Parťačka na dovolenou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.14 15:34

parťačka na dovolenou

Ahoj, neřeším dětský tábor ani kam s dětmi, tyhle starosti mě snad teprve čekají, ale ráda bych jela k moři.. loni nám to s přítelem nevyšlo..teď jsem po rozchodu a kamarádky buď zadané, těhotné, nebo bez peněz.. Přeci jen mě tu pár lidí zná a mě přijdou trochu trapné to, že nemám vlastně ani s kým někam tahle vyrazit, tak proto anonym..
Najde se tu někdo kdo je na tom podobně? (ozvu se do SZ)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1253
20.5.14 15:39

Já to řešila teď také, říkala jsem si, jak je to blbé, že nemám s kým jet ani na dovolenou… Mám už sice malou, ale nechtěls jsem s ní jet sama. Není se za co stydět, situace je holt taková. Nakonec jsem přemluvila ségru a pojede, takže se to vyřešilo :-) Tak držím palce, ať to vyjde nějak i tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 15:41

Já bych ráda vyrazila. Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
473
20.5.14 15:55
@Anonymní píše:
Ahoj, neřeším dětský tábor ani kam s dětmi, tyhle starosti mě snad teprve čekají, ale ráda bych jela k moři.. loni nám to s přítelem nevyšlo..teď jsem po rozchodu a kamarádky buď zadané, těhotné, nebo bez peněz.. Přeci jen mě tu pár lidí zná a mě přijdou trochu trapné to, že nemám vlastně ani s kým někam tahle vyrazit, tak proto anonym..
Najde se tu někdo kdo je na tom podobně? (ozvu se do SZ)

A jsi bezdětná nebo chceš jet i s dětma?
Já to začínám řešit taky, kamrádka odpadla s termínem a chlapa už do té doby asi neseženu. nechci jet úplně sama, protože to si pořádně ani nezplavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 16:05

PRAHA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.14 16:07

25, bez dětí..a moje představa je spíš poflakování, nějaký výlet a zábava..

• Citovat
  • Upravit
820
20.5.14 16:18

Já osobně bych jela sama, taky pojedu sama na dovolenou s dítětem, nevidím na tom nic špatného, už jsem takto byla a bylo to móooooooooooooooc bezva. Mám více dovolené než manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 16:21

@Sidsel - nj, ale jedeš s prckem.. to je pořád něco jiného, než jet sama.. Jako sama na dovolenou mi přijde škoda peněz..člověk nikdy neví, co se kde stane.. navíc příplatky za jednolůžák nejsou zrovna nejnižší..Zase nejsem milionářka

• Citovat
  • Upravit
24379
20.5.14 17:00

Ja bych jela.Mam stejny problem co ty.Bud tehotny, nebo bez penez.Muj by me snad pustil.Ted byl dva tydny na Kube, miami a texas.Tak proc bych nemohla nekam ja :mrgreen:.JEN NENI S KYM.Ja 27let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 21:23
@Anonymní píše:
Najde se tu někdo kdo je na tom podobně? (ozvu se do SZ)

A kam se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.5.14 23:29

Já bych zase potřebovala nějakou parťačku na víkendy po Čechách. Manžel nemá tolik volna a kamarádkám se buď nechce a nebo na to nemaj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.14 07:23

@maraida ahoj a kam bys chtěla jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.14 12:12

@esterka.z.brna je mi to celkem fuk. Většinou si vyberu vždy něco na slevových portálech. V zimě mám ráda třeba wellness, přes léto hrady, zámky a zajímavá místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 12:30

Holky já bych se taky přidala na ty víkendy:) mám podobný problém, pro me jsou prázdniny za trest a nejaký víkend bez detí bych potřebovala jako suuuul…tak pokud to ješte platí :mrgreen: :mrgreen: koukám, že ta diskuse už je pár měsícu…, 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 12:56

@gina76 a odkud jsi? A co tě na výletech baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí