Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co tedy chceš?
Chceš se s ním rozejít? Rozejdi se.
Chceš s ním být? Buď s ním a udělej za těmi aférami tlustou čáru a zapomeň.
@Anonymní píše: Více
Proč tady vůbec řešíš takové kraviny, co by komu vadilo nebo ne?
Ten chlap je hovado, co objíždí děvky. Tohle je jeho koníček, relax, život. Když s Tebou začínal, měl být zamilovaný, plnou hlavu Tebe.. On u toho píchal jiné. Chvilinku mu postačíš, a pak si zase půjde po svých. Nezmění se. Nechápu, nad čím uvažuješ, proč zakládáš diskuzi. Konec, okamžitě, testy na pohlavní choroby a rychle zapomenout. Proč si kazit život? Proboha, proč? Potkáš chlapa, co tu bude jen pro Tebe. Takhle se zahazovat není důvod.
@mahebka už jsme se rozešli. Ale samozřejmě mi píše a já si to v sobě hodnotím to rozhodnutí. Že bylo správné a pomáhá mi o tom mluvit s dalšími lidmi
Na tvém místě bych ho blokla. To ti na psychiku pomůže nejlíp. Ono je úplně jedno, že ti tu pár lidí napíše, že by jim to nevadilo a co bylo bylo abla bla. Většině soudných žen by to sakra vadilo a udělalo s tím konec, jako ty. Drž se ![]()
Vytrvej! Držím Ti palce, vzít ho zpět by byla obrovská chyba. Tenhle člověk Ti štěstí nepřinese.
@KáťaKašpi píše: Více
Spíš zakl. by se měla nechat otestovat, ne? Na HIV kupř. potřebuješ nechat určitý odstup od posledního rizikového styku, jinak ti v tom testovacím okně může vyjít falešně negativní výsledek.
@Tayen píše: Více
To by ale chtělo nějakej cejch, když je to vadnej kus, jinak tu bude za 2 roky stejná diskuse.
Takže je jako otravný letní hmyz. No tady pomůže jen biolit ve formě blokace všeho (v telefonu, soc. sítích apod.) případně změna čísla. Pokud by stalkoval, ohlásit na PČR.
Hlavně vydrž, bylo to správné rozhodnutí, jinak by ses pořád trápila. Hodně sil.
@Anonymní píše: VíceŽe tam byl naposled v srpnu, tak tomu bych právě teda nevěřila, domlouvat se mohl i jinak.
@lilith1 píše: Více
Ano, to je taky pravda, obvykle jsou dost nerizikové. To nějaké hloupá běhna z baru je fakt horší nebezpečí.
@Všechnoznám píše: Více
@Všechnoznám jsem v úvodu psala, že by měla za 3 měsíce zajít na testy (to už by měla jistotu, jestli je plus nebo mínus)
@unuděná má u mě nějaké věci a má můj notebook. Děkuji všem. za reakce a jsem ráda, ze to vidíme stejně, ze to prostě není normální a do vztahu naprosto nepatří. bohužel. bolí to i tak. ale snad přebolí. taková zrada prostě
@zoidberg takže tvá žena kdyby se takto chodila učit k nějakým týpkum, tak bys to ocenil jo?