Partner mi dluží peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2492
10.3.25 07:45
@Anonymní píše: Více

Peníze jsou pro něj velké téma a ty to zatím nevidiš. Takovou on potřebuje. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
10.3.25 08:04

To není ani opožděná výplata ani nějaké dluhy. Tohle je úplně obyčejné chytráctví člověka, který se už přestal přetvařovat a sundal masku. Půdu si hezky připravil řečmi o vypočítavých ženách. Tipuji, že se u zakladatelky v tom jejím bytě hezky zabydlel, má pocit jistoty a spolehnutí, tak už se může projevit jeho pravá tvář. Nic mu nebrání, aby si začal korunky ulejvat. Jak vytáhne přítelkyně praktické záležitosti, vyrukuje on s láskou. On ji tak miluje. A ona vede řeči jen o penězích. U koho pracuje, že najednou nedostává výplatu? Nečekala bych, až dluh vyroste, sepsala bych písemně, kolik to je a vyzvala ho k odstěhování. Neperspektivního partnera bych neživila. Čím větší dluh bude, tím hůř se ho budeš zbavovat. Na tu půlku nájmu přece mít musí. A jestli jsi v pronájmu a sestěhovala ses kvůli tomu, že se ti bude lépe hospodařit, tak to máš smůlu i ty. Spíš tipuji, že jsi ve svém. Sbohem a šáteček. Ať ho sponzoruje někdo jiný.

Příspěvek upraven 10.03.25 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 08:19

@Pe.M.1 Ano je dost možné, že se na tohle připravoval. Hodně mě chválil jak jsem úžasná a jiná než ty zlatokopky.Zato teđ s chválou nějak šetří. Těžko bych lovila v paměti, kdy mi řekl něco hezkého, že mě miluje nebo je rád že mě má. To řekne jen když začnu vyčítat, jaký teđ je a že býval jiný.

• Citovat
  • Upravit
33555
10.3.25 08:21

Pěknej vyčůránek teda. Když nakupuješ ty, tak je vše v pohodě, ale jak má platit on, tak je problém. No, řekla bych mu, že si budeme nakupovat každý pro sebe a za svoje. Schválně to zkus. Uvidíš kolik ušetříš. Ty peníze co ti dluží atˇti vrátí hned a nevymýšlí nesmysly o dvojité výplatě. Žádná taková nebude. Každopádně budoucnost bych s nim neplánovala, je to lakomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
10.3.25 08:22

a tohle považuješ za perspektivní vztah? To mi připomíná naše děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
10.3.25 08:22

No jasně, všechny ex byly zlatokopky, tedˇmá tebe a je rád jak jsi skromná a nic z něj netaháš, naopak platíš víc než on. Má to pěkně vymyšlený kluk jeden šikovnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
10.3.25 08:41

přestal se snažit
baví ho tě využívat
tohle není Přítel ani náhodou..nejradši by se nechal živit
projela bych si ho na poště Centrální evidencí exekucí a bude ti jasno hned
taky by bylo dost vhodné vidět jeho pohyby na účtu aspoň dva měsíce - jestli mu tam odchází splátky nějakých nebankovek apod., pryč od toho…
s finančním negramotem fakt není dobré spojovat svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8467
10.3.25 08:45
@arinecka píše: Více

Blbé je, že si zakl. koupí pro sebe a on ji to pak stejně bude jíst….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
10.3.25 08:49

To víš, že měl v úmyslu mít se s tebou dobře. Měl to tak od začátku. O tom nepochybuju. A tohle se nezmění. Budete se o penězích dohadovat věčně. Buď ráda, že sis ho nevzala a že spolu nemáte děti. Takhle máš šanci to změnit. Uvidíš, jak rychle mu přijde výplata, když mu řekneš, že sis našla do spolubydlení na rok dva kamarádku ze školy, která tu teď bude dočasně pracovat. A že ho žádáš, aby se odstěhoval. Zkus to.
Láska je ušlechtilý cit. Ale lidi nemají jeden na druhém vydělávat. Nakonec ve vašem případě o lásku nejde. Takže bych to stejně jakkoli ukončila co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
10.3.25 08:55

Takže ze začátku takový jakože lovebombing a teď přišla Tvoje devalvace? Bohužel určitý typ lidí tuhle techniku používá. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8467
10.3.25 09:01

Jak se to říká - “Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají”? :think: Lapnul tě a tak nemá důvod se dal snažit a může se naplno projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
10.3.25 09:10
@izabe píše: Více

100% souhlas… hnusná manipulace.. jeden exot ze seznamky taky strašně love-bombil, psal desítky srdíček denně, volal, snažil se, jezdil…
za pár týdnů se to začlo měnit, koukal na každou kačku, co kdo kdy kde koupil, platil a dopadlo to tak, že mi napsal zprávu : Když mě chceš, tak si pro mě přijeď

(neměl auto)

no, už mne neviděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
10.3.25 09:25

Napadají mě 2 varianty. 1) má milenku a peníze vrazi do ní. 2) má dluhy o krerych nevíš a možná ještě 3) chystá se od tebe odejít a šetří na odchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2492
10.3.25 09:40

O tohle individuum by si zlatokopka ani kolo neopřela. On potřebuje jen povolné a finančně přitulné děvče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel