Partner nechce být u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
26.3.11 11:16

Jnak já teda nechápu čeho se ty cmužští bojí-vždyť je nic nebolí, oni nebudou muset být šitý, oni si to tam v horím případě odstojí u sprchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.3.11 11:20
BabyNicole píše:
no bohuzel,u nas je sex porad takze riskovat to nebudu urcite nee.
Monny89 píše:
BabyNicole píše:
RadanaH:No prave jeho znamý rekl, ze byl u porodu,a ze uz ho ta zenska nepritahovala v posteli :roll:
Kdyby to bylo takhle, tak je kazda zenska sama, a bez chlapa :lol: :lol:

pamatuju si že o tom někdy někde psali.jinak mám knížku o matce a dítěti a tam píšou,že se to stát může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
26.3.11 11:34
mabit píše:
Jnak já teda nechápu čeho se ty cmužští bojí-vždyť je nic nebolí, oni nebudou muset být šitý, oni si to tam v horím případě odstojí u sprchy :mrgreen:

Ten muj se bojí teda hlavně toho, že já budu trpět a on mi nebude moct nijak pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.3.11 12:00

Každý máme jiný priority, myslim si, že vzhledem k tomu, co ti partner řekl a co tu píšeš, ho tam ani ty radši nechceš. Jde tedy jen o to sehnat si k porodu někoho jinýho. To bys mohla zvládnout. Třeba to nakonec bude jinak a partner překvapí. Tohle se naplánovat nedá:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.3.11 12:12

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.3.11 12:46

Muj chlap se ještě v době, kdy sme se neznali nechal slyšet, že porod je hnus a že u něj nikdy asistovat nebude. tohle sem se dozvěděla až po prvnim porodu u kterýho vesele asistoval :mrgreen: I mezi nohy koukal. Problem se sexem nebyl, hned jsme makali na druhym synkovi. U druhýho nebylo jistý, jestli budeme mít hlídání pro staršího, tak sem řekla, ať je doma a já porodim sama, ale to řek, že by doma strachy umřel. Ve finále hlídaní bylo, ale stejně porod stihnul jen tak tak, musel přeparkovat auto a malej ven docela kvaltoval. Jediný co teda řek že ne bylo stříhání pupeční šňůry a mě do teď mrzí, že sem nám jí nestřihla sama, ale mě to v tu chvíli nenapadlo.
Ale k věci, třeba ještě zmení názor, ale rozhodně bych ho nenutila. Mě u porodu až tak užitečnej nebyl, ale měla sem lepší pocit, že tam nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.3.11 12:48
BabyNicole píše:
Ahoj maminy,mam takový problém. Budu rodit poprvé,a chtela jsem mit partnera u porodu,jelikoz jsem se prestehovala na Moravu,takze vlastne nikoho jineho tu nemam. Jenze partner mi rekl,ze k porodu nechce,ze se boji ze ho to odradi a uz to nebude v posteli jako driv. Jak to mam tedy zvladnout,kdyz rodice ziji v Praze? Mozna pusobim jako s prominutim sracicka…ale tak to cejtim a mam strach… Jaky mate na to nazor Vy? :-?

Nečetla jsem odpovědi…
Rozhodně ho nenuť, když nechce. Kdybys ho donutila, stejně by ti tam byl jenom přítěží. Zkušenost porodní báby..
Co se s ním zkusit domluvit, že tam s tebou půjde a kdykoliv bude moct bez vysvětlování a tvých výčitek odejít?
Otec mojí dcery tam taky jít nechtěl, protože to pro něj bylo neznámé prostředí a měl z toho strach, o porodu a porodnicích nic nevěděl. Jenže pak jednou jsem necítila pohyby, tak mě vezl na sál na CTG a šel tam se mnou automaticky, sám od sebe. Ten den jsem ještě neporodila, ale on si okoukal prostředí a sám od sebe změnil svoje rozhodnutí a k porodu nakonec šel rád a říkal, že nelituje toho, že u toho byl až do konce.
Vždyť přece tvůj muž nemusí být přímo u toho „aktu zrození“, může třeba počkat na chodbě.

A kdyby i toto odmítal, mohla by sis najmout dulu. V kolikátém jsi týdnu? S dulou je lepší spolupracovat už od začátku, abyste se navzájem poznaly a tys jí důvěřovala.
Anebo nemohla by k vám přijet nějaká kamarádka nebo třeba tvoje maminka např. týden před termínem, aby byla u tebe, až přijde čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.3.11 12:53

Tak to nezávidím, ale chlap není jedinej, kterej tam s tebou může být… Třeba kamarádka nebo dula jsou myslím si taky super. Nenutila bych ho, a času na to, aby si to rozmyslel má ještě dost.
Se mnou přítel byl, chtěl úplně dobrovolně sám, byl zvědavej, co se nám narodí - nenechali jsme si to říct. A teda po tom, co na tom sále zažil, jsem si taky říkala, že sex už nikdy nebude - no opak byl pravdou :oops: :mrgreen:
Teď se chystá k porodu zase, chce i přestříhnout pupečník, u prvního nemohl, letěli ho resuscitovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.3.11 13:01

ahoj můj manžel tam taky nechce, říkal že klidně počká na chodbě, ale dovnitř že nepůjde, docela mě to mrzí, ale ještě mám pár měsíců na to abych ho zkusila přesvědčit, a když ne, tak holt se s tím poperu sama jako u prvního:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 13:46
Jo o mamce sem premyslela,pokud by mela hlidani,ale rikala ze kamoska by klidne k porodu sla takze fajn,muze nutit nebudu to je kravina mate pravdu. :wink:
PetiteFillette píše:
BabyNicole píše:
Ahoj maminy,mam takový problém. Budu rodit poprvé,a chtela jsem mit partnera u porodu,jelikoz jsem se prestehovala na Moravu,takze vlastne nikoho jineho tu nemam. Jenze partner mi rekl,ze k porodu nechce,ze se boji ze ho to odradi a uz to nebude v posteli jako driv. Jak to mam tedy zvladnout,kdyz rodice ziji v Praze? Mozna pusobim jako s prominutim sracicka…ale tak to cejtim a mam strach… Jaky mate na to nazor Vy? :-?

Nečetla jsem odpovědi…
Rozhodně ho nenuť, když nechce. Kdybys ho donutila, stejně by ti tam byl jenom přítěží. Zkušenost porodní báby..
Co se s ním zkusit domluvit, že tam s tebou půjde a kdykoliv bude moct bez vysvětlování a tvých výčitek odejít?
Otec mojí dcery tam taky jít nechtěl, protože to pro něj bylo neznámé prostředí a měl z toho strach, o porodu a porodnicích nic nevěděl. Jenže pak jednou jsem necítila pohyby, tak mě vezl na sál na CTG a šel tam se mnou automaticky, sám od sebe. Ten den jsem ještě neporodila, ale on si okoukal prostředí a sám od sebe změnil svoje rozhodnutí a k porodu nakonec šel rád a říkal, že nelituje toho, že u toho byl až do konce.
Vždyť přece tvůj muž nemusí být přímo u toho „aktu zrození“, může třeba počkat na chodbě.

A kdyby i toto odmítal, mohla by sis najmout dulu. V kolikátém jsi týdnu? S dulou je lepší spolupracovat už od začátku, abyste se navzájem poznaly a tys jí důvěřovala.
Anebo nemohla by k vám přijet nějaká kamarádka nebo třeba tvoje maminka např. týden před termínem, aby byla u tebe, až přijde čas?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
26.3.11 14:47

asi bych partnera nenutila ale neodpustila bych si rict , ze je fajn , ze me v tom tak necha kdyz nemu to mozna nebude delat dobre co ma pak rict zena kdyz to cele musi odrodit vytrpet sama ,, nevim nedokazu si predstavit tam mit nekoho jineho kdybych vedela ze je partner doma ci za dvermi a ja tam stojim s mamcou a je fakt moje nej slunicko:-) i tak proste bych to brala jako zdradu,po me zkusenosti meho porodu nevim kdyby tam nebyl ci bych mu to nekdy odpustila, ale to jsem ja, neber to spatne promin- ptas se na nazor a vsude v kurzech rikaji partnera pokud nechce nebrat ,, jednou si tam pry jeden chlap pri porodu zeny cetl noviny chaaaa tak si rikam to musel byt uplny blb ,,
vis na druhou stranu nikdy nevis nakonec pujde rad :-) v kolikatem mesici jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 16:22
Já prave zas taky si rikam ze je to takovy nespravedlivy,jsem ve 3. mesici :-)
anomisisi píše:
asi bych partnera nenutila ale neodpustila bych si rict , ze je fajn , ze me v tom tak necha kdyz nemu to mozna nebude delat dobre co ma pak rict zena kdyz to cele musi odrodit vytrpet sama ,, nevim nedokazu si predstavit tam mit nekoho jineho kdybych vedela ze je partner doma ci za dvermi a ja tam stojim s mamcou a je fakt moje nej slunicko:-) i tak proste bych to brala jako zdradu,po me zkusenosti meho porodu nevim kdyby tam nebyl ci bych mu to nekdy odpustila, ale to jsem ja, neber to spatne promin- ptas se na nazor a vsude v kurzech rikaji partnera pokud nechce nebrat ,, jednou si tam pry jeden chlap pri porodu zeny cetl noviny chaaaa tak si rikam to musel byt uplny blb ,,
vis na druhou stranu nikdy nevis nakonec pujde rad :-) v kolikatem mesici jsi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
26.3.11 16:52

babyNicol ;-)

jsem rada , ze to taky tak citis ,, bala jsem se trosku aby jsis nerekla ze jsem nejaka furie co za kazdou cenu chce mit manzela nebo ze tak a tak to ma byt a hotovo,, chapu kdyz na to maji oba stejny nazor ale kdyz jen jeden ,, mel by ti byt oporou ,, jsi ve 3 mesici uvidis treba se sam zacne vice zajimat az zacne kopat mimi atd,,, nic se ho nevyptavej a uvidis sama,, ale verim , ze te to tizi me by to taky zranovalo jako ze jsem na to sama ,, nevim ale neboj vse se muze zmenit a kdyz ne proste se k tomu taky tak potom postavis ;-) - myslim si ze tu bolest radost by mel prozit s tebou .. at toho sam jednou nelituje a strach z toho ze by pak po tobe napr netouzil jako drive? to je trosku urychleny nazor a obava,, a kdyz by tak tomu melo byt tak si myslim ze tomu tak muze byt klidne za dva roky a vuubec to nemusi byt porodem ,, nevim ale jaky je tvuj partner jak to mezi sebou mate ,, nerikam ze neni bajecny chlap nebo tak nejak ,, dej mu cas ,, ani nevim kolik tatinkovi je? podivej at uz to dopadne jak koliv ,,, mysli na to miminko uz mam a vim ze je to nakonec to nej nej ,,, hlavne at je zdrave at jste v poradku ,,, hodne stesticka ,,:-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
26.3.11 16:52

Tak já jsem asi divná :lol: :lol: .Rodila jsem 2krát a vždycky tam chlap byl,ted naposled se teda moc netvářil,tak jsem mu řekla at jde domů,že mi to neva a fakt né :lol: ,ale zůstal.Když mi dávali klistýr,tak jsem ho ale vyhodila,nechtěla jsem to já.Byl tam do konce,ale za mě musím říct,že mi to žádnou oporu nepřineslo,snažil se,ale víc mi lezl na nervy :lol: .Takže v listopadu jdu rodit po třetí a vím,že tam chlapa nechci prostě,ale nevím jak mu to mám říct :think: .Raději si tu bolest přetrpím sama,prostě jsem taková.Tak jsem zvědavá,jak bude reagovat.Ale pro mě lepší,když tam budu sama,fakt.Je to asi divný,ale je to tak.Přeji hodně štěstí :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
26.3.11 17:07

Kamika nejsi divna kdyz to tak chces ty tak to jde pak jsi plne vyrovnana a vis co a jak,,, ja byla u porodu svagrove nebudu to rozebirat ale stalo se neco , ze tam mel byt manzel a ne ja :-(( taky nemel zajem,,, ono nejde o ty bolesti ci tak nejak ale , kdyz si to zena preje nemyslim si ze je takovy duvod aby milovany manzel nechtel stat pri sve milovane kdyz si to preje ,, tvuj pripad je uplne neco jinaciho,, a mozna to ze chce te posiluje :-) a to je taky dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí