Partnerova milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
1.9.17 14:41
@Ice79 píše:
Ale děti jsou i jeho, troubo. ;)

Pater semper incertus :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.9.17 14:45

Tohle by asi zamrzelo každého, ne?
Ale asi s tím fakt nic nejde dělat.
Znám z okolí, jak nové partnerky dělají psí kusy, aby dokázaly, že jsou lepší, než ta první. A je to trapný a není to fér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34820
@Anonymní píše:
Není, ale bývalému ho nechtěla dát, protože má strach, že peníze rozfofruje. A strach má vcelku oprávněný. Klidně ať ho dá švagrové, jsem s tím úplně v poho.
A jsme doma. Nejde o tvoje děti, protoze ty taky ostrouhaji, když dum dostane svagrova. Tedy byvala..Jde ti o to, aby majetek neshrabla nova partnerka tvého ex, klidně ať to dostane jeho sestra, ale ne ta za kterou Te vyměnil…
A jestli je jiste, že ona není k babi laskava, ale jen se snaží z ni něco dostat, tak tobě a jeho sestře nic nebrání vzít děti a navštívit babičku a vzít ji na výlet, umyt ji okna, uvařit, vzít ji na par dnu k sobe, aby se potěšila dětmi, prostě sehrát stejnou hru o. majetek, ne? Ale to už je moc prace, že..

Pokud ale nechceš k te pro tebe již cizí ženě byt laskava a ani nemáš žaludek na divadlo kvůli majetku, tak se na to vykašli. Její majetek není tvoje věc. Nemáš právo se starat. O děti ti stejne nejde, když ti nevadí, že by majetek dostal někdo jiný, hlavně ne tva nastupkyne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83

A co promluvit s tchyni a rict ji, co vis? Jen ji upozornit, ze ji nova chce jen obrat o majetek, ze je z rodiny podvodniku. Jen ze ji chces varovat.

• Citovat
  • Upravit
13141
1.9.17 14:46

Muze mi tu nekdo vysvetlit, za jakych okolnosti by reflektoval nazor na svuj novy vztah od expartnera/ky? To on/ona jako rekne „rozejdi se s ni/nim“ a ten dotycny to udela? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.9.17 14:47
@Cosmopol píše:

Ha ha, velmi vtipné. Možná tak u tebe. ;) Jestli ses teda na nějaké děti zmoh. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.17 14:50
@Cosmopol píše:

To už dneska neplatí.
A vzhledem k prodeji vajíček, neplatí už ani první část toho úsloví.
Vítej ve 21. století :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.9.17 14:52

A napadlo vás, že se prostě chováte tak, že jste daleko nesnesitelnější než nová žena vašeho ex a proto vás opustil a proto máte smůlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.17 14:52

@Ice79 A jaký že je teda mezi nima ten rozdíl? Milenka chce dům tchyně, obnovitelka chce dům tchyně? Třeba ho milenka taky chce pro své děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 14:54
@Verun83 píše:
A co promluvit s tchyni a rict ji, co vis? Jen ji upozornit, ze ji nova chce jen obrat o majetek, ze je z rodiny podvodniku. Jen ze ji chces varovat.

Tohle ona ví, sama byla nešťastná z toho, co její syn udělal. Měly jsme velmi hezký vztah. Pořád mi i dětem říkala, ať něco uděláme (jenže, co, že?), co prý má udělat i ona. Říkala jsem jí, řekněte mu svůj názor, jenže ona se ho bojí a navíc roky předtím nebyla schopná dotyčnému (třeba i mně) říct věci přímo, v té rodině se vždy komunikovalo oklikou přes někoho - zvykla jsem si na to. Paní nemohla přijít na jméno, možná proto ty tanečky, dopisy, děti přijdou a tráva je posekaná…

• Citovat
  • Upravit
36556
1.9.17 14:58
@Anonymní píše:
Tohle ona ví, sama byla nešťastná z toho, co její syn udělal. Měly jsme velmi hezký vztah. Pořád mi i dětem říkala, ať něco uděláme (jenže, co, že?), co prý má udělat i ona. Říkala jsem jí, řekněte mu svůj názor, jenže ona se ho bojí a navíc roky předtím nebyla schopná dotyčnému (třeba i mně) říct věci přímo, v té rodině se vždy komunikovalo oklikou přes někoho - zvykla jsem si na to. Paní nemohla přijít na jméno, možná proto ty tanečky, dopisy, děti přijdou a tráva je posekaná…

A ten velmi hezký vztah jsi měla s tou samou tchyní, o které jsi napsala: „tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…)“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 14:59
@Bábrdl píše:
A ten velmi hezký vztah jsi měla s tou samou tchyní, o které jsi napsala: „tchýně je hysterka, která všemi manipuluje, proto od ní všichni utíkají, psychicky deptá i svoji dopespělou šedesátiletou vážně nemocnou dceru…)“?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
1.9.17 15:01

Myslím, že jediná možnost pokud je tchyně ještě při smyslech a chce ještě stále dům dát vnoučatům, tak domluvit se s ní a dojít s advokátem, který to napíše. A měla bys pohnout, protože milenka se nebude rozpakovat a předběhne tě. Možná bych hodila řeč i s ex, protože jsou to i jeho děti, tak by měl mít zájem, aby dům dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34820
1.9.17 15:02
@Bábrdl píše:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 15:05
@Ou píše:
A napadlo vás, že se prostě chováte tak, že jste daleko nesnesitelnější než nová žena vašeho ex a proto vás opustil a proto máte smůlu?

V čem mám smůlu?

S tchýní jsem měla hezký vztah - vařila jsem jí, uklízela každý týden celý dům, vozila jí na nákupy, pomáhala - celé roky. Bývalý byl za ten vztah velmi rád. Tchýně za mnou stála i po rozvodu.

Nepsala jsem tu o okolnostech rozpadu manželství, například nerespektoval hranice svobody jednotlivých členů domácnosti - dětem zakazoval výběr školy, výběr partnera, diktoval si…mimomanželský vztah a jeho způsob „provedení“ už byl jen třešinkou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky