Partner mi nadává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
2.7.22 13:51
@someargue píše:
To je hrozny co píšeš, jsem bordelarka, partner též, ale vis co je hlavní? Uklizime když jsme odpočatí, jsme psychicky v pohodě a vysmatí. Radši si lehneme a pustíme si spolu film po náročném dni, než jako deb.il chodit po domě s casovacem. Ano uděláme skříně z židli, no a co? Hlavní je mít se rádi a aby lidem bylo spolu dobře, a ne toto. To je pomalu psychický teror - prohlížet vsechno jako cvok kdyby náhodou! Myslíš, že je to zdravý vztah? 8o

Prohlížet všechno jako cvok… možná trochu obsese, nebo úzkostlivost, úzkostliví nebo jinak vnitřně nevyrovnaní lidé musí mít všechno uklizené, pečlivě srovnané… atd… to není zrovna v pořádku a v pohodě už vůbec. Uklízet 2× denně jo, ale ledatak v televizním hororu, jinak to považuju za úplnou blbost. Uklízím, až když je bordel. To jo. Ale jinak? nežiju proto, abych uklízela, to je kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.7.22 14:10
@Da12 píše:
Kdybys hned dávala věci na místo a nenechala je válet, kde ti vypadnou z ruky, tak ani nemusíš uklízet dvě hodiny denně. Chlap většinou zase tak na úklid nekouká, to asi musí již být velký nepořádek, když si toho všimne.

Jo, ale musí ten chlap být psychicky v pořádku, což tenhle rozhodně v pořádku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.7.22 14:14
@Janli píše:
Ne, oni totiž vůbec neexistují despotický chorobný puntičkáři….. :roll:

Existují, jsou to šílenci, a nedá se s nimi žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.7.22 19:04
@Burj Chalifa píše:
Vybrala si ho dobrovolně. Takže nulový soucit.

Tak ten by snad po tobě ani nikdo nechtěl. :mrgreen: Kde by jsi ho vůbec vzala. :think:

• Citovat
  • Upravit
13
4.7.22 16:42

@Janli ako ja si proste priznám, že občas sa stalo, že tých veci navyše bolo všade viacej. Aj dosť mi padajú vlasy, stane sa, že sú kade tade po zemi. Alebo že vodítko na psa niekedy nechám na zemi pri dverách a nezavesim na vešiak, že nechám nádobu od granúl na chodbe. Ale inak sa snažím upratovať. Riady do umývačky, tie čo nejdú do umývačky poumývať. Ale on mi povedal, že aj umytý riad na dreze je bordel. Tak sa ho snažím hneď aj utierať. Alebo že malej hračky sú kade tade po gauči, občas aj jej oblečenie proste nechám niekde na gauči. Nosič si zvyknem odkladať do poličky v obývačke, zvykol mi trcat popruh, tak sa už raz nasral, že keď to ešte raz bude trčať, tak ho vyhodi do koša. Moja mamina si tu nechala jeden krém na stole, a mala ho tu nech ho nemusí nosiť hore dole, hodil ho do koša. Alebo som zvykla nechať umyté zaváraninové poháre na linke, na to sa tiež hneval. Stane sa, že nechám na susicke vysušené prádlo, a že ho odložím napríklad až o deň. Ja skratka neviem či som taká neznesiteľná bordelárka, alebo je on na chybe. Vrchol bol, keď bol 2 týždne preč. Došiel domov a prvé čo si všimol, bola dózička od granúl na schodoch vnútri a hned rozpútal hádku, namiesto toho, aby sa nám tešil, keď bol tak dlho preč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.7.22 16:43

@Burj Chalifa vždy bol taký podráždenejsi, ale dalo sa to, narodením dieťaťa sa to všetko o 80% zhoršilo, to som nemala ako vedieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.7.22 16:45

@Fne123 proboha…… proč s ním jsi…..to není život, ale soustavnej teror…. :hug:

• Citovat
  • Upravit
13
4.7.22 16:46

@Veru876 jemu by proste nevadilo, keby sa s nim tak rozprávam. Keď som mu povedala, či mu aj ja mám nadávať, či by sa mu to páčilo, tak on že by mu to nevadilo, že on tak proste bežne rozpráva. A keď som mu povedala, že mi to ubližuje, tak on mi na to, že jemu ubližuje ten neporiadok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.7.22 16:55

@Janli práve ma mrzi to, že sa dokáže na druhu stranu chovať veľmi pekne, postráži malú keď potrebujem, robí nákupy, stara sa o záhradu, snaží sa mi urobiť radosť.. a potom ma tieto výbuchy emócii, kedy mu ujde aj nadávka.. potom je zase kľud a takto sa to opakuje.. a mame dieťa, príde mi, že by sme sa mali naučiť spolu vychádzať, nikto nie je dokonalý.. nebyť tých hádok kvôli neporiadku, všetko by bolo super… príde mi blbosť sa rozchádzať kvôli neporiadku.. a jednak teraz z rodičáku by som mohla ísť jedine naspäť k rodičom.. je to proste blba situácia.. a si potom vždy poviem, či nie som proste ja ta nesprávna.. museli sme raz odísť na pár hodín preč, prišla jeho mamina strazit a stihla aj upratať.. tak proste vie, že sa to s malou dá.. vždy si poviem, ze by som sa mala viacej snažiť.. že hneď po sebe upratovať, vysavat aj každý deň-2 lebo mi tie vlasy dosť padajú, mačke srsť padá.. podlahy tiež nejako zase extrémne často neumývam.. ako špina tu nie je, ale mávam tu dosť zbytočnosti.. a stane sa, že na linke nájde nejaké omrvinky z pečiva, alebo aj na zemi sa občas proste stane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.7.22 17:25
@Fne123 píše:
@Veru876 jemu by proste nevadilo, keby sa s nim tak rozprávam. Keď som mu povedala, či mu aj ja mám nadávať, či by sa mu to páčilo, tak on že by mu to nevadilo, že on tak proste bežne rozpráva. A keď som mu povedala, že mi to ubližuje, tak on mi na to, že jemu ubližuje ten neporiadok

Takže jste ale na mrtvém bodě a hádáte se… to k ničemu nevede, jen k dalším hádkám… baví tě se s ním hádat? Co ti to dává, cítíš se s ním dobře? Myslím všeobecně. hádky jsou občas všude.
Jeho nepředěláš, pokud bude sobec a je na nadávky zvyklý.
Ale jsou i chlapi, kteří mluví sprostě jen před kolegy a před kamarády, ale doma s manželkou a před dětmi se krotí a takové výrazy nepoužívají, takže třeba by se mu to dalo nějak takhle vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.7.22 17:54
@Uslava píše:
Pro spoustu žen je důležité jen to, že chlap ho má. A tomu přizpůsobí vše. I kdyby, se měla strhat. :lol: :dance:

Je to tak. Ale pak se žena nemůže divit, že jí partner nadává, když vidí, jak ona jako bl-bá uklízí.
V určitých případech si za manželovo chování manželka může sama. zní to krutě, ale je to tak. Nebudu kolem manžela skákat jako uklízečka, protože pak si nemůžu stěžovat, když on nic nedělá, protože už jsem já všechno za něj udělala, a dobrovolně, nikdo mě k tomu nenutil!!!
Ale takové pravidlo se musí nastavit na začátku vztahu, rozdělit si domácí povinnosti.
Některé ženy si bohužel myslí, že když pro manžela udělají první poslední, tak je to v pořádku.
Samozřejmě že to není v pořádku vůbec, ale ne, ona to bude tady pitvat, bude se ho snažit předělávat, atd… kde máte vy, kterých se to týká nějaké sebevědomí???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.7.22 18:20
@Fne123 píše:
@Burj Chalifa vždy bol taký podráždenejsi, ale dalo sa to, narodením dieťaťa sa to všetko o 80% zhoršilo, to som nemala ako vedieť.

to může být tím, že na vaše mimi začal žárlit, to je běžná reakce u víc chlapů po narození dítěte. U někoho pak ta žárlivost přejde, a u někoho prostě nepřejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4636
4.7.22 20:42

S partnerem se máš cítit doma dobře, ne být už vyklepaná předem, za co dostaneš p0jeb tentokrát. V takovém stresu se přece nedá žít a ještě aby se na to dívalo dítě, jak tatínek nadává mamince. Kdyby byl takový pořádkumil, tak lítá s hadrem a pigluje, až se z něho kouří, tento má nějak moc času a energie chodit za tebou a ukazovat prstem, spíš ti potřebuje ukazovat, jak jsi nemožná a kde je tvoje místo.
Asi bych se přestala tak strašně urputně snažit, když to musíš tlačit na sílu a vlastně to neděláš ani pro sebe a pro svůj pocit. Nikdy nebudeš mít tak dokonale uklizeno, aby se tam ani smítečko nenašlo, obzvláště pro někoho, kdo to smítko vyloženě najít chce. Jestli má potřebu hudrovat, tak ať má aspoň pořádný důvod. 8) Ty zase nemusíš to nadávání trpět, nejsi jeho otrok. Ani k uklízečce by se tak nechoval, jak se chová k partnerce, to je dost špatná situace, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
5.9.23 21:03
@Burj Chalifa píše:
A s takovým pr.dem zakládáš diskusi? Hejbni zadkem a uklízej. Co radit? No a že si na Tebe nemanžel otvírá pusu? Jestli jsi tak líná jako ta lemra z VM, tak se mu ani nedivím.

Dobrý den,

toto je vcelku hrubý komentář se zbytečným útokem. Zkuste příště volit méně ostrá slova.

Hezký večer

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.9.23 21:55
@Fne123 píše:
Dobrý deň. Potrebujem poznať váš názor na moju situáciu. S priateľom mame pol ročne bábätko. Hadame sa najme kvôli neporiadku. Ja sa snažím upratať, ale nikdy to nie je podľa jeho predstáv. Ja som skratka vyrastala v rodine, kde bolo plno zbytočnosti, a niektoré veci mi skratka neprídu ako neporiadok. Napríklad nechám knihu na gauči, mám tu šaty na gauči. V kuchyni v polici mám kopu veci. Veľa krát sa stane, že niekde niečo nechám, napríklad slnečné okuliare v obývačke na stole. Minule som sa vyzula vo dverách a utekala za malou, lebo plakala, a úplne som na to zabudla a nechala som to tam. Ja si tieto chyby dosť uvedomujem, ale skratka niekedy mi niečo úplne vypadne z hlavy. Keď objednam nejaký balík, stane sa že krabicu nechám niekde na chodbe. Som proste bordelárka. Upratujem každý deň aj 1-2 hodiny, ale aj tak to proste nestačí. Ráno nevyspata si radšej ako prvé urobím kávu a v klude ju vypijem, ako sa nahanam kvôli poriadku. Proste nie som zďaleka dokonala a uvedomujem si to a snažím sa pracovať na sebe, aj keď proste mi to tak úplne vždy nejde. Napriek tomu, neviem či priateľ ma pravo sa tak baviť so mnou ako sa so mnou baví, a chcem poznať váš názor. Minule mi povedal, že som ako jeta, alebo mi povie že som na hlavu, nedávno mi povedal, že už mám držať pi**. Alebo že ma vye odtiaľto. Že nemá nervy takto žiť so mnou. A ja neviem proste čo mám robiť, som z toho smutná. Aký máte názor na toto?

Ty vogo to by mi řekl jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria