Partner chodil za prostitutkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.24 13:19

@zoidberg takže tvá žena kdyby se takto chodila učit k nějakým týpkum, tak bys to ocenil jo?

• Citovat
  • Upravit
285
15.11.24 13:27

Co tedy chceš?
Chceš se s ním rozejít? Rozejdi se.
Chceš s ním být? Buď s ním a udělej za těmi aférami tlustou čáru a zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
15.11.24 13:29
@Anonymní píše: Více

Proč tady vůbec řešíš takové kraviny, co by komu vadilo nebo ne?
Ten chlap je hovado, co objíždí děvky. Tohle je jeho koníček, relax, život. Když s Tebou začínal, měl být zamilovaný, plnou hlavu Tebe.. On u toho píchal jiné. Chvilinku mu postačíš, a pak si zase půjde po svých. Nezmění se. Nechápu, nad čím uvažuješ, proč zakládáš diskuzi. Konec, okamžitě, testy na pohlavní choroby a rychle zapomenout. Proč si kazit život? Proboha, proč? Potkáš chlapa, co tu bude jen pro Tebe. Takhle se zahazovat není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 13:32

@mahebka už jsme se rozešli. Ale samozřejmě mi píše a já si to v sobě hodnotím to rozhodnutí. Že bylo správné a pomáhá mi o tom mluvit s dalšími lidmi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 13:33

@Lojzísek ano děkuji je to tak

• Citovat
  • Upravit
53190
15.11.24 13:33

Na tvém místě bych ho blokla. To ti na psychiku pomůže nejlíp. Ono je úplně jedno, že ti tu pár lidí napíše, že by jim to nevadilo a co bylo bylo abla bla. Většině soudných žen by to sakra vadilo a udělalo s tím konec, jako ty. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
15.11.24 13:36

Vytrvej! Držím Ti palce, vzít ho zpět by byla obrovská chyba. Tenhle člověk Ti štěstí nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.11.24 13:44

Poslala bych ho zpátky do oběhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
15.11.24 13:47
@KáťaKašpi píše: Více

Spíš zakl. by se měla nechat otestovat, ne? Na HIV kupř. potřebuješ nechat určitý odstup od posledního rizikového styku, jinak ti v tom testovacím okně může vyjít falešně negativní výsledek.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
15.11.24 13:47
@Tayen píše: Více

To by ale chtělo nějakej cejch, když je to vadnej kus, jinak tu bude za 2 roky stejná diskuse.

• Citovat
  • Upravit
285
15.11.24 13:48

Takže je jako otravný letní hmyz. No tady pomůže jen biolit ve formě blokace všeho (v telefonu, soc. sítích apod.) případně změna čísla. Pokud by stalkoval, ohlásit na PČR.
Hlavně vydrž, bylo to správné rozhodnutí, jinak by ses pořád trápila. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
15.11.24 13:48
Že tam byl naposled v srpnu, tak tomu bych právě teda nevěřila, domlouvat se mohl i jinak.
  • Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
15.11.24 13:49
@lilith1 píše: Více

Ano, to je taky pravda, obvykle jsou dost nerizikové. To nějaké hloupá běhna z baru je fakt horší nebezpečí.

• Citovat
  • Upravit
895
15.11.24 13:51
@Všechnoznám píše: Více

@Všechnoznám jsem v úvodu psala, že by měla za 3 měsíce zajít na testy (to už by měla jistotu, jestli je plus nebo mínus)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 14:25

@unuděná má u mě nějaké věci a má můj notebook. Děkuji všem. za reakce a jsem ráda, ze to vidíme stejně, ze to prostě není normální a do vztahu naprosto nepatří. bohužel. bolí to i tak. ale snad přebolí. taková zrada prostě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky