Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
18.11.11 19:22

jůůů to je super :palec: Lyrinko velká gratulace,no a vidíš ani jsi do tý rizikovky nemusela :mrgreen: se Matýsek bál asi stejně jako ty :-) Tak a pak chceme asi všichni slyšet pěkně jaký byl porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
18.11.11 19:24
Dessie píše:
Zuzi, vůbec bych se nezlobila… Pořád Vendovi vysvětluju, že přece nechce mít narozeniny tak brzo před nebo po Štědrym dnu, že se mu to nevyplatí, že bude dostávat míň dárků a že kolem toho 15. je to ještě dobrý :D Tak snad ho přemluvím :-)

A já zase vysvětluji Tomíkovi že musí ven do 17.12 :mrgreen: ale nevím jestli mě poslechne :mrgreen: asi vyzkouším potom tak kolem 15.ten odvar co tu psala myslím Káčula :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
18.11.11 19:25

a musím říct, že Matýsek je opravdu nádherný miminko :kytka: tatínek dal fotky na facebook, tak jsem se dívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
18.11.11 19:47

ty jo se máš že už jsi ho viděla :-) se těším na fotečky tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.11.11 20:28

Hlavně že jsou Lyr i Matýsek v pořádku :-)

hanu: no já už mám na 10. naplánovanej velkej úklid včetně mytí oken a podlahy kartáčkem na zuby :D A pak už jen doufat, že to zabere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.11.11 21:32

Lyrica: moc moc gratuluji k Matyskovi…at vam krasne roste a dela pouze radost…tesime se na fotečky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
18.11.11 22:23
hanulka78 píše:
Dessie píše:
Zuzi, vůbec bych se nezlobila… Pořád Vendovi vysvětluju, že přece nechce mít narozeniny tak brzo před nebo po Štědrym dnu, že se mu to nevyplatí, že bude dostávat míň dárků a že kolem toho 15. je to ještě dobrý :D Tak snad ho přemluvím :-)
A já zase vysvětluji Tomíkovi že musí ven do 17.12 :mrgreen: ale nevím jestli mě poslechne :mrgreen: asi vyzkouším potom tak kolem 15.ten odvar co tu psala myslím Káčula :?:

jen ještě, nemám ten odvar ozkoušený, jen jsem o něm četla na více diskuzích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
18.11.11 22:24
womanz píše:
a musím říct, že Matýsek je opravdu nádherný miminko :kytka: tatínek dal fotky na facebook, tak jsem se dívala

já ho neviděla :cry:
Holky já mám FB Kateřina Obršálová, tak kdyby mne někdo chtěl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.11.11 10:21

Káťo: já si tě najdu, protože mi nedáš, jak jsme si psaly, že se odněkud známe :wink: .

caretka: kam do Alberta? To já nechodím, bydlíme na vesnici, tady není ani pořádnej krámek, a pokud jezdím do obchodu, tak vetšinou do Globusu- je nejblíž, nebo pak různě po městě.

Holky, se těším, až se někdy sejdeme všichni i s dětičkama, to bude pomalu na školku :-D , nebo spíš pořádně velkej objekt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.11.11 10:27
Káčulaa píše:
womanz píše:
a musím říct, že Matýsek je opravdu nádherný miminko :kytka: tatínek dal fotky na facebook, tak jsem se dívala
já ho neviděla :cry:
Holky já mám FB Kateřina Obršálová, tak kdyby mne někdo chtěl :pankac:

Taky si Tě přidám, jestli můžu :palec: jdu rovnou hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.11.11 11:38

Po koupanicku. V pondeli snad pujdeme domu,tak budu vypravet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.11.11 12:02

jůůů ten je božííí :-) koukám, že může mít vlastní čepičku… nám říkali, že jenom erární :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.11.11 12:21
womanz píše:
jůůů ten je božííí :-) koukám, že může mít vlastní čepičku… nám říkali, že jenom erární :nevim:
Klasika,je vikend,neni erar ani kosile!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.11.11 12:23

aha takže si mám raději přibalit i věci pro malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.11.11 12:32
womanz píše:
aha takže si mám raději přibalit i věci pro malou :-)
Urco dnes mame vsechno svoje..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová