Partner mi dluží peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33343
10.3.25 09:41
@izabe píše: Více

To dela i ted, je to proste lakomec. Nejlepsi by bylo ho poslat do haje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.25 09:43

No nebude. To se dá zařídit. Spolubydlící si navzájem své jídlo taky nejí. A ještě by týden uklízel on a druhý týden já. Služku si může pán zaplatit.
Max. bych mu vyprala a občas umyla okna. To mě baví.😀

Příspěvek upraven 10.03.25 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 09:47
@Vada píše: Více

Nechápu, proč by na tohle měla zakladatelka přistoupit, už jí není 19 aby si musela ve vlastní lednici popisovat svoje jogurty, aby jí je milospán nesnědl :roll: Tohle je válka, nikoli partnerské soužití a nemá absolutně smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.25 09:47
@smile_xxx píše: Více

To by byl kràtký proces. Velmi kràtký. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.25 09:49
@unuděná píše: Více

Vždyť to partnerské soužití není. Nebo tobě by to vyhovovalo? Dej si to do seznamky, co všechno jsi schopna dělat pro partnera. Budeš tam mít zástupy žebráků. Tedy pokud doma něco podobného už nemáš. Tak to pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 09:51

No právěže není. Rady, ať si každý nakupuje a jí ze své hromádky a střídají se po týdnu s úklidem nejsou rady na partnerské soužití :roll: Ona asi nechce spolubydlícího jako z intru ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8394
10.3.25 10:02

Tím bych si tak jistá nebyla :lol: ne každý je poctivý a sní si jen své jídlo. A on šetří kde se dá a když nakupuje zakl. tak už na cenovky nekouká. Pak už by stačilo jen říct “promiň, dal jsem si xx, ale neboj, jak půjdu na nákup tak ti to koupím”…pak na to zapomene, zrovna tebe dany výrobek v obchodě neměli, nevyšly mu peníze, nešel zrovna do obchodu apod., prostě by přišly další výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 10:04

@izabe Případně jí sežere prosciutto crudo a koupí jí za to junior :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8394
10.3.25 10:05
@unuděná píše: Více
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Salam jako salam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 10:05

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.3.25 12:01

Hele, zakladatelko, tohle znám z první ruky, přesně, co píšeš!! Zbytečně bych to opakovala. Měla jsem tady na to před čtyřmi, pěti lety hóóódně dlouhou diskuzi.
Jediná správná rada je se takového chlapa zbavit. Razantně a jednou pro vždy. Na peníze se vykašli a vykopej ho ze svého života. Jinak tyhle sr. ačky budeš řešit POŘÁD a DENNĚ.

:cert: :pocitac: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.25 12:03

O zlodějích tu nepíšu. Píšu o zamilovaných lidech, kteří spolu žijí a vono to nefunguje. Možná je jeden zamilovanější. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.25 12:05
@Birds píše: Více

Moje slova. Spoustu žen tady udělá všechno proto, aby o ftáka nepřišly. Tak budou sloužit do roztrhání pohlavního orgánu. A důvod? Aby o ftáka nepřišly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel