Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Kolenovrty a finanční negramoty nebrat. Ty peníze už nikdy neuvidíš a pokud s ním zůstaneš, budeš navěky řešit každou korunu, aby náhodou nezaplatil víc, než ty
Nechápu, co ti na něm imponuje.
Jediná možnost, jak tohle slepit, je sednout si a úplně na férovku si promluvit. Založit si třeba společný účet, na který oba pošlete řekněme 60 % výplaty (transparentně si ukažte výplatnice) a z toho se bude platit vše: nájem, poplatky, jídlo, výlety apod. Jenže i kdyby na to přistoupil, stejně budeš poslouchat, proč jsi koupila tak drahé maso, že dva jogurty by vám stačily a nedejbože, kdybys do „společného“ nákupu přihodila tampony
Chlapec má nejspíš nějaké dluhy, které ti chce zamlčet. A takový člověk není partner do života.
@Vada píše: Více
Tak vždyť spolu bydlí, je snad normální, že se dělají společné nákupy do domácnosti, a nejen jídla, ale i třeba drogerie, čisticích prostředků apod. ![]()
@unuděná na kolejích jsem taky měla spolubydlící a stravovaly jsme se každá sama. Todle taky není partner, ale spolubydlící, a vycurany.
@unuděná píše: Více
No a co? Pokud spolubydleni nefunguje, není třeba ho protahovat. Každý jede za svoje a ještě špatně. Dohadovat se u každého placení je fakt hloupá předehra. Protože sex jim asi funguje.
@unuděná On se asi dost přetvařoval, když si přemítám jaký byl a jaký je. Už byla několikrát situace, kdy fakt řešil, že něco nechtěl vzít, když placení bylo na něm. Protože akce bývá i výhodnější a jindy sem měla chuť na něco, co nebylo v akci.To taky omílal, že je to drahé a zajedem jinam..Přitom když se randilo, tak na akce nekoukal. Ještě říkal, že to pro mě nebo pro nás koupí rád. Dříve právě i dost sypal do ženských peníze. I mi ukazoval, jak dvěma psal, kdy už mu vrátí peníze a ony že nemají. Mě říkal, jak je rád, že z něj netahám peníze a teđ abych je tahala já z něj. Asi mu jiné za ty prachy stály.
@Anonymní píše: Více
A nebo mu netrpěly, aby za něj platily. Zjisti, co se děje, má dluhy.
@inkakřivák píše: Více
Tak pak se nabízí otázka, k čemu ho tam má, žejo?
Spolubydlící si taky platí každý svůj díl nájmu.
No přesně tak. Partner to rozhodně není - není na něj spolehnutí. A jako spolubydlící je taky k prdu, když neplatí.
Je to kolenovrt a finanční negramot, kopni ho do zádele. Fakt se chceš zahrabat v takovém vztahu? ![]()
Upřímně, fakt ti takovy chlap imponuje?
Já bych řekla, že tam budou nějaké dluhy. Každopádně má byt k tobě upřímný, nemlžit. Ono i to jeho nakupování jídla o něčem vypovídá. Jestli jsi rozumná a inteligentní, tak sama uznáš že máš na lepšího a jen si proboha s ním nedělej dítě.