Párky bez dusitanů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2144
20.2.14 19:03

Párky bez dusitanů

Ahoj holky :mavam: Ráda bych radu od někoho, kdo sleduje dusitany v párkách. Nemůžu najít žádný párky úplně bez dusitanů(jen se solí), tak kdyby jste některá o nějakých věděla, budu ráda za informaci :) Ani nevím, jestli je to vůbec reálný, ale snad by se ještě nějaký vyrábět mohly :think: Zatím jsem fakt na žádný nenarazila. Prosila bych opravdu jen o rady, ne řešit proč a jak a co, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
20.2.14 19:13

Ahoj, asi ti to nepomůže, ale u nás v Plzni se párky bez dusitanů dají koupit ve farmářském obchodě „u zvonu“ v Křižíkovo sadech, jsou to párky z farmy angus. Mají mj. I klobásky, špekáčky a bezdusitanovou výbornou hovězí šunku. Nevím odkud jsi, ale třeba si to přečte někdo z Plzně a pomůže mu to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.2.14 19:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.2.14 19:16

@Kamčí Děkuji, ale to mi fakt nepomůže, to bych měla trochu z ruky :lol:
@Majdula83 Tak to koukám, že se to dá koupit i přes internet 8o :) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.2.14 19:31

@celipipka54 Odkud jsi? Ten svetbedynek muzu celkove doporucit.. A ty parky, co jsem davala odkaz, jsou moc dobry.
A jeste maj tyhle, taky tam je jen sul:
 http://www.svetbedynek.cz/…-parky-04kg/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.2.14 19:39

@Majdula83 Bydlím kousek od Klobouk u Brna, jestli to znáš. Už jsem se tam zaregistrovala :) O těch bedýnkách jsem už slyšela, ale z těch párků mám vyloženě radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.2.14 19:43

Ty jo, to nevim, jestli ti to dovezou. Vozi kolem Prahy a pak Plzen koukam :think:
 http://www.svetbedynek.cz/…ime_bedynky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.2.14 19:46

@Majdula83 Aha, no to mě nenapadlo se podívat kam to vozí :think: Achjo, tak třeba najdu podobnou firmu někde u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák