Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ice79 píše:
Ale děti jsou i jeho, troubo.
Pater semper incertus ![]()
Tohle by asi zamrzelo každého, ne?
Ale asi s tím fakt nic nejde dělat.
Znám z okolí, jak nové partnerky dělají psí kusy, aby dokázaly, že jsou lepší, než ta první. A je to trapný a není to fér
@Anonymní píše:A jsme doma. Nejde o tvoje děti, protoze ty taky ostrouhaji, když dum dostane svagrova. Tedy byvala..Jde ti o to, aby majetek neshrabla nova partnerka tvého ex, klidně ať to dostane jeho sestra, ale ne ta za kterou Te vyměnil…
Není, ale bývalému ho nechtěla dát, protože má strach, že peníze rozfofruje. A strach má vcelku oprávněný. Klidně ať ho dá švagrové, jsem s tím úplně v poho.
Pokud ale nechceš k te pro tebe již cizí ženě byt laskava a ani nemáš žaludek na divadlo kvůli majetku, tak se na to vykašli. Její majetek není tvoje věc. Nemáš právo se starat. O děti ti stejne nejde, když ti nevadí, že by majetek dostal někdo jiný, hlavně ne tva nastupkyne…
A co promluvit s tchyni a rict ji, co vis? Jen ji upozornit, ze ji nova chce jen obrat o majetek, ze je z rodiny podvodniku. Jen ze ji chces varovat.
Muze mi tu nekdo vysvetlit, za jakych okolnosti by reflektoval nazor na svuj novy vztah od expartnera/ky? To on/ona jako rekne „rozejdi se s ni/nim“ a ten dotycny to udela? ![]()
@Cosmopol píše:
Pater semper incertus
Ha ha, velmi vtipné. Možná tak u tebe.
Jestli ses teda na nějaké děti zmoh. ![]()
@Cosmopol píše:
Pater semper incertus
To už dneska neplatí.
A vzhledem k prodeji vajíček, neplatí už ani první část toho úsloví.
Vítej ve 21. století ![]()
A napadlo vás, že se prostě chováte tak, že jste daleko nesnesitelnější než nová žena vašeho ex a proto vás opustil a proto máte smůlu?
@Ice79 A jaký že je teda mezi nima ten rozdíl? Milenka chce dům tchyně, obnovitelka chce dům tchyně? Třeba ho milenka taky chce pro své děti…
@Verun83 píše:
A co promluvit s tchyni a rict ji, co vis? Jen ji upozornit, ze ji nova chce jen obrat o majetek, ze je z rodiny podvodniku. Jen ze ji chces varovat.
Tohle ona ví, sama byla nešťastná z toho, co její syn udělal. Měly jsme velmi hezký vztah. Pořád mi i dětem říkala, ať něco uděláme (jenže, co, že?), co prý má udělat i ona. Říkala jsem jí, řekněte mu svůj názor, jenže ona se ho bojí a navíc roky předtím nebyla schopná dotyčnému (třeba i mně) říct věci přímo, v té rodině se vždy komunikovalo oklikou přes někoho - zvykla jsem si na to. Paní nemohla přijít na jméno, možná proto ty tanečky, dopisy, děti přijdou a tráva je posekaná…
@Anonymní píše:
Tohle ona ví, sama byla nešťastná z toho, co její syn udělal. Měly jsme velmi hezký vztah. Pořád mi i dětem říkala, ať něco uděláme (jenže, co, že?), co prý má udělat i ona. Říkala jsem jí, řekněte mu svůj názor, jenže ona se ho bojí a navíc roky předtím nebyla schopná dotyčnému (třeba i mně) říct věci přímo, v té rodině se vždy komunikovalo oklikou přes někoho - zvykla jsem si na to. Paní nemohla přijít na jméno, možná proto ty tanečky, dopisy, děti přijdou a tráva je posekaná…
A ten velmi hezký vztah jsi měla s tou samou tchyní, o které jsi napsala: „tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…)“?
@Bábrdl píše:
A ten velmi hezký vztah jsi měla s tou samou tchyní, o které jsi napsala: „tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…)“?
Myslím, že jediná možnost pokud je tchyně ještě při smyslech a chce ještě stále dům dát vnoučatům, tak domluvit se s ní a dojít s advokátem, který to napíše. A měla bys pohnout, protože milenka se nebude rozpakovat a předběhne tě. Možná bych hodila řeč i s ex, protože jsou to i jeho děti, tak by měl mít zájem, aby dům dostaly.
@Bábrdl píše:
@Ou píše:
A napadlo vás, že se prostě chováte tak, že jste daleko nesnesitelnější než nová žena vašeho ex a proto vás opustil a proto máte smůlu?
V čem mám smůlu?
S tchýní jsem měla hezký vztah - vařila jsem jí, uklízela každý týden celý dům, vozila jí na nákupy, pomáhala - celé roky. Bývalý byl za ten vztah velmi rád. Tchýně za mnou stála i po rozvodu.
Nepsala jsem tu o okolnostech rozpadu manželství, například nerespektoval hranice svobody jednotlivých členů domácnosti - dětem zakazoval výběr školy, výběr partnera, diktoval si…mimomanželský vztah a jeho způsob „provedení“ už byl jen třešinkou.