Partner mi nadává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148445
1.7.22 22:44
@Veru876 píše:
Supr komentář, za mě 100pro souhlas, takový chlap je vyšinutý na úklid, je to primitiv, nadává ženě,, děs běs pito-mec, že někde leží jedna věc. u nás je takovýhle bordel normálně, a nikdo to neřeší.
Prostě máme rádi pohodu.
Hrnek od kafe, brýle, šaty, atd. mi teda rozhodně nevadí, ale mám zjištěné, že tyhle číčoviny obvykle vadí zamindrákovaným chudáčkům, kteří jsou sami ze sebe zoufalí, a pořád na někoho nebo osobně někomu nadávají.
De.bil je to, ne manžel.

Mě vadí, když si chlap neuklidí špinavé oblečení a válí se mu v obýváku, normálně ho upozorním, on si to do koše do koupelny odnese. Ale mluvím s ním slušně, my si navzájem nenadáváme. Brýle má na stole pořád, pokud je nemá na očích. To mě nevadí, kam si je má jinam dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
1.7.22 22:45
@Adeehidee píše:
Zakladatelko, nereš to, já si musela kvůli bývalému nařizovat budíka ve 4 ráno abych mu uvařila kafe když se vracel z práce a musela jsem mu balit cigarety jinak bylo zle :D :D :D :D buď v klidu to je ještě dobré :) :) :) :) :) ;) :

A to si dělala proč? By mě ani nehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
@Burj Chalifa píše:
Sama si ho vybrala, dobrovolně. Potom ale nechápu, proč se dovolává empatie na EM. Opravdu - proč se rozhodla s takovým člověkem žít a počít? Je snad nesvéprávná?

Myslím, že chtěla spíš poradit než empatii. Ono stačí nízké sebevědomí a místo normálního chlapa si vybereš vola. Každý dělá chyby, snad až na mrakodrapy, ty musí být dokonalé, aby se nezřítily, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Burj Chalifa píše:
Vybrat si však takového člověka do páru není povinné.

Jako obvykle, nám tu stačil jeden tvůj komentář. Nemusíš se do nekonečna opakovat. Chápu, že jsi toho plná, ale dej bacha, ať ti taky zbyde trocha těch morálních zvratků na další diskuze.

• Citovat
  • Upravit
285
1.7.22 22:46
@Anna766 píše:
Mě vadí, když si chlap neuklidí špinavé oblečení a válí se mu v obýváku, normálně ho upozorním, on si to do koše do koupelny odnese. Ale mluvím s ním slušně, my si navzájem nenadáváme. Brýle má na stole pořád, pokud je nemá na očích. To mě nevadí, kam si je má jinam dát?

No vždyť jo, tak v pohodě, ale mě manžel říct pí.., tak to je nepřijatelné oslovení, asi tak… ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
1.7.22 22:48
@Veru876 píše:
No vždyť jo, tak v pohodě, ale mě manžel říct pí.., tak to je nepřijatelné oslovení, asi tak… ju?

V podstatě píšu to samé. Někdo má rád uklizeno, jiný to tak neřeší. Důležité je vyjít si vstříc a chovat se k sobě slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.7.22 22:48
@Janli píše:
Jako obvykle, nám tu stačil jeden tvůj komentář. Nemusíš se do nekonečna opakovat. Chápu, že jsi toho plná, ale dej bacha, ať ti taky zbyde trocha těch morálních zvratků na další diskuze.

Jaké zvratky? Otázka má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.7.22 22:49
@Burj Chalifa píše:
Jaké zvratky? Otázka má smysl.

Tvoje zvratky, chováš se hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.7.22 22:51

@Anna766 protože jsem byla hloupá 🤣 dělala jsem hodně věcí teď už vím že se z chlapa nezblázním :) samozřejmě že jsem to psala jen pro pobavení aby zakladatelka že takových je víc i divnějších 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.7.22 22:51
@Pučálkovic.Amina píše:
Myslím, že chtěla spíš poradit než empatii. Ono stačí nízké sebevědomí a místo normálního chlapa si vybereš vola. Každý dělá chyby, snad až na mrakodrapy, ty musí být dokonalé, aby se nezřítily, že? ;)

Nemusi mit male sebevedomi, staci blby vzor z rodiny. Clovek proste nevi, jak to ma v partnerstvi spravne vypadat. Uci se to za pochodu. A fakt za to nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.7.22 22:52
@Fne123 píše:
Dobrý deň. Potrebujem poznať váš názor na moju situáciu. S priateľom mame pol ročne bábätko. Hadame sa najme kvôli neporiadku. Ja sa snažím upratať, ale nikdy to nie je podľa jeho predstáv. Ja som skratka vyrastala v rodine, kde bolo plno zbytočnosti, a niektoré veci mi skratka neprídu ako neporiadok. Napríklad nechám knihu na gauči, mám tu šaty na gauči. V kuchyni v polici mám kopu veci. Veľa krát sa stane, že niekde niečo nechám, napríklad slnečné okuliare v obývačke na stole. Minule som sa vyzula vo dverách a utekala za malou, lebo plakala, a úplne som na to zabudla a nechala som to tam. Ja si tieto chyby dosť uvedomujem, ale skratka niekedy mi niečo úplne vypadne z hlavy. Keď objednam nejaký balík, stane sa že krabicu nechám niekde na chodbe. Som proste bordelárka. Upratujem každý deň aj 1-2 hodiny, ale aj tak to proste nestačí. Ráno nevyspata si radšej ako prvé urobím kávu a v klude ju vypijem, ako sa nahanam kvôli poriadku. Proste nie som zďaleka dokonala a uvedomujem si to a snažím sa pracovať na sebe, aj keď proste mi to tak úplne vždy nejde. Napriek tomu, neviem či priateľ ma pravo sa tak baviť so mnou ako sa so mnou baví, a chcem poznať váš názor. Minule mi povedal, že som ako jeta, alebo mi povie že som na hlavu, nedávno mi povedal, že už mám držať pi**. Alebo že ma vye odtiaľto. Že nemá nervy takto žiť so mnou. A ja neviem proste čo mám robiť, som z toho smutná. Aký máte názor na toto?

já bych si s ním otevřela promluvila, proč mi nadává, že mě to prostě uráží… a jestli si taky přeje, abych mu říkala podobné nadávky na jeho adresu. Normální chlap obvykle nemá potřebu ženě, navíc své manželce nadávat.
Trochu úcty je potřeba všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.7.22 22:53
@Veru876 píše:
Tvoje zvratky, chováš se hnusně.

Jen kladu otázky. Proč si ženské vybírají do vztahu a rodičovství voly a hrubiány a pak na ně nadávají. Jsou nenáročné, nemyslící, neváží si samy sebe? Proč do takového vztahu přivádějí děti? Kdo to odskáče? Děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
1.7.22 22:56

@Janli taky mi vůbec nepřijde jako bordelářka. Rozložené zapomenuté věci nejsou špína. Spíše ten chlap jako pořádný prudina. Kdyby tohle na mne zkusil ten můj, tak by se taky nestačil divit :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
285
1.7.22 22:59
@Burj Chalifa píše:
Jen kladu otázky. Proč si ženské vybírají do vztahu a rodičovství voly a hrubiány a pak na ně nadávají. Jsou nenáročné, nemyslící, neváží si samy sebe? Proč do takového vztahu přivádějí děti? Kdo to odskáče? Děti.

Protože je hodně žen různě zraněných, nebo třeba jen moc hodných, proto. Není třeba hned někomu přát zlo.
A pak si vyberou muže, kterému důvěřují, no a ze začátku vztahu se trochu přetvařuje každý, takže charakterové vady vyplavou na povrch až později, a ne každý se chce sám sobě podívat do očí, to vyžaduje sebereflexi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.7.22 23:13

Hele u mě špína je " když hovna tečou z WC když v lednici je plíseň, když v koupelně je kupa prádla smradlavého, když je ve dřezu plno špinavého nádobí, atd podlaha zalepená,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí