel puntičkář, tak není co dodat. Okna jsem umyla v úterý a teď jen výzdoba a to mě baví. Perníčky mám upečené a po Mikuláši se vrhnu na pár druhů cukroví, ale přehánět to nebudu. Sladké omezujeme a navíc každý hostitel to nabízí jen otevře dveře. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.11.11 11:08

jdu až ve čtyři… ale furt lepší než v osm ráno, jak jsem chodila ze začátku :lol: to se mi nechtělo vstávat a to jsem dojížděla 60km, naštěstí se mi podařilo přestoupit sem do PCE, těhule moc nechtěj brát.
To já taky uklízím průběžně, ale co jsem skončila na rizikovce, tak jsem měla zákaz cokoliv dělat, chodila mi sem paní jednou týdně vysát a setřít, aspoň něco. Tak teď jsem se pustila do hromadného úklidu, třeba to trochu popoženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 11:52

Jasný, taky si nejlépe uklidím sama. ;-) Mě spíš jen děptají ženské, které mají panický záchvat před Vánocema uklidit…, napéct tuny cukroví, umýt okna, i když jsou mytá třeba v říjnu… Prostě se ženou za ničím a podle mě zbytečně. Co nestihnu, nezblázní se. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
24.11.11 12:41

Ahoj holky, já teda zatím nepeču, ale chtěla bych začít o víkendu s perníčkama a další týden linecké a podobně, jak psala Zuzka ;) . Okna jsme taky ještě nemyli a nehrotím to, ani nevím, jak bych to měla provést, s dětma v průvanu je fakt mýt nebudu. Počkám, až chlap bude doma, aby je pohlídal, trochu to ošmrdlám, aby vypadly čistě a je to :mrgreen: . Dárky nějaké mám, se těším, až je zabalím, za měsíc je to tady, těším se, až uvidím rozzářené tvářičky holek, o nic jiného mi v podstatě nejde ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 12:56

MIŠUTKO, tak tak. Požitek dětí je nejvíc. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
24.11.11 12:57

ja uklid neresim uz poradnou dobu…vubec mne to nebavi tady v byte…utru prach, vysaju a vytru…takovy klasicky uklid…aby to tady nebylo jako v chlivu…ted cekam az se udela vse v baracku, tam si to uklidim a nazdobim…a nejak pak uklidim tady to až se prestehujeme…at to mam uklizeno, kdyz budeme vodit zajemce o byt…ale do stehovani nic velke nedelam…a pect taky jeste nebudu…nepecu zadne klasicke cukrovi, my mame radi nepecene, takze to udelam par dni pred vanocema uz v novem :think: , par druhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 13:18

TAJANKO, kdy se stěhujete? Máš fotečky domečku na potěšení oka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 13:40

RENČ, víceméně z Pardubic. ;-) Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.11.11 13:59

Odkryj si metříky a budeš mít jasno. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová