Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já to řešila teď také, říkala jsem si, jak je to blbé, že nemám s kým jet ani na dovolenou… Mám už sice malou, ale nechtěls jsem s ní jet sama. Není se za co stydět, situace je holt taková. Nakonec jsem přemluvila ségru a pojede, takže se to vyřešilo
Tak držím palce, ať to vyjde nějak i tobě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, neřeším dětský tábor ani kam s dětmi, tyhle starosti mě snad teprve čekají, ale ráda bych jela k moři.. loni nám to s přítelem nevyšlo..teď jsem po rozchodu a kamarádky buď zadané, těhotné, nebo bez peněz.. Přeci jen mě tu pár lidí zná a mě přijdou trochu trapné to, že nemám vlastně ani s kým někam tahle vyrazit, tak proto anonym..
Najde se tu někdo kdo je na tom podobně? (ozvu se do SZ)
A jsi bezdětná nebo chceš jet i s dětma?
Já to začínám řešit taky, kamrádka odpadla s termínem a chlapa už do té doby asi neseženu. nechci jet úplně sama, protože to si pořádně ani nezplavu.
25, bez dětí..a moje představa je spíš poflakování, nějaký výlet a zábava..
Já osobně bych jela sama, taky pojedu sama na dovolenou s dítětem, nevidím na tom nic špatného, už jsem takto byla a bylo to móooooooooooooooc bezva. Mám více dovolené než manžel.
@Sidsel - nj, ale jedeš s prckem.. to je pořád něco jiného, než jet sama.. Jako sama na dovolenou mi přijde škoda peněz..člověk nikdy neví, co se kde stane.. navíc příplatky za jednolůžák nejsou zrovna nejnižší..Zase nejsem milionářka
Ja bych jela.Mam stejny problem co ty.Bud tehotny, nebo bez penez.Muj by me snad pustil.Ted byl dva tydny na Kube, miami a texas.Tak proc bych nemohla nekam ja
.JEN NENI S KYM.Ja 27let.
@Anonymní píše:
Ahoj, neřeším dětský tábor ani kam s dětmi, tyhle starosti mě snad teprve čekají, ale ráda bych jela k moři.. loni nám to s přítelem nevyšlo..teď jsem po rozchodu a kamarádky buď zadané, těhotné, nebo bez peněz.. Přeci jen mě tu pár lidí zná a mě přijdou trochu trapné to, že nemám vlastně ani s kým někam tahle vyrazit, tak proto anonym..
A kam se chystáš?
Já bych zase potřebovala nějakou parťačku na víkendy po Čechách. Manžel nemá tolik volna a kamarádkám se buď nechce a nebo na to nemaj ![]()
@esterka.z.brna je mi to celkem fuk. Většinou si vyberu vždy něco na slevových portálech. V zimě mám ráda třeba wellness, přes léto hrady, zámky a zajímavá místa.
Holky já bych se taky přidala na ty víkendy:) mám podobný problém, pro me jsou prázdniny za trest a nejaký víkend bez detí bych potřebovala jako suuuul…tak pokud to ješte platí
koukám, že ta diskuse už je pár měsícu…, ![]()