Partner chodil za prostitutkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.11.24 10:53
@lilith1 píše: Více

A když to evidentně udělal už v probíhajícím vztahu, kde se naskytla nějaká hádka? :nevim: Nechápu, proč tohle omlouváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
15.11.24 10:54
@Anonymní píše: Více

Co bys poradila své kamarádce, kterou by chlap podváděl s prostitutkami? :) Tady skutečně není nad čím přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 11:01

@Lorre děkuju, mě to také moc moc bolí a je to pro mě důvod, proč vztah ukončit a neplánovat rodinu. On rodinu se mnou chtěl. Ale my měli i jiné problémy, čeho se týkala ta krize, takže to bylo i tak na pováženou, ale měla jsem ho ráda a nevím, věřila jsem, že se všichni účíme. Ale toto, co jsem objevila, to nezvládnu. To strašně bolí a za mě to není v pořádku

• Citovat
  • Upravit
15480
15.11.24 11:30

Mimíska to chce. A když nepomůže jeden, tak pokračovat druhým, třetím … A taky svatbu! Určitě ho to změní a vše bude dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 11:32

@Šmoulice já vím, že ne. Jen potřebuji otevřít oči víš. A dostat tu facku asi

• Citovat
  • Upravit
35716
15.11.24 11:38

Jste spolu dva roky, od začátku tě podvádí, měli jste velkou krizi. Takže všechno špatně. Ne, ten se opravdu nezmění. Můžeš být ráda, že jsi to zjistila před založením rodiny. Pošli ho do pr…na privát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.11.24 11:57

Tak tu facku už jsi dostala od něj, a pořádnou. Za mě není nad čím uvazovat. Už bych mu nemohla nikdy věřit. Po každé i sebemenší hádce bych měla v hlavě to, že to řeší takto. Akorát by ses utrápila. Časem to preboli, máš na víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.11.24 12:05

Občas se tu vedou diskuze o počtu partnerů, někteří mají potřebu obhájit svoji divočejší minulost.

Ale jádro toho problému je v tom o čem píšeš. Jak se jedinec k tomu číslu propracuje.
Pak je jedno jestli těch lehkých holek bylo padesát nebo má pět oblíbených.

Máš právo, aby ti to vadilo.
Možná se v něčem změnil, ale v nějakých krizích se bude asi vracet k podobnému chování. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 12:11

@Josef_t byly jich podle mě a on mi to nevyvrátil desítky. Měl i asi nějaké oblíbené, protože psal třeba: Je dneska Barbara po 8 hodině volná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 12:11

@Josef_t ona to bohužel není minulost, ono se to stalo a to jsme spolu začínali už.

• Citovat
  • Upravit
13923
15.11.24 12:21

Pokud ti to vadí, tak je to důvod k rozchodu.
Jestli se lidi mění, tak většinou po životních karambolech, ale jeho zatím žádný nepotkal.

Tobě to říká, že se mu nedá věřit, že vztah bude dlouhodobý.
Je jedno jestli chodí do privátů nebo balí někde po diskotékách divné holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 12:24

@Josef_t a vám by to nevadilo?

on se třeba změní, ale až pro tu další ženu co s ni bude. Protože já kdybych mu to odpustila- tak by to znamenalo, ze mu odpustím vše

• Citovat
  • Upravit
42
15.11.24 13:07

Vykašli se na to, pokud nejsi ochotná to tolerovat. Taky takovýho jednoho znám, od mládí lítal za štětkama, ať chodil s jakoukoliv. Po třicítce vyplakával jak chce děcko, pořádnou ženskou… Teď to děcko i ženskou má a co myslíš? Nic se nezměnilo. Jezdí po montážích, i do zahraničí, klidně vyjíždí o den i dva dřív, aby si tam pořádně zakukal. Jak to vím? Vesnice a vypisuje svoje zážitky kámošům do hospody, takže celá dědina se baví a ta jeho? Bůh ví. A to mu už brzy bude 50. Toho tvýho vidím dost podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
15.11.24 13:16

Důležitější je, jestli se od ťapin něco naučil, nebo je v posteli jelito. Trénovat se prostě musí, tak si holt pronajímal plácek na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
15.11.24 13:18

Vždy se nezměnil, stačí krize a dělá to opět. Důvěra zničená a budeš se tím trápit a přemýšlet kdy se kde zdržel a proč. S takovým člověk bych prostě žít nemohla. pokud bych mu nemohla věřit tak jakou to má budoucnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí