Parťačka na dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
15.7.14 13:21

@maraida bydlím kousek od Mělníka, ale spíš jsem Pražanda..pojedu kamkoliv kde se odpočinu a nebudu musek 3 x týdne vařit :lol: Na rovinu šla bych do welnes, pak masáž dobré jídlo relx a nejakou procházku ne turování po horách apodobně :lol: Moje kamarádky bez detí nekam nepojedou a ty bezdetné by jely, ale zase by to chtěly celé propít a podobne :nevim: na to už já nemám… dokonce tu padl návr víkend do Paříže, ale to už je asi moc na to jet tam sama :roll: ty jsi od kud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.14 13:24

@gina76 To je přesně moje představa odpočinkového víkendu :) Ale taky nemám s kým jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 13:29

@gina76 já jsem z Berouna, takže taky kousek od Prahy.
Problém, že těch wellnessů teď přes léto moc není, teď co jsem koukala je to právě spíš o cestování a poznávání, páč je sezona hradů a zámků a tak. Wellnessy začínají spíš až s podzimem, co já mám zkušenost :think:
Nebo holky o něčem víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 13:31

@esterka.z.brna tak to mužem domluvit a neco uspořádat, takovou schuzku na slepo :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.14 13:35

@maraida tak welnes hotely fungují určitě i v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 13:36

@maraida aha,tak to ani nevím, ale myslím že by se určite nejaký hotýlek s welnes dal sehnat i v létě :pankac:..práve ty hrady a zámky musím poznávat s rodinkou a veř mi, že tohle letotoho mám tak akorát… :roll: za týden mám za sebou Loučen Zámek Veltrusy a včera Kokořín :roll:…už máme i po dovolené u moře a to už proste není dovolenááááááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 14:24

@gina76 aha,tak to máš asi starší děti viď? Moje dcera je 2letá, takže hrady a zámky absolvujeme zatím spíš sami.Nebo přesněji spíš jen já. Manžela prohlídky moc nebaví a tak většinou tu hodinku zůstane na nádvoří, dá si pivko nebo dojde ulovit nějakou kešku :lol:
I když teď jsem byla sama s dcerou na týden na Mácháči a už se mnou taky absolvovala prohlídky. Byly jsem na Housce, na Sloupu, na Jestřebí. A ločn u nás proběhla v červnu :lol:
A kde jste byli u moře? Tam se chystáme teprve v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 14:27

Jo, určitě fungují wellness hotely i v létě, ale většinou nedávají nabídku na slevové portály, protože si kapacitu naplní sami. A mě přijde celkem zbytečné za to samé dát třeba o 2000,– víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 17:39

@maraida ne ne ne mám také malé deti, ale te starší už je skoro 5 a jí to baví, tedy samozřejme hledám to vzdy s programem pro deti. Pak mám ješte kluka a tomu je 16 měsícu, ale už se taky zapojuje a trajdá všude s námi. Na dovče jsme byli v Itálii v Marcelli di Numana, je to trošku níž, ale je tam krásne, v podstate jezdíme jenom tam..Byla jsi s malou na mácháči jako uplne sama nebo ješte třeba s nejakýma kamarádkama? Já ještě plánuji do Itálie jednou jet v září, ale jen do Gardalandu a jenom s malou a jede s námi ješte jedna sestava…puvodne mi to odřekli kuli financím, ale nejak se to vyřešilo…a ty bys chtela vyrazit nekam uplne sama, nebo i s malou? Kolem 29 jedeme na asi 3 dny taky jen s detma holky bez manželu..tak na to jsem zvedavá, protože s obouma jsem ješte sama nikde na dýl nebyla :nevim:…tak snad to přežiju. No abych to shrnula..mužem neco vymyslet kdyžtak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 17:44

@gina76 na Mácháči jsem byla s kamarádkou a její dcerkou.
mě je to vcelku jedno jestli sama nebo s malou.Tak můžeme zkusit něco vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 22:05

@maraida tak super, dej nejaké návrhy a termíny ;) já ješte v srpnu jedu do tater. rekla bych tak kolem 5. srpna asi na týden a pak už relativne nic neplánuji :) jsem pomerne přizpusobivá když teda nemusím spát se svábama a chodit 20 km tury :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 22:16

@gina76 já mám teda už víkendy až do konce prázdnin nabitý, jediný volný mám ten příští. Jinak jsme my někde pryč a nebo máme nahlášený návštěvy. V týdnu je to o něco lepší-příští týden mám volný celý a pak mám volno v týdnu od 11. do 15.8.Jinak tam mám volný vždycky třeba jen 2 dny.
A myslíš teda samy nebo s dětma?
Nebo se můžeme pro začátek třeba někde sejít, u vás, u nás nebo třeba v Praze, poznat se a něco zkusit dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.7.14 22:36

@maraida To by bylo asi nejlepší se sejít a poznat se abychom si sedli:)..já to už ted práve do toho 5 srpna nedám určite, to už máme presne jak říkáš rozplánované návštevy a nejká dovča s kamarádkou, ale den abychom se sešly se najde určite…me už pak jde dcera od 11 srpna do školky..takže jsem už dále nic neplánovala..max víkendy…tak si dáme vedet přes víkend,,přístí týden mám spíš takové ježdení, vezu do prahy dceru jeden den a pak zpet…tak bych to nejak kdyžtak spojila…a vikend na to už je pase…to už mi malá jede pryč a já si budu užívat :mrgreen: jen 4 dny teda…tak si pisnem pres vikend a upresníme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 22:48

@gina76 OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.9.17 15:22

Oživuji
Hledám parťačku na relaxační víkend v termálech nebo lázních u nás nebo na Slovensku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí