Párty u sousedů v rizikové oblasti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.10.20 22:46

@MrsNorris No a taky miluji tyhle rýpaly, kteří nevědí absolutně nic. Já jsem psala výše v příspěvku osobní informace, že pracuji na místě, kde tyto nemocné vidím. Teď už tedy z rodinných důvodů ne. Psala jsem o nemocném dítěti, nechtěla jsem to rozvádět. Nedošlo mi, že se tady vždy najde někdo kdo se chytí každé hov** Asi bych už za tu dobu, co tu jsem, měla vědět, že se tady musí vše psát do písmene

• Citovat
  • Upravit
1486
23.10.20 22:47

Lidi spolu muzou sedět např. x hodin v kanceláři, ale pak se nesmí jít ani navštívit. Zvláštní to doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
23.10.20 22:49
@Anonymní píše:
Já jsem psala výše v příspěvku osobní informace, že pracuji na místě, kde tyto nemocné vidím.

Nic takového jsi tam nepsala. Ale už tě nebudu trápit :mavam:

Příspěvek upraven 23.10.20 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 22:49

@werajsik Taky nikam necourám a o ostatní se nestarám. Kdybych chtěla mohla bych bonzovat kdekoho. Mám souseda co má plný skleník trávy, sousedku co vysává dávky a nemá na ně nárok a spoustu jiných ale nestojí mi to za to. Tohle mi ale vadí

• Citovat
  • Upravit
1486
23.10.20 22:52
@Anonymní píše:
@MrsNorris No a taky miluji tyhle rýpaly, kteří nevědí absolutně nic. Já jsem psala výše v příspěvku osobní informace, že pracuji na místě, kde tyto nemocné vidím. Teď už tedy z rodinných důvodů ne. Psala jsem o nemocném dítěti, nechtěla jsem to rozvádět. Nedošlo mi, že se tady vždy najde někdo kdo se chytí každé hov** Asi bych už za tu dobu, co tu jsem, měla vědět, že se tady musí vše psát do písmene

Tak nikde není psáno, že Ty jsi ten zdravotnický personál a Ty máš to rizikové dítě. Bylo to napsáno velmi neurčité a neutrálně.

Mimochodem.. jaky je v tom tedy rozdil, pokud budou dejme tomu chlapi spolu v praci a po dlouhém dni si zajdou k jednomu z nich na pivko? Proc v te praci je to ok, ale ve svem domove, kde jsem ja svym panem, mam zakazano prijimat navstevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 22:52

@MrsNorris Tak tímhle mě rozhodně netrápíš. Psala jsem obecně o takových lidech, nechtěla jsem psát že mám nemocnou dceru. Nevěděla jsem že to bude nutné. Nicméně když odklikáváš že chceš příspěvek zadat jako anonymní tak se to s tou anonymitou pouze doporučuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.20 22:54

@katyna1984 Ano není psáno že zrovna já jsem ten případ, nevěděla jsem že to bude nutné. Myslela jsem že řadě z vás by mohlo dojít že takových jako já jsou prostě kvanta akorát nikdo nemá sílu se dohadovat. Není v tom rozdíl. Je to stejně špatné. On si nemá co zacházet na nějaké pivko. Jsme v situaci, kdy má jít rovnou domů a dřepět tam na zadku

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
23.10.20 23:03

Můžeš si myslet, že jsou nezodpovědní, ale jinak nic nenaděláš :nevim:. Nedávno jsem jela vlakem a byla jsem jediná s rouškou. Taky jsem si říkala, co by těm lidem udělalo si ten hadr kolem nosu dát. Takový ty kecy, že v tom nende dýchat :roll:. Prostě ty lidi na to dlabou, neuděláš nic. Můžeš se jen modlit, abys v následujících měsících neměla třeba autonehodu, infarkt nebo cokoli, kdy budeš potřebovat intenzivní péči. Ta bude obsazena jinými. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1072
23.10.20 23:03
@Anonymní píše:
Zdravim radsi anonymne. sousedi nad nami party, ramus a navstevy se tam stridaji o sto sest. Jsme hodne rizikova oblast a vysyraji me.maji byt doma a ne navstevicky. Jsme v karanteneva nektery dementi proste jako by se nechumelilo.co delat?

Nic, nebuď udavacka…

Většína těch jejich obsazených lůžek jsou lidí s lehkým průběhem, ck tam ani nemusí být. A když odmítnete test na covid když jste byl v kontaktu s někým kdo to má. Automaticky spadnete do čísel pozitivních.

Nikdo nezemřel výhradně na covid. Vzdycly to byl někdo, kdo měl víc nemocí a jiná nemoc.by ho zabili.tsky. Takže divadlo…

Příspěvek upraven 23.10.20 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
23.10.20 23:04
@Anonymní píše:
@werajsik Taky nikam necourám a oostatní se nestarám. Kdybych chtěla mohla bych bonzovat kdekoho. Mám souseda co má plný skleník trávy, sousedku co vysává dávky a nemá na ně nárok a spoustu jiných ale nestojí mi to za to. Tohle mi ale vadí

Já taky ne. Proto mi je srdečně u zádele, co a s kým zrovna dělají mí sousedi. :nevim: A proto mi vadí i tato diskuse.
A když už jsme u toho… Dnešní kauza dne - Prymula.. Neměl by jít náhodou příkladem?? A pokud může on, tak proč ne obyčejný člověk??? :think: :nevim:
Nechci nijak situaci zlehčovat, ale proč by měl člověk být zavřený doma, když ten, co sám vyzývá k zodpovědnosti, zodpovědný není??? :think: :think: :nevim: :nevim:
Ať je jeho záměr jakýkoliv…
Pokud je situace tak vážná, jak nám ji média prezentují, je víc než prioritní, že i samotní papaláši nám jdou příkladem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.10.20 23:05

Mně by to taky štvalo, jen nejsem ten typ, co by to někam nahlašoval. Tyhle okaté párty mi lezou na nervy, samozřejmě si každý najde nějakou tu obhajobu, výmluvičku, skulinku. Ale ty jo, to fakt není cesta k lepším zítřkům. No hlavně že si ten či onen zapaří s kámošma, když má chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 23:06

@Berry77 Na základě pár příspěvků dobrý rozbor. Ale vím že by dal, nepotřebuji radu

• Citovat
  • Upravit
133
23.10.20 23:08

@Čičorečka To mám stejně. Taky u nás taková párty byla, ne přímo u nás, ale ve vsi :D Pak byla polovina nakažených :D Ať si každý dělá co chce, ale tohle by mi tedy také vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.10.20 23:12
@Anonymní píše:

Je nutný kvůli pár lidem ničit ekonomiku a života dalších milionů lidí? Žádný život jednotlivce nemá takovou cenu. Jen se každej to bojí říct nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 23:14

@werajsik Taky za to ponese následky, její sousedi ne takže zrovna hloupé přirovnání

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA