Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Káčulaa píše:caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.tak to jsme na tom stejně, jak s emalej těščí na sourozence? A odkud jsi?Káčulaa píše:caretka píše:a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!!Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
misutka píše:
Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá, dej bez brýlí
.
Káčulo to mě je moc líto s Verunkou
Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa. Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku
. Se budou rvát, řvát- jako teď
.
caretka píše:
Káčulko jsem z Opatovic, už jsem to asi psala, ale je to dýl a dělám v Pardubkách. Malej se na sourozence hrozně těší, chtěl by bráchu, aby byl jako on, aby ho mohl všechno naučit a měl jeho hračky…dokonce jednou večer brečel, že jeho pokojíček a hračky přijdou vniveč, když to bude holka, bylo mi ho hrozně líto. Ale myslím, že jsme mu vysvětlili, že je jedno co to bude, že i holky jsou na něco užitečný.. ale stejně kluk u něj vyhrává, tak uvidíme ve čtvrtek
Káčulaa píše:caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.tak to jsme na tom stejně, jak s emalej těščí na sourozence? A odkud jsi?Káčulaa píše:caretka píše:a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!!Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
To je pěkný, bude mít radost i ze sestřičky, my když jsme domů přišli a věděli jsme, že je to holčička, tak jsme byli mo crádi, všichni chtěli holčičku a udělali jsme si srandu, že je to kluk, tak Lucka řekla, že to nevadí, hlavně když bude v pořádku a Daneček s erozbrečel, že chce holčičku, tak jsme rychle řekli, že je to ségra…ale u mich je to hodně dané tím, že byly oba zvyklý na Verunku, že si hladily bříško a verunka to, či ono, tak je to další holčička, tak jsou rádi ![]()
Káčulaa píše:caretka píše:To je pěkný, bude mít radost i ze sestřičky, my když jsme domů přišli a věděli jsme, že je to holčička, tak jsme byli mo crádi, všichni chtěli holčičku a udělali jsme si srandu, že je to kluk, tak Lucka řekla, že to nevadí, hlavně když bude v pořádku a Daneček s erozbrečel, že chce holčičku, tak jsme rychle řekli, že je to ségra…ale u mich je to hodně dané tím, že byly oba zvyklý na Verunku, že si hladily bříško a verunka to, či ono, tak je to další holčička, tak jsou rádi
Káčulko jsem z Opatovic, už jsem to asi psala, ale je to dýl a dělám v Pardubkách. Malej se na sourozence hrozně těší, chtěl by bráchu, aby byl jako on, aby ho mohl všechno naučit a měl jeho hračky…dokonce jednou večer brečel, že jeho pokojíček a hračky přijdou vniveč, když to bude holka, bylo mi ho hrozně líto. Ale myslím, že jsme mu vysvětlili, že je jedno co to bude, že i holky jsou na něco užitečný.. ale stejně kluk u něj vyhrává, tak uvidíme ve čtvrtek
Káčul, já ti nevím, možná jsme se někde potkaly, ale opravdu nevím. A ty jsi odkud? Omlouvám se, jestli to sem někam psala, nepamatuju si (rodičovská skleróza
).
caretka: ty mě příjdeš povědomá pořád, ale taky nevím. Jinak moc krásná fotka ![]()
Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět! ![]()
Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat
, no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc ![]()
lyrica píše:
Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat, no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc
jak píše womanz, aspoň něco pozitivního ![]()
misutka píše:
Káčul, já ti nevím, možná jsme se někde potkaly, ale opravdu nevím. A ty jsi odkud? Omlouvám se, jestli to sem někam psala, nepamatuju si (rodičovská skleróza).
caretka: ty mě příjdeš povědomá pořád, ale taky nevím. Jinak moc krásná fotka
Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět!
Pardubice - Dukla
lyrica píše:
Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat, no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc
my chrápali dnes do půl 11
![]()
lyrica píše:
Tak vás pobavím..pupík 41tt
Krásná fotka, opravdu nádherná…sluší ti to a malému je tam dobře, ten si tam ještě asi pobude
![]()
Dělám si srandu, ale už máš pořádný břuch
![]()
lyrica píše:
Díky
Už měří 112cm![]()
![]()
tak se změř ještě přes prsa, břicho a zadek, napiš míry 100-120-80 ![]()
misutka píše:
Káčul, já ti nevím, možná jsme se někde potkaly, ale opravdu nevím. A ty jsi odkud? Omlouvám se, jestli to sem někam psala, nepamatuju si (rodičovská skleróza).
caretka: ty mě příjdeš povědomá pořád, ale taky nevím. Jinak moc krásná fotka
Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět!