Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lyrica píše:
Díky
Už měří 112cm![]()
![]()
Anet, krásný bříško, skoro jako moje, akorát já mám už 113cm a ještě nejsem v termínu ![]()
lyrica píše:
Tak vás pobavím..pupík 41tt
Tak to vypadá, že Aneta (Lyrica) porodila dnes Matýska
doufám, že nepíšu nějaké drby, ale na Facebooku je odkaz že Matýsek je na světě ![]()
Tak je to tak, Anet porodila Matýska v 8:30
. Tak hodně zdravíčka a lásky a mamčo, ať jsi brzy fit! ![]()
Taak, a kdo je další na řadě? ![]()
misutka píše:
Tak je to tak, Anet porodila Matýska v 8:30. Tak hodně zdravíčka a lásky a mamčo, ať jsi brzy fit!
Taak, a kdo je další na řadě?
tý brďo, letí to, ještě nám stihla vyfotit bříško a je to tady, tak zdravím též Matýska na světě a jsme zvědavá, co nám poví maminka
![]()
caretka píše:
Jé ta se máTak Lyrinko velká gratulace!!
Já až 7.4.
třeba se tam potkáme
no tak další na řadě jsem asi já
termín 11.12.
možná dřív, tak uvidíme
Jů, tak se dočkala
Doufám, že jsou oba v pořádku a budou brzo doma
Sákriš, to to letí… Zuzi, teď je to na tobě a já tě budu následovat, 16., i když Venda nevypadá, že by se chystal dřív, já už vidim, jak si pěkně počká na 22.12., abychom to na Vánoce dom nestihli ![]()
Jéé, tak super a to se furt bála, že neporodí ![]()
Takže Matýskovi do života všechno nejlepší a hodně zdraví a štěstí!
![]()
Zuzi, vůbec bych se nezlobila… Pořád Vendovi vysvětluju, že přece nechce mít narozeniny tak brzo před nebo po Štědrym dnu, že se mu to nevyplatí, že bude dostávat míň dárků a že kolem toho 15. je to ještě dobrý
Tak snad ho přemluvím ![]()
Dessie píše:
Zuzi, vůbec bych se nezlobila… Pořád Vendovi vysvětluju, že přece nechce mít narozeniny tak brzo před nebo po Štědrym dnu, že se mu to nevyplatí, že bude dostávat míň dárků a že kolem toho 15. je to ještě dobrýTak snad ho přemluvím
kluci jsou paličáci ![]()
kluci paličáci a holky fintilky, tak jsem zvědavá jak se bude fintit ta naše… ![]()