Partner nechce být u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
26.3.11 17:15

Do tohodle by se chlap nutit neměl. Neukamenujte mě, ale je to „práce“ ženy a ta by se s tím měla umět sama vypořádat. Já jsem třeba taková, že když mi nění dobře, jsem raději sama a nechci nikoho vidět. A myslím, že to samé budu mít i u porodu, nejraději bych zalezla někam do nory a tam si to vytrpěla.
Hlavně nemám ráda, když mě vidí v takových situacích. Když zvracím, taky mi nedrží hlavu nad WC :-D Ikdyž by třeba chtěl, ale já bych to nedopustila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
26.3.11 19:02

A jak by s tím mohli pomoct rodiče? Jako že by sis je vzala k porodu? Najdi si dobrou dulu a vem si ji sebou. Bude určitě platnější než neochotný manžel. Sama bych do porodky určo nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
26.3.11 19:24

Dočetla jsem diskusi. Sex je sice krásná věc, ale na druhou stranu, nevíš, jak s Tebou po porodu zamávají hormony, jak moc budeš šitá, jaký trauma si třeba z porodu přineseš, je to celkem běžná věc, bohužel. Další věc je, že jestli mimčo bude nespavec, budeš k smrti unavená, můžou být problémy s kojením… a na sex třeba nebudeš mít vůbec chuť. Takže bych se možná snažila vztah trochu posunout od sexu k partnerství, aby pak nebyl partner vykolejen, že už nebude na prvním místě, když je takovej cíťa. Krom toho madonin komplex, kterýho se on tak bojí, může vzniknout i bez asistence u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.3.11 00:01
to me pobavilo,ze ji pry ublizuje :mrgreen: kdyz tam proleze cela hlava-proti pindulovi :lol:
ja bohuzel nemela manzela,nestihl prijet z ciziny,ale v tu chvili jsem na nej nemyslela,byla tam se mnou mama,ktera v soku fotila na povel personalu :-D co kdyby s Tebou byl celou dobu s tim,ze by po spolecne domluve mohl odejit v kteroukoliv chvili?Ty stejne budes myslet na miminko,aby jsi to mela brzo za sebou…Doufam,ze zmeni nazor,urcite by pak byl rad,muze stat za hlavou,aby nevidel mezi nozky :wink:
Lenka76 píše:
ahoj,ja bych partnera urcite nenutila do porodu.muj manzel taky nechtel.nektery chlapi to opravdu odradi.moje kamoska mela ten problem,ze jeji manzel s ni byl u porodu,ale tim skoncil na rok jejich sexualni zivot.on si proste myslel,ze ji ublizuje.
Ale stojim s tebou v tom,ze je dobre tam mit nekoho.se mnou sla segra.nebylo by mozne,aby nekdo z rodiny prijel,kdy bude termin porodu,nebo kamaradka?Nevim,kdy mas termin porodu,ale treba si do te doby nejakou kamaradku najdes,ktera s tebou pujde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.3.11 07:38

Nakonec mi rekl,ze nechce byt ani v cekarne,tak uz me dost nastvalo,takze jsem mu rekla ze potrebuji vedet,ze je aspon nekde me pobliz,nakonec souhlasil. Je mu 33, ted se nedivte me bude 20 :-) On uz nejake deti ma :oops: :-D Jinak zajimave nazory,premyslim o mamce je mlada 38 let,myslim ze mi dost pomohla,je mi dost oporou…a spousta lidi si mysli ze ona je ma starsi sestra,a je vyhoda ze ona me mela dost brzo :wink: nevim jestli to neni blby teda :)Jak ale rika slecna ma si to zena vytrpet sama? Zajimavy nazor,ale asi ma… ja bych se nechala jeste 100krát potetovat treba,jelikoz nevim jaka bolest me ceka,tetovani me nebolelo… :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.11 09:44
Já měla prvního syna taky brzy v 19 a nevadí mi to.v srpnu se narodil druhej,hned jsem do toho vlítla :lol: a v listopadu bude další :lol: .A to jsem říkala po každém porodu,že už nikdy rodit nebudu :lol: .Bolí to pekelně,to ti nebudu lhát,že né.Já horší bolest nezažila,ale zase na to rychle zapomeneš a hlavně to stojí za tu bolest,to pár hodin vydržet :lol: :lol: .Jdu do toho po třetí,tak se to dá a že jsem hrozná,co se tká bolesti,fakt hrozná!!!!
BabyNicole píše:
Nakonec mi rekl,ze nechce byt ani v cekarne,tak uz me dost nastvalo,takze jsem mu rekla ze potrebuji vedet,ze je aspon nekde me pobliz,nakonec souhlasil. Je mu 33, ted se nedivte me bude 20 :-) On uz nejake deti ma :oops: :-D Jinak zajimave nazory,premyslim o mamce je mlada 38 let,myslim ze mi dost pomohla,je mi dost oporou…a spousta lidi si mysli ze ona je ma starsi sestra,a je vyhoda ze ona me mela dost brzo :wink: nevim jestli to neni blby teda :)Jak ale rika slecna ma si to zena vytrpet sama? Zajimavy nazor,ale asi ma… ja bych se nechala jeste 100krát potetovat treba,jelikoz nevim jaka bolest me ceka,tetovani me nebolelo… :-D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.3.11 10:43
BabyNicole píše:
Nakonec mi rekl,ze nechce byt ani v cekarne,tak uz me dost nastvalo,takze jsem mu rekla ze potrebuji vedet,ze je aspon nekde me pobliz,nakonec souhlasil. Je mu 33, ted se nedivte me bude 20 :-) On uz nejake deti ma :oops: :-D Jinak zajimave nazory,premyslim o mamce je mlada 38 let,myslim ze mi dost pomohla,je mi dost oporou…a spousta lidi si mysli ze ona je ma starsi sestra,a je vyhoda ze ona me mela dost brzo :wink: nevim jestli to neni blby teda :)Jak ale rika slecna ma si to zena vytrpet sama? Zajimavy nazor,ale asi ma… ja bych se nechala jeste 100krát potetovat treba,jelikoz nevim jaka bolest me ceka,tetovani me nebolelo… :-D :lol:

Jak jsem už psala můj je taky posera :roll: (jemu je taky 33) ale že ten tvůj nechce být ani na chodbě, tak to je trochu přehnaný…na chodbě se mu přeci nic nestane, nic neuvidí, tak na tom si trvej ať je alespoň na té chodbě, kdyby něco…
A u těch jeho dřívějších dětí, byl kde,když šly na svět??? To tam ta jeho první byla sama??
Jinak jestli můžeš, tak vem tu mamku, bude ti větší oporou než posranej chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
27.3.11 15:03

Ahoj, já jsem manžela u porodu chtěla,ale mu se moc nechtělo… no nakonec se tomu vyhnul, aniž by chtěl. Jeli jsme do porodnice s krvácením a nenapadlo mě, že je to porod. Bolesti ani příznaky žádný, tak ani tašku jsem nebrala, do termínu mi ještě několik dní zbývalo. No na příjmu mi řekli, že jsem na 3 cm otevřená a porod na cestě. Tak jsem manžela poslala pro tašku domů, ani ho v té chvíli nenapadlo alespoň naznačit, že u porodu nechce být, najednou jakoby změnil postoj. Porod se ale rozběhl neuvěřitelně rychle, a když táta dorazil zpět bylo už po všem, já jsem měla už malého čistého vedle postele v postýlce. Nikdy nezapomenu na ten pohled překvapení a radosti, když manžel přišel na porodní sál. Díky tomu, že manžel porod nestihl, jsem si mohla vychutnat ten nádherný pohled na první minuty táty a syna. Až budu rodit podruhé, chci to taky tak.
Být tebou, vzala bych si dulu, ale s maminkou bych to zvážila. Sama se vžij do situace, že vidíš trpět své dítě v neuvěřitelných bolestech a nedokážeš mu pomoct.Já osobně bych uvažovala spíš nad dulou nebo kamarádkou pokud je to možné, ale rozhodnutí je jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.3.11 15:19

Souhlasím s Trace, pro mamku by to mohlo být dost náročný. Záleží taky na tom, co od doprovodu čekáš, jestli se zajímáš o to, jak porod probíhá, co můžeš nebo nemůžeš v porodnici požadovat. Jestli si dítě necháš porodit, nebo si ho chceš porodit sama. Od toho bych pak odvíjela i doprovod. V průběhu porodu nebudeš mít absolutně kapacitu něco si na personálu porodnice vymoct. A oni rádi manipulují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.3.11 15:24

IvaX: Ano,nebyl u zadnyho porodu,pac jeho ex manzelka porodila rychle,on ju tam odvez a za hodinu uz volali ze porodila,to ma holt frajerka stesti a takhle to mela dvakrat a byla to dost razna zenska takze rekla asi budu rodit tak me odvez,pak dojeli do nemocnice ona rekla " ja rodim tak jet pryc" a pak za hodku ani ne dite na svete… holt se nekdo má no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.3.11 15:54

Ahojky,
já tey u porodu přítele měla ale nechala jsem ho samotnýho rozhodnout jestli u toho chce být nebo ne. Byl pro mě vážně veliká podpora, stál mi u hlavy držel za ruku a podporoval, že to dám! Když potom odcházel, tak se podíval dolu…doktor mě akorát měl zašívat, tak jsem na něj zakřičela at tam nečumí…že potom už nikdy nic semnou chtít nebude :-D a řekl, že enmusím mít strach. Potom mi řekl, že když u porodu byl, tak si mě váží o hodně více když vidí jak ženský trpí. Tak uvidíš…hlavně kdyby nechtěl, neměj mu to za zlé..někomu to vážně nesvědčí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.3.11 16:36
BabyNicole píše:
IvaX: Ano,nebyl u zadnyho porodu,pac jeho ex manzelka porodila rychle,on ju tam odvez a za hodinu uz volali ze porodila,to ma holt frajerka stesti a takhle to mela dvakrat a byla to dost razna zenska takze rekla asi budu rodit tak me odvez,pak dojeli do nemocnice ona rekla " ja rodim tak jet pryc" a pak za hodku ani ne dite na svete… holt se nekdo má no :lol:

Hm tak ta byla teda drsná, se s tím teda nemazala a měla štěstí, že to měla tak rychlý, to máš pravdu to se tak někdo má, to by se mi taky líbilo…
No tak to je jasný on si to asi představuje s tebou stejně, že tě tam jen zaveze a přijde k hotovýmu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.11 16:45

muj chlap tam chtel a ve finale me strasne zklamal, uz bych ho tam nechtela, teda jeho konkretniho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
28.3.11 16:33
careynka píše:
muj chlap tam chtel a ve finale me strasne zklamal, uz bych ho tam nechtela, teda jeho konkretniho :roll:

Čím tě zklamal? Hysterčil nebo co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.3.11 16:44
IvaX píše:
careynka píše:
muj chlap tam chtel a ve finale me strasne zklamal, uz bych ho tam nechtela, teda jeho konkretniho :roll:
Čím tě zklamal? Hysterčil nebo co :?:

Vubec nehystercil, ale byl tam k nicemu, videla jsem jak je otravenej, ze mi nosi piti, kdyz jsem sla do vany, tak sel spat a jakoby tam nebyl. Po porodu jsem byla takova vyplasena a malej nechtel pit, tak jsem ho chvilku nechala a on mel takovy blby kecy, ze ON by mu jeste dal a bla bla bla bla. Mela jsem takovyho debilniho porodniho asistenta, kterej mi dal fakt zabrat a on sedel a mlcel az jsem po nem houkla ja, kdyz uz jsem fakt nemohla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí