Partner blíženec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
26.1.20 14:07

Tak já jsem 21.6. s manželem jsme nějakých 23 let, z toho 15 let manželé a nevypadá, že by si stěžoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.1.20 14:11

Já měla blížence 11 let a přesně jak píše přede mnou to jsou lidi dvou tváří ze začátku super a pak to šlo z kopce tak dlouho jsem to vydržela jenom protože jsem nechtěla odejít nechtěla jsem být sama s dětmi teď mám býka je sice docela tvrdohlavý ale je to hodný člověk úplně jiný než bývalý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.20 14:17

Jsem taky blizenec :think: a roky mám jednoho partnera a nenapadá mě hledat jinde…je hloupé takové kraviny prisuzovat znamení, je to pouze o charakteru člověka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
26.1.20 14:23

My jsme s partnerem oba blizenci a nas syn malem taky. jsme spolu 5 let. sve dobre i spatne vlastnosti zname, ale se znamenim nemaji nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 14:25

@35ja já si to myslím taky, ale tak spíš jen pro představu mě to zajímalo. Jsk říkám, sama jsem úplně atypická

• Citovat
  • Upravit
3097

Tak muj manzel je blizenec a je to uzasnej chlap. Popis blizence na nej absolutne nesedi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Ahoj všem, na horoskopy nevěřím, čtu se spíš z legrace, většinou nic nevyjde a když jo, tak to přisuzuju náhodě. Stejně tak to mam i s charakteristikou znamení. Jsz osobně bych řekla, že jsem přesný opak toho, co se o mém znamení píše.
Ted jsem se seznámila s mužem ve znamení blíženců, ale prý na rozhraní s rakem, předpokládám tedy narození kolem 20. - 21.6., přesně ještě nevím.
Nicméně mi už pár lidí řeklo, že to s ním bude náročné, že se musím nsucit přijmout dva lidi, nebudu se nikdy nudit apod. Teď právě řešíme něco, co přisuzuju té rozpolcené osobnosti, ale nevím.
Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky

Sama jsem blíženec narozena 20.6 s manzelem jsem bezmála 10 let máme 2 děcka. On je ve znamení vah (prý nejlepší k blizencum). Samozřejmě nic není bez mracku, ale jsme spokojeni :). Vtipný je, že moje nejlepší kamarádka je také ve znamení vah a její manžel je blíženec a všichni 4 si opravdu hodně rozumíme :). Jinak s tou rozpolcenosti má největší problém moje mamka, ale její znamení se prý k blizencum nehodí. I tak máme řekla bych nadstandartní vztah.

• Citovat
  • Upravit
7997
26.1.20 14:35

Já nevím neznám všechny lidi na planetě ale u mého okolí to sedí co znamení to povahové rysy toho znamení ale myslím že když člověk chce nějak to ovlivnit může ale záleží na člověku já jsem třeba strašně přecitlivělá a ovlivnit to bohužel nedokážu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
26.1.20 14:40

Bývají hodně preletavi, ale když se vybouri a rozhodnou se usadit, tak jsou to hodně rodinné typy..
Jinak jako partneři sice často zanasi, ale dělají to tajne a doma jsou pak velmi pozorní, takže ta žena to často netuší a má se s nimi kralovsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
26.1.20 14:43

Já měla vztah s blizencem květnovým. Jsem ráda, že už spolu nejsme. Charakteristika na něj velmi seděla, ale musím říct, že s ním mělo prostě víc lidí problém, byl problémová osobnost. Nablozencich se mi líbí to, bze je s nimi sranda a jsou moudří nebo to tak alespoň vypadá. Jinak bych zasebe do blížence už asi nešla, ale vím že, to často nezáleží jen na znamení, ale na konkrétním člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 15:06
@Anonymní píše:
Sama jsem blíženec narozena 20.6 s manzelem jsem bezmála 10 let máme 2 děcka. On je ve znamení vah (prý nejlepší k blizencum). Samozřejmě nic není bez mracku, ale jsme spokojeni :). Vtipný je, že moje nejlepší kamarádka je také ve znamení vah a její manžel je blíženec a všichni 4 si opravdu hodně rozumíme :). Jinak s tou rozpolcenosti má největší problém moje mamka, ale její znamení se prý k blizencum nehodí. I tak máme řekla bych nadstandartní vztah.

Já jsem právě váha a četla jsem to taky, že je to dobrý. Tak uvidíme. Diky

• Citovat
  • Upravit
759
26.1.20 15:09

Jsem blizenec, blizko k rakovi. Muz panna, jsme spolu pres 10 let, 2 decka, neverna jsem nikdy nebyla ani preletava a chovanim k rozdvojene osobnosti mam taky daleko:D osobne nechapu, jak se muze nekdo ridit horoskopy, ty spatne zkusenosti, co tu pisete by mohly psat zeny uplne stejne, kdyz by byla diskuze partner byk, partner strelec, partner vahy apod. Ke kazdemu znameni se najdou lidi vhodni pro vztah a nevhodni:D spis je to otazkou povahy, temperamentu, charakteru, zivotnich hodnot a priorit, vlivu prostredi a vychovy, nez znameni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 16:50

Já normálně na tyhle věci nejsem, ale ex byl blíženec, květnový a jsem ráda, že je ex. Je to dě*kař a hulvát. Samozřejmě se umí přetvařovat na výbornou. Ale nevím jestli to souvisí se znamením, u něj spíš s národností.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.20 17:57

Ja jsem blizenec a jejich popis na me sedi dokonale. Porad neco musim podnikat, neco posouvat dopredu, nezakrnet jinak se zacnu hned nudit. Jsem bud 100% v plusu a vsechny chci potěšit a pobavit a aby me meli radi a pak jsem 100% v mínusu a stekam, ublizuju a kopu kolem sebe. Kdyz mi nikdo neublizuje tak miluju az za hrob ale kdyz mi nekdo ublizi tak citim potrebu msty a neodpustim. Ale jestli to je povahou nebo fakt znamením tezko rict.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.20 18:12

Dámy, všem děkuji, tak nějak se ztotožňuju s názorem, že je to hlavně o povaze. Nicméně mi tedy, prosím, poraďte, co dělat s blížencem teď.

Známe se cca 10 dnů, přes internet. Ještě jsme se neviděli, ale kontakt máme velmi, velmi intenzivní. Oslovil mě on. Celý tento tyden byl na služební cestě mino Evropu s velkým časovým posunem. I tak jsme si stále psali. V patek v noci se vrátil a poslední zprávu mi napsal včera po poledni. Že je úplně ko z toho času a také mi popsal problém se svým dítětem, které s ním přestalo komunikovat a nechce k němu. Celkově ta zpráva působila dost zoufale, takhle mi nikdy nepsal. Ptal se, co já, co mám v plánu, co má dělat s tim dítětem, oslovoval mě standardně zdrobnele. Mou první zprávu si přečetl, ale další už ne. Vůbec nebyl online na WhatsApp. S tou služební cestou určitě nekecal, protože na stránkách, kde jsme se seznámili, se ukazuje i aktuální vzdálenost a ta byla v tisících km.
Rozhodně ho nechci uhánět, i pochopim, jestli už se mnou v kontaktu být nechce, což si ale nemyslím. Podle kámošky je v pytli, zoufalej, ale dle te poslední zprávy o mě zajem má. Napsala jsem mu dnes v poledne, jestli je to už lepší, že ho nechci uhánět, že mě to jen zajímá, že mi na něm záleží. No a nečetl to.
A já už jsem trochu nervózní, jestli si něco neudělal, tím jak blížence neznám. Nejradši bych mu zavolala, ale to už bych si fakt připadala jako stíhačka. Fakt chci jen vědět, zda je ok. Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky