Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No táák, pokud by měli dostat dům tvé děti, tak už by ho dávno dostali, ne?
Tady jde teď o to, kdo dřív překecá babku. Jestli milenka, nebo ty. A věřím, že milenka.
Proč tedy dům nedostaly děti ještě, když jste byli svoji s manželem?
Přeci kdyby někdo chtěl dát dětem dům (přepsat) tak už je dávno jejich a čeká se, až babička umře, ne?
Ony ty pomluvy asi budou dost pravdivé, protože kdybys ji nesledovala, tak bys takovéhle informace neměla ![]()
Pan policista měl pravdu. Kvůli získání majetku jsou lidé udělat cokoliv a tohle je jeden s typických signálů. Když jsem četla první půlku Tvého příspěvku napadlo mě to samé, nežli jsem se dočetla k tvrzení policisty. Já myslím že se jednoho dne budeš hezky smát svému ex do obličeje, jaká byla milenka výhra pro něj i pro celou jeho rodinu. Takže bych se mu nesnažila otevřít oči ale nechala je v tom vymáchat čumák a buď ráda že už této rodiny, co Tě pomlouvají nejsi součástí ![]()
Vis, jak mi to pripada? Ze podle sebe soudis ostatni. Nebude to tak nakonec?
Nezlob se na me, ale z tveho prispevku je mi spatne.
A dum si muze tchyne odkazat komu chce!
@Malina7 píše:
Pan policista měl pravdu. Kvůli získání majetku jsou lidé udělat cokoliv a tohle je jeden s typických signálů. Když jsem četla první půlku Tvého příspěvku napadlo mě to samé, nežli jsem se dočetla k tvrzení policisty. Já myslím že se jednoho dne budeš hezky smát svému ex do obličeje, jaká byla milenka výhra pro něj i pro celou jeho rodinu. Takže bych se mu nesnažila otevřít oči ale nechala je v tom vymáchat čumák a buď ráda že už této rodiny, co Tě pomlouvají nejsi součástí
Jenomže tady zakladatelce jde také o barák. Taky si chce z něj kapku urvat, než aby jej pochrstala milenka.
@Anonymní píše:
Kvůli rodině prosím anonymně.Bývalého manžela milenka, kvůli které jsme se rozvedli, teď už vlastně přítelkyně se chová takto: začala s ním více jezdit za jeho matkou, mojí tchýní, kde se snaží ukazovat, jak je pracovitá a přátelská - umyla okna, třikrát posekala trávu, cosi uvařila. Dokonce manžela donutila vyvézt starou nemohoucí tchýni na invalidním vozíku do Vídně do opery (tchýně se o operu nikdy nezajímala, nikdy nechtěla cestovat - znám ji 25 let), tam se s ní fotila, jak ji tlačí na vozíku a tak. mezi návštěvami (interval cca 2-3 týdny) jí dokonce napsala dopis, jak je babička úžasná žena (tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…), jak jí připomíná její babičku, jak milenka ráda, že se s ní poznala, že s ní jezdí na výlety bla bla bla… Když ji bývalý dovezl k sobě do domku, kde te´d žije, tak se tam o ni pár dnů dokonce „starala“. Bohužel tchýně jí začíná naslouchat, a to včetně pomluv na mne, jak já jsem hrozná a že chci po bývalém peníze, které mi nepatří, jak je prý stále sleduju, obtěžuju (není pravda vůbec) a začíná o této paní říkat, jak je to výborná partnerka pro jejího syna a že už lepší nikdy nenajde. Takže moje letitá péče a zatínání zubů, když měla tchýně zrovna svůj hysterický záchvat, je pryč. S tím se nějak smiřuju, stane se. Ale zjistila jsem, že se začalo velmi vážně mluvit o prodeji domu a pozemků, které tchýně vlastní, tak mi asi začíná svítat, o co jde. jeden známý policista mi říkal, že to jsou klasické metody, jak si obtočit starého člověka kolem prstu a pak ho obrat. V rodině přítelkyně jsou lidé stíhaní za trestnou majetkovou činnost. Bývalému nejsem schopna otevřít oči, je zaslepen sexem na požádání a tím, že ona jako hadr udělá vše, co on chce. Nechci tady diskuzi typu co je ti do toho (je mi, dům měly dostat moje děti jako jediná vnoučata), chci znát názor, jestli zbytečně plaším anebo fakt je to podezřelé. Teda minimálně ten dopis.
Kdybys jen tusila, kolik jsi toho napsala o sobe same…
To jsou zas rady tady.
Asi těžko někdo v manželství přepíše barák třeba na batolata, že..
K věci: obávám se, že toho moc nezmůžeš. Jedině doufat, že bývalý není tak tupý a nedává přednost v tak zásadních věcech milence před vlastní krví. ![]()
@Cosmopol píše:
A??? Jde jí o vlastní děti. To žádný chlap s mozkem v gatích nepochopí. ![]()
@Judithkaj píše:
Prosimte…pokud je fakt nesledujes, tak jak tohle všechno víš???
To byla moje první myšlenka ![]()
Jaký efekt asi bude mít, když budeš před ex očerňovat jeho přítelkyni a „otevírat mu oči“. Třeba je ta hysterická invalidní důchodkyně skutečně ráda, že si jí poprvé v životě někdo začal všímat a vytáhl ji za kulturou. Tchyně se svým majetkem může nakládat, jak chce, a i kdyby nakrásně naletěla podvodnici, je to jen její problém. Proč by měly pozemky dostávat tvoje děti? Dědit bude exmanžel a ten si třeba pořídí další děti nebo pozemky prodá a poletí na Měsíc.
@Ice79 píše:
A??? Jde jí o vlastní děti. To žádný chlap s mozkem v gatích nepochopí.
Ale pokud bude mit deti i s milenkou, budou mit na dum pri dedictvi stejne pravo ![]()
@hudečice píše:
Jenomže tady zakladatelce jde také o barák. Taky si chce z něj kapku urvat, než aby jej pochrstala milenka.
A kdejaká ženská, jak vidno, taky ne.
Chce barák pro děcka, ne pro sebe. ![]()
@Cosmopol píše:
Ale abych nebyla jen kousava, umim pochopit, ze by rada majetek pro sve deti (to je celkem normalni reakce matky), ale take bych se nedivila tchyni, kdyby majetek odkazala tomu, kdo se o ni zajima a travi s ni cas.
A propos, neni to Lenye
?
@pikola píše:
Ale pokud bude mit deti i s milenkou, budou mit na dum pri dedictvi stejne pravo
To jo, ale situace teď taková není.
@lucenka píše:
Ony ty pomluvy asi budou dost pravdivé, protože kdybys ji nesledovala, tak bys takovéhle informace neměla
Ale měla, jsem s částí rodiny v kontaktu pořád a někteří si chodí postěžovat.
Přesně tohle jsem nechtěla, aby se tu řešilo. Pokud člověk je v kontaktu s rodinou, tak ví, co se zhruba děje a rozhodně to nic nevypovídá o tom, že někdo někoho sleduje.
Kvůli rodině prosím anonymně.
Bývalého manžela milenka, kvůli které jsme se rozvedli, teď už vlastně přítelkyně se chová takto: začala s ním více jezdit za jeho matkou, mojí tchýní, kde se snaží ukazovat, jak je pracovitá a přátelská - umyla okna, třikrát posekala trávu, cosi uvařila. Dokonce manžela donutila vyvézt starou nemohoucí tchýni na invalidním vozíku do Vídně do opery (tchýně se o operu nikdy nezajímala, nikdy nechtěla cestovat - znám ji 25 let), tam se s ní fotila, jak ji tlačí na vozíku a tak. mezi návštěvami (interval cca 2-3 týdny) jí dokonce napsala dopis, jak je babička úžasná žena (tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…), jak jí připomíná její babičku, jak milenka ráda, že se s ní poznala, že s ní jezdí na výlety bla bla bla… Když ji bývalý dovezl k sobě do domku, kde te´d žije, tak se tam o ni pár dnů dokonce „starala“. Bohužel tchýně jí začíná naslouchat, a to včetně pomluv na mne, jak já jsem hrozná a že chci po bývalém peníze, které mi nepatří, jak je prý stále sleduju, obtěžuju (není pravda vůbec) a začíná o této paní říkat, jak je to výborná partnerka pro jejího syna a že už lepší nikdy nenajde. Takže moje letitá péče a zatínání zubů, když měla tchýně zrovna svůj hysterický záchvat, je pryč. S tím se nějak smiřuju, stane se. Ale zjistila jsem, že se začalo velmi vážně mluvit o prodeji domu a pozemků, které tchýně vlastní, tak mi asi začíná svítat, o co jde. jeden známý policista mi říkal, že to jsou klasické metody, jak si obtočit starého člověka kolem prstu a pak ho obrat. V rodině přítelkyně jsou lidé stíhaní za trestnou majetkovou činnost. Bývalému nejsem schopna otevřít oči, je zaslepen sexem na požádání a tím, že ona jako hadr udělá vše, co on chce. Nechci tady diskuzi typu co je ti do toho (je mi, dům měly dostat moje děti jako jediná vnoučata), chci znát názor, jestli zbytečně plaším anebo fakt je to podezřelé. Teda minimálně ten dopis.