Partner nechce být u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
26.3.11 10:18

hmmm,ale to je pripad od pripadu,kazda jsme jina a tudiz mame jine tehu a prubeh porodu…mam kolem sebe spoustu kamaradek a partneri byli u toho a neni problem…

a nebo se zkusit s pritelem domluvit na prvni dobu porodni a ze pokud bude chtit,tak zustane i na samotny porod,pokud se v tu chvili nebude citit,tak pocka na chodbe…proste nenasilne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.3.11 10:23
BabyNicole píše:
RadanaH:No prave jeho znamý rekl, ze byl u porodu,a ze uz ho ta zenska nepritahovala v posteli :roll:

Kdyby to bylo takhle, tak je kazda zenska sama, a bez chlapa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.3.11 10:24
BabyNicole píše:
Ahoj maminy,mam takový problém. Budu rodit poprvé,a chtela jsem mit partnera u porodu,jelikoz jsem se prestehovala na Moravu,takze vlastne nikoho jineho tu nemam. Jenze partner mi rekl,ze k porodu nechce,ze se boji ze ho to odradi a uz to nebude v posteli jako driv. Jak to mam tedy zvladnout,kdyz rodice ziji v Praze? Mozna pusobim jako s prominutim sracicka…ale tak to cejtim a mam strach… Jaky mate na to nazor Vy? :-?

Ahoj neboj,to zvládneš.sama tam určitě nebudeš.přítel může čekat třeba na chodbě.taky jsem tam přítele chtěla,on sám už od doby kdy jme byli 2 měsíce těhu říkal že půjde.byli ale problémy a malej šel císařem,ale po porodu jsem si uvědomila,že bych tam taťku při normálnim porodu nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 10:36
no bohuzel,u nas je sex porad takze riskovat to nebudu urcite nee.
Monny89 píše:
BabyNicole píše:
RadanaH:No prave jeho znamý rekl, ze byl u porodu,a ze uz ho ta zenska nepritahovala v posteli :roll:
Kdyby to bylo takhle, tak je kazda zenska sama, a bez chlapa :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.11 10:40

Zkus se sním domluvit na tom, že bude s tebou na první dobu porodní, to mu snad sexuální představy o tobě nepokazí :twisted:
A na tlačení může jít počkat ven. A pak ho můžou zavolat zpátky, po porození placenty a zašití přes tebe stejně hodí prostěradlo, tak neuvidí nic špatného, ale první okamžiky, kdy budete všichni tři spolu, jsou nezapomenutelné. :srdce:

Muž nejdřív chtěl, pak nechtěl, jenže pak to byl takový šrumec, že už od příjmu tak nějak povlával v zástupu a nebyl čas na to odejít :lol: A nakonec ještě koukal i na „přímý přenos“ a hlásil, že vidí hlavičku :wink: Neomdlel, nepoblinkal se, nic mu to neudělalo a teď chce rozhodně být u narození dalšího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 10:40
asi takto to vymyslim,dekuju :)
nebudu riskovat sexualni zivot,protoze u nas je sex dost dulezitej proste na 1.miste …a at si rika kdo chce bez sexu to nejde… :-)
VandaV píše:
BabyNicole píše:
Ahoj maminy,mam takový problém. Budu rodit poprvé,a chtela jsem mit partnera u porodu,jelikoz jsem se prestehovala na Moravu,takze vlastne nikoho jineho tu nemam. Jenze partner mi rekl,ze k porodu nechce,ze se boji ze ho to odradi a uz to nebude v posteli jako driv. Jak to mam tedy zvladnout,kdyz rodice ziji v Praze? Mozna pusobim jako s prominutim sracicka…ale tak to cejtim a mam strach… Jaky mate na to nazor Vy? :-?
Ahoj neboj,to zvládneš.sama tam určitě nebudeš.přítel může čekat třeba na chodbě.taky jsem tam přítele chtěla,on sám už od doby kdy jme byli 2 měsíce těhu říkal že půjde.byli ale problémy a malej šel císařem,ale po porodu jsem si uvědomila,že bych tam taťku při normálnim porodu nechtěla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 10:41
to je moc pekny,verim ze je to zazitek :wink:
Gladys píše:
Zkus se sním domluvit na tom, že bude s tebou na první dobu porodní, to mu snad sexuální představy o tobě nepokazí :twisted:
A na tlačení může jít počkat ven. A pak ho můžou zavolat zpátky, po porození placenty a zašití přes tebe stejně hodí prostěradlo, tak neuvidí nic špatného, ale první okamžiky, kdy budete všichni tři spolu, jsou nezapomenutelné. :srdce:Muž nejdřív chtěl, pak nechtěl, jenže pak to byl takový šrumec, že už od příjmu tak nějak povlával v zástupu a nebyl čas na to odejít :lol: A nakonec ještě koukal i na „přímý přenos“ a hlásil, že vidí hlavičku :wink: Neomdlel, nepoblinkal se, nic mu to neudělalo a teď chce rozhodně být u narození dalšího dítěte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
26.3.11 10:51

U nás je to naopak, on tam chce být hrozně moc,ale já jsem na vážkách, právě z tohoto duvodu. Ikdyž on si klepe na čelo, že jsem prdlá :-) Ale člověk nikdy neví. No zakazovat mu to nebudu, nemá rád nemocnice a vše kolem, tak doufám, že to sám vzdá a na to finále pujde na chodbu :-) A když to tam vydrří, má zákaz kamkoliv koukat a nejlépe sedět za mojí hlavou otočený ještě zády :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.3.11 10:58

Mám to samé, až na to že manžela nenapadlo že by to mohlo mít taky nějaký negativní vliv na sexuální život.. Má spíš fobii z nemocnic a bacilů vůbec (což má blbý, protože jsem zdravotní sestra, prý kdyby to byl býval věděl, tak by zavčasu prchnul :-D).
Po pravdě ani moc nechci, aby byl přímo u porodu, i když bych mu nebránila kdyby na tom trval (to ale nehrozí). Ale byla bych docela ráda aby byl někde poblíž, a hodně bych ocenila kdyby byl se mnou na té hekárně, jak tu psal někdo přede mnou.. Ale zase ne za každou cenu.
Tobě doporučuju asi tu kamarádku, a přítel aby číhal za bukem.
Hodně štěstí :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
26.3.11 11:03

Ahoj, manžel jít k porodu taky nechce on zas říká, že z toho bude mít trauma… :roll:
(a to je hasič, takže by měl být zvyklý na horší věci…)
Ohledně toho sexu po porodu mám taky trochu obavy, na něho by to celkem sedělo, že by se pak mohl seknout a mít z toho nějaký blok :-(
Tak zatím jsme domluvení, že se mnou bude, alespoň v té první době na té „hekárně“, aby mi pomáhal, do sprchy něco podat, přinést a tak..a až bych šla rodit, tak buď půjde se mnou nebo zůstane na chodbě…uvidíme podle situace… :think:
Ale stejně se může stát, že třeba nebude moc, když bude mít zrovna službu v práci, takže mi taky reálně horzí že tam budu sama, což se mi taky moc nechce…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 11:03
dekuju mooc to same tobe :kytka: :palec:
Klárka82 píše:
Mám to samé, až na to že manžela nenapadlo že by to mohlo mít taky nějaký negativní vliv na sexuální život.. Má spíš fobii z nemocnic a bacilů vůbec (což má blbý, protože jsem zdravotní sestra, prý kdyby to byl býval věděl, tak by zavčasu prchnul :-D).
Po pravdě ani moc nechci, aby byl přímo u porodu, i když bych mu nebránila kdyby na tom trval (to ale nehrozí). Ale byla bych docela ráda aby byl někde poblíž, a hodně bych ocenila kdyby byl se mnou na té hekárně, jak tu psal někdo přede mnou.. Ale zase ne za každou cenu.
Tobě doporučuju asi tu kamarádku, a přítel aby číhal za bukem.
Hodně štěstí :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 11:09
Ahojky drzim palce aby ti vse dobre dopadlo a byla jsi v klidu,zensky jsou prece jen silny a my to zvladneme aj bez tech chlapu :wink: :andel: :kytka:
IvaX píše:
Ahoj, manžel jít k porodu taky nechce on zas říká, že z toho bude mít trauma… :roll:
(a to je hasič, takže by měl být zvyklý na horší věci…)
Ohledně toho sexu po porodu mám taky trochu obavy, na něho by to celkem sedělo, že by se pak mohl seknout a mít z toho nějaký blok :-(
Tak zatím jsme domluvení, že se mnou bude, alespoň v té první době na té „hekárně“, aby mi pomáhal, do sprchy něco podat, přinést a tak..a až bych šla rodit, tak buď půjde se mnou nebo zůstane na chodbě…uvidíme podle situace… :think:
Ale stejně se může stát, že třeba nebude moc, když bude mít zrovna službu v práci, takže mi taky reálně horzí že tam budu sama, což se mi taky moc nechce…ach jo :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.3.11 11:15

Jend SE TOHO TAKY ZE ZAČÁTKU ÁL,ALE JAK ROSTLO BŘÍŠKO A VIDĚL NA MĚ I OBAVY JAKÉ TU BUDE ,TAK TAM SE MNOU ŠEL A PREJ PŮJDE KE KAŽDÝMU PORODU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.3.11 11:16

Jnak já teda nechápu čeho se ty cmužští bojí-vždyť je nic nebolí, oni nebudou muset být šitý, oni si to tam v horím případě odstojí u sprchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.3.11 11:20
BabyNicole píše:
no bohuzel,u nas je sex porad takze riskovat to nebudu urcite nee.
Monny89 píše:
BabyNicole píše:
Kdyby to bylo takhle, tak je kazda zenska sama, a bez chlapa :lol: :lol:

pamatuju si že o tom někdy někde psali.jinak mám knížku o matce a dítěti a tam píšou,že se to stát může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí