Partner chodil za prostitutkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
15.11.24 15:15

@Všechnoznám

Hm… udělat mu na čelo tetování? Vadný kus - nebrat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
15.11.24 17:14
@Anonymní píše: Více

Jemu dej facku a vyraz s ním dveře. Takové hovado se nezmění 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 17:19

@Šmoulice děkuji, to potřebuji slyšet holky. Jste skvělé. Děkuji za podporu

• Citovat
  • Upravit
1396
15.11.24 18:42

Dozvěděla jsem se až po svatbě, že manžel „jednou“ zkusil privát (prý kdysi dávno). Když jsem zjistila, že prostitutky používá i v manželství, protože to je takový návyk, tak jsem se s ním rozvedla. To se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 19:20

@Lissima a jak jsi to zvládla tu zradu jakoby, že ti takto ublížil?

• Citovat
  • Upravit
1396
16.11.24 19:53

To spíš byla jen poslední kapka. Choval se příšerně, z mého pohledu mu přeplo, nebyl vůbec doma, začal být sprostý, psychicky mě týral. Takže když jsem to zjistila, tak už jsem měla jen jasno, že takhle fakt ne. No já protože už ho znám, tak můžu jen říct, že on se nezmění, vztahy si staví jen na obrovské komedii z jeho strany, prostě všem partnerkám lže. Některá na to přijde a kopne ho někam, jiná nějakou dobu drží. On má nějakou poruchu osobnosti. Jako zradu jsem nevnímala to, že jsem zjistila prostitutky ale to, že mi ve všem lhal a hodně se přetvařoval. Teď jsem šťastná, že jsem se ho zbavila, i když se snažím kvůli dítěti, aby spolu měli vztah. Ale on si to stejně po.ere. snažím se to jen oddálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
17.11.24 22:12

Je to opravdu na tobě.

I když se to nezdá, tak jsem velmi tolerantní.
Ale pokud se to stalo ve vztahu, asi bych o ničem nepřemýšlel a ukončil to velmi rychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 13:43

Ano, stalo se to za našeho vztahu. A teď ve středu, jak jsme se rozešli, tak jsem v historii našla, ze zase hledal “lovely girls” a nějaký eskort. (vzal mi můj notebok a jáhna mám propojeny s telefonem, tak jsem viděla, co hledal on) Takže místo toho aby měl zlomené srdce a snažil se, tak hrál hry a hledal lovely girls… Týž den.
bohužel
už je po všem
nejsme spolu
jen to bolí no

• Citovat
  • Upravit
59394
18.11.24 14:19

to chápu že bolívala sama vidíš že je stále stejný. lepší na to přijít teď než jako těhotná nebo s miminem doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
18.11.24 15:39

Nezmeni se. Ted si to jeste asi neuvedomujes, ale pokud se s nim rozejdes, za nejakou dobu budes dekovat, ze si se ho zbavila. Protoze to neni jen o tom, ze neni zamilovany do tebe a o tom, ze te klidne odrbava, lze ti, to je i o jeho vztahu k zenam celkove, o tom, ze ten chlap je porouchane, sexualni nemehlo, protozeze soulozi se zenou, ktere se hnusi, ktera ceka, az skonci, protoze potrebuje jeho prachy. Vadny kus, bud rada, ze se odhalil vcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
19.11.24 22:48

Dobrý rozhodnutí.

A určitě to přebolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.11.24 08:20
@My Melody píše: Více

njn. jako chlap to nechapu… nebavilo by me soulozit s zenou, ktera me nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí