Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@unuděná píše: Více
I spolubydlící z intru by si platil svoje. Pořád lepší, než vyžírka.
@Vada píše: Více
Já jen nepochopila, proč jí tu někdo radí, ať si nakupují každý zvlášť, vaří každý zvlášť, uklízí podle nějakého rozpisu atd., když řešení je naprosto jednoduché a elegantní: vyžírku vykopnout
Bude mít klid a ještě si finančně polepší, protože tenhle floutek jí ten nájem nikdy nedoplatí.
Jeden radí to a druhý ono. Každý podle svých zkušeností. Nemyslíš si, že tvoje rady jsou ty jediné a nejlepší, že ne? ![]()
@Vada píše: Více
Tak dadily ji to tu zeny hlavne z toho dhvodu, aby ho proste nedotovala. A je furt mala, zanedbatelna sance, ze se pak z nejakyho duvodu (nechme stranou proc) chytne za nos a neco u sebe změní.
Nooo a co když dobrovolně nepůjde? Tuším že by to bylo obtížné ho odtamtud dostat
Tohle je zajímavá diskuse. Nechápu, proč s někým takovým zakladatelka je. Co jí u něj drží?
kdyby měl něco, co je pro ni důležité a jinde špatně dostupné, tak tam bych to chápala…ale než tohle, tak samotné by jí bylo lépe. I když ona si to asi ke své smůle nemyslí…
@Marki1985 záleží na tom, čí je byt. Pokud její, tak není co řešit - já bývalého sbalila, když byl v práci, odpoledne si jen dobalil pár věcí (nechtělo se mu, nevěřil vlastním očím, že se to opravdu děje) a nazdar bazar, Naval klíče, a byl vyhozen opět do oběhu. Neosvědčil se, no.
A pokud je byt v nájmu, tak záleží, jaké smlouvy existují. Ten kdo smlouvu nemá ani s jednou stranou, tak balí. Čus!
@Marki1985 píše: Více
Proč? Byt je její, nájem je asi taky na ní, kdovi, jestli je někde hlášenej a i kdyby..?
Ať mu prostě dá věci do krabice, vymění zámky a hotovo. Pro sichr si na večer a noc pozve bráchu/tátu/kámoše a je to. Já bych se s ním necrcala.
@smile_xxx píše: Více
Ale prosímtě, všichni víme, že jedna věc je „jak by se to mělo“ a jiná „jak to jde udělat raz dva“ a netahat do toho soudy. Btw když ho vykopne a vymění zámky, jak by chtěl někde dokazovat, že tam bydlel? ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak zpočátku se snažil, každé nové koště dobře mete. Teď už mu otrnulo, zpohodlněl, zjistil, že to jde i jinak, protože ty se dostatečně nebráníš.
Plus jeho vzteklost, když nyní musí cokoliv zaplatit, mi spíš přijde, že se odkryl, projevuje se jeho skutečná povaha, ne ta hraná. Položila bych si zásadní otázku, jestli vážně chci s takovým člověkem žít a třebas časem zakládat rodinu, jak by to vypadalo, když už teď je škrt a počítá každý rohlík?
@smile_xxx No tohle by mohl tak vykřikovat před barákem. Jak by chtěl dokazovat, že u ní bydlel, když není ani ve smlouvě? ![]()
@Magical-eyes píše: Více
Protože ji pomalu varil jak žábu tks je tezky vychytat tu chvili, kdy uz je to moc. Taky ss určitě stydí.
A vem siy ze vetsina lidi ma vážnych vztahů (kdy spolu bydlí) za život třeba 3,4. To se nestehujes hned po prvnim zadrhelu.
@Anonymní píše: Více
Tak pokud ještě před rokem platil většinu nákupů, tu chybějící půlku nájmu bych po něm asi nechtěla, má to „předplaceno“. Ale zajímal by mě celkový důvod jeho přístupu - dostal se do nějakých finančních potíží? Co je to zač a co s tím budem dělat?