Partner se za mě začal stydět

Anonymní
17.5.20 01:30

Partner se zacal stydet

Zdravim, mam dneska docela depku co mi neda spat :( mam pritele 5 let, zijeme spolu, jsme hodne oba sportovne zalozeni, hlavne horska turistika a lyzovani je spolecne, on jeste fitko a ja kone. V listopadu jsem mela uraz a blbe jsem slitla z kone, nikdo moc nevedel co semnou tak jsem dostavala ortezu za ortezou. Az zacatkem dubna mi zjistil odbornik naprasklou cesku, podstoupila jsem operaci a naslednou fyzio, od minuleho tydne mam dovolene lehke prochazky, mensi zatez po meste, stezce v orteze. Ale pritel, kdyz potrbuji treba pomoci ze venku schodu tak jde svhvalne napred, ohledne se, jak se pomalu plazim za pomoci zabradli, to same v prirode jdme spolu, podpira mi, pomaha mi, ale uvidi nejakou jinou skupinu a v tu ranu me pusti a jde napred a pro mne se vrati az kdyz je skupina v nedohlednu :,( pritom doma mi ochotne sam pomaha z/do vany, na wc, do postele ikdyz to zvladam sama az na tu vanu, ale venku by me nechal lezet na drzce kdyz nekdo jde kolem :,( citim se jak ta pomyslma doslovna koule na noze… kdyby se stalo neco podobneho jemu tak urcite se tak nezachovam… doma to zastane u plotny ale venku ego az do nebe a ja jsem cizi mrzacka :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katchulina
17.5.20 01:42

Tak to by mi teda vadilo a opravdu hodně, velice rázně bych si s ním promluvila a řekla bych mu, že se chová jak trapák. Jestli by ho to neprobralo, tak bych vážně uvažovala o rozchodu. Takhle se člověk, který miluje nechová. Teď máš jen ortézu, ale co by dělal, kdyby si měla nějakou vážnou nemoc, která by třeba byla nějak vidět a ty by si potřebovala od něj podporu a on se choval takhle. Za mě to není chlap do života a pokud by se rychle nesrovnal, byl by to důvod ukončit vztah. A i kdyby se mu rožnulo, tak by měl chlapec hodně co napravovat.

• Citovat
  • Upravit
1079
17.5.20 01:43
@Anonymní píše:
Zdravim, mam dneska docela depku co mi neda spat :( mam pritele 5 let, zijeme spolu, jsme hodne oba sportovne zalozeni, hlavne horska turistika a lyzovani je spolecne, on jeste fitko a ja kone. V listopadu jsem mela uraz a blbe jsem slitla z kone, nikdo moc nevedel co semnou tak jsem dostavala ortezu za ortezou. Az zacatkem dubna mi zjistil odbornik naprasklou cesku, podstoupila jsem operaci a naslednou fyzio, od minuleho tydne mam dovolene lehke prochazky, mensi zatez po meste, stezce v orteze. Ale pritel, kdyz potrbuji treba pomoci ze venku schodu tak jde svhvalne napred, ohledne se, jak se pomalu plazim za pomoci zabradli, to same v prirode jdme spolu, podpira mi, pomaha mi, ale uvidi nejakou jinou skupinu a v tu ranu me pusti a jde napred a pro mne se vrati az kdyz je skupina v nedohlednu :,( pritom doma mi ochotne sam pomaha z/do vany, na wc, do postele ikdyz to zvladam sama az na tu vanu, ale venku by me nechal lezet na drzce kdyz nekdo jde kolem :,( citim se jak ta pomyslma doslovna koule na noze… kdyby se stalo neco podobneho jemu tak urcite se tak nezachovam… doma to zastane u plotny ale venku ego az do nebe a ja jsem cizi mrzacka :,(

A mluvila jsi s ním o tom? Jak se k tomu staví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
17.5.20 04:25
@marzanna píše:
A mluvila jsi s ním o tom? Jak se k tomu staví?

Napadá tě něco smysluplného, co by mohl odpovědět? Je to samolibej debil, to je celý. Co by teprve tropil, kdyby byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.5.20 05:30

Píšeš, že máš teprve od minulého týdne povolené lehké procházky. Kolikrát se něco takového z jeho strany tedy přihodilo?

Já jen, že píšeš, že jinak se o tebe stará na 100%, tak si říkám, jestli mu jen venku občas jakoby „nevypne“, nahodí to svoje jinak obvyklý tempo, co bylo předtím pro něj normální, chce v tu chvíli prostě jít, ne se jen tak šourat, a jemu to v tu chvíli jen nedojde, že ty vlastně nemůžeš?

Chci tím říct, že byť to vypadá v tu chvíli blbě, nemusí v tom být vyloženě úmysl. :nevim:

Ještě mi v tom chybí, co mu řekneš, když ti tohle udělá? Jak ti to vysvětlí? Určitě bys to s ním v tu chvíli měla probrat a nepřecházet to mlčením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
17.5.20 07:06
@Anonymní píše:
Zdravim, mam dneska docela depku co mi neda spat :( mam pritele 5 let, zijeme spolu, jsme hodne oba sportovne zalozeni, hlavne horska turistika a lyzovani je spolecne, on jeste fitko a ja kone. V listopadu jsem mela uraz a blbe jsem slitla z kone, nikdo moc nevedel co semnou tak jsem dostavala ortezu za ortezou. Az zacatkem dubna mi zjistil odbornik naprasklou cesku, podstoupila jsem operaci a naslednou fyzio, od minuleho tydne mam dovolene lehke prochazky, mensi zatez po meste, stezce v orteze. Ale pritel, kdyz potrbuji treba pomoci ze venku schodu tak jde svhvalne napred, ohledne se, jak se pomalu plazim za pomoci zabradli, to same v prirode jdme spolu, podpira mi, pomaha mi, ale uvidi nejakou jinou skupinu a v tu ranu me pusti a jde napred a pro mne se vrati az kdyz je skupina v nedohlednu :,( pritom doma mi ochotne sam pomaha z/do vany, na wc, do postele ikdyz to zvladam sama az na tu vanu, ale venku by me nechal lezet na drzce kdyz nekdo jde kolem :,( citim se jak ta pomyslma doslovna koule na noze… kdyby se stalo neco podobneho jemu tak urcite se tak nezachovam… doma to zastane u plotny ale venku ego az do nebe a ja jsem cizi mrzacka :,(

To se jako stydí za tebe? 8o

Jakmile by před cizími vypadal, že má něco společného s „mrzačkou“, tak se k tobě nezná?

I kdybyste si tohle nějak vyříkali, tak aby ses bála, že tě takhle pustí při nemoci, těhotenství, nebo až ti přibyde nějaká vráska.

Ještě mne tedy napadlo velmi teoreticky, kdyby měl nějak vtlučené do hlavy (výchovou v dětství?), že „každý si musí pomoct sám“, a vlastně by ti pomáhat chtěl, akorát aby ho při tom nikdo nepřistihl.

Když jsi lítala po doktorech, byl tam s tebou někdy, navštívil tě v nemocnici po operaci?

Jinak asi budeš muset počítat s tím, že máš někoho na sport, do domácnosti, ale venku jsi sama za sebe.
A nejspíš se to může kdykoliv rozšířit i na další situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
17.5.20 07:16

Pomyslná doslovná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.5.20 07:17

Tak z toho, co píšeš, tak mi připadá, že ti hodně pomáhá. Já bych třeba na něj krikla u těch schodů, ať mi pomůže. Víš, co? Třeba mu to prostě nedojde. A venku? Tak vidí někoho známého a to od tebe beze slov zdrhne a nebo řekne třeba? Je hele „Petr s rodinou“ já ho jdu pozdravit? Pak se vrátím. Mně třeba. Tohle by nevadilo. Taky můžeš být skrz tu nesamostatnost hodně litostiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
17.5.20 07:44
@Kadet Biegler píše:
Napadá tě něco smysluplného, co by mohl odpovědět? Je to samolibej debil, to je celý. Co by teprve tropil, kdyby byla těhotná.

Ne, nenapadá. Ale přesto je takový rozhovor podle mě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.5.20 07:55

Námět na článek?
Jinak nechápu, proč by to delal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.5.20 08:29

Ale prosím tě, nehledej problémy tam, kde nejsou. Kolik skupinek jste už potkali, když chodíš ven s bídou týden? Kolik toho ujdeš, když jsi ráda, že lezeš? Párkrát se zakoukal do blba a ty z toho uděláš, že by tě nechal chcípnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.5.20 08:38

Ja myslela, ze to cele vyusti v to, ze kdyz ses tak dlouho nemohla hybat, tak jsi pribrala a pritel se za tebe stydi, ze jsi tlusta…ze se za tebe stydi, ze kulhas? No to snad ne?! Pevne verim, ze to byla naka nahoda, protoze to si fakt nedokazu predstavit :think:.. jinak ja bych na nej klidne taky zavolala/poprosila, aby mi sel pomoct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.5.20 08:42

Některý chlapi to tak mít můžou, chtějí být frajeři a s dokonalou babou na chlubení a to prostě,,pajda" není. Je to obzvlášt u lidí, kteří se věnují bodytuningu, co si budeme povídat tam jde primárně o vzhled a o kondici. Sedni si s ním a řekni mu, že si momentálně nejsi jístá jeho důvody proč s tebou je. Pro mě by to bylo obrovské varování, že ten chlap není opora. Příště můžeš spadnout hůř, vybourat se a být na vozíku a myslím, že on by se stydět nepřestal. Kamarád mi jednou řekl, kluk na vozíku je v pohodě, holky jsou většinou takový pečovatelky a dokážou to překousnout, holka na vozíku je v h*jzlu, chlap chce trofej, kterou může ukazovat.
Tu pajdu o de mě neber špatně, taky momentálně jsem a právě mě až dojímá jak mi partner pomáhá, přidržuje mě na schodech a podobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.5.20 11:02

A ty jsi tam sama zustala stat nemohouci jak tydyt a jeste jsi ti s nim neresila a jdes se prvne poradit na internet? Okamzite bych si mu na miste o pomoc rekla. Klidne hodne hlasite, aby vsichni siroko daleko vedeli, ze patrime k sobe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.5.20 11:51

Toe "zvláštní". Já bych pomohl i cizímu.. .

@Anonymní píše:
.. což potom své milé?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria