Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše: Více
A tady řešíš co?
Polož si zásadní otázku. Chci být s takovým člověkem dál?
A který měsíc očekává ty dvě výplaty? Trošku divný, ne? Od te doby ti nájem dával?
Každým dalším dnem dlužná částka bude narůstat. Kdyby sis toho nebyla vědoma, tak teď už jsi.
@1Janinka1 píše: Více
Podle mě je zásadní otázkou „Jak z něj ty prachy dostat?“ ![]()
@pikola píše: Více
Divný by to bylo, kdyby to byla pravda. Ono by stačilo říct, že jí to nezajímá a chce za nájem. Teď to prošlo, projde to příště. Stát se nějaká nepříjemnost může, ale pak ti se závazkem se snaží to dokázat aspoň. Tohle vypadá na klasiku. Oni ti věční dlužníci jsou všichni stejní. ![]()
@pikola a
Ano dává. Nedal v prosinci. V lednu dal i v únoru. Tvrdí, že je to šouplé. Peníze mi dával 25.V lednu mi dal 8.,v únoru 15.S tím, že listopadovou výplatu dostal v lednu, prosincovou v únoru.
@MartaProchajda Toho se obávám…Jídlo kupujem střídavě. Místo aby alespoň zaplatil víc nákupů, tak ještě prohlásil, že platil minule.Zda zaplatím nyní já. Na to jsem mu připoměla, že mi dluží…tak by mu nákup za 300 nic neudělal. Ale stejně sem ho zaplatila.
@Anonymní píše: Více
Tady to dělení moje tvoje je super začátek
parádního vztahu
partner mi dluží mluví o všem ![]()
@Wilík Tak já to takto měla s každým a problém nebyl nikdy. Jenže teđ dluží za nájem a zjišťuji, že za jídlo utratím taky víc já. Když už jdem spolu a platí nákup kolem 500 tak je protivný. Jak jde sám do obchodu, tak přinese za 150 max nákup. Takový nebyl. Naopak platil ještě rok zpět většinu nákupů. Jsme spolu 2 roky. Teđ je z něj šetřílek a koupí i jen 4 rohlíky. Pak jdu nakoupit já za 700 a jemu oznámím, že bude platit pak normální nákup. To je pak vzteklý, nepříjemný a nic nechce skoro a nebo jen prudí, že to a to je drahé..
@smile_xxx píše: Více
Nebo ma nejake problémy, at uz v praci nebo nejaky dluh, o kterem přítelkyně neví.
@MartaProchajda píše: Více
No, zrovna tohle je naprosto nepodstatné, pokud zjistim, ze s nim byt nechci, tak nema smysl vymahanim takovehle castky marit cas.
No tipla bych to na exekuci nebo jiný podobný dluh. A s někým takovým, kdo nezaplatí ani nákup, to si rozmysli, jestli je to to co chceš.
Přítel mi dluží peníze za svůj díl nájmu. Měl mi ho dát v prosinci. Odchází to mě z účtu. Stále se nemá k vracení. Tvrdil mi, že mu nepřišla výplata za listopad a pak že každou výplatu dostal se zpožděním. Peníze mi dá, až mu v jeden měsíc příjdou dvě výplaty. Nejvíc mě mrzí, že fakt ho netrápí, že mi dluží. Byly jsme nakoupit a ještě řešil, abycho nakoupili každý za cca stejně oenęz nákup. Místo aby ho zaplatil s tím, že mi dluží, prostě snaha nula.