Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@BukvickaMalicka píše:
Nic, nebuď udavacka…Většína těch jejich obsazených lůžek jsou lidí s lehkým průběhem, ck tam ani nemusí být. A když odmítnete test na covid když jste byl v kontaktu s někým kdo to má. Automaticky spadnete do čísel pozitivních.
Nikdo nezemřel výhradně na covid. Vzdycly to byl někdo, kdo měl víc nemocí a jiná nemoc.by ho zabili.tsky. Takže divadlo…
Příspěvek upraven 23.10.20 v 23:06
A místo mozku mám v hlavě bukvičku ![]()
@werajsik S tím souhlasím. Mě neskutečně zklamal. Následky asi ponese, ale kdyby se nad tím mávlo rukou, tak stejně nic nenaděláme. A osobně mám taky strach z toho horšího průběhu. Bohužel toho kolem sebe vidím hodně, slyším hodně. Polovina přátel a rodiny dělá ve zdravotnictví a pár přátel jsou hasiči. Dokonce i ti, kteří situaci zlehčovali nemají ted lehké spaní
@BukvickaMalicka píše:… a ty to dokaž
Vyvrat to co říkám…
Čerpat zásadní informace z Parlamentních listů je něco jako citovat z Blesku a svalovat to všechno na Billa Gatese a jeho snahu očipovat planetu
…
@Danka.12 píše:
Já nebudu nikomu nic vyvracet. Že nereaguješ na kolegyni výše, která psala, že dělá na ARU. To je odbornice a s tou není dobré se dohadovat co. Nehodlám ti nic vyvracet, protože se mi vlastně ani nechce. Mám svůj názor. Většinu rodiny a přátel v první linii a vážných případů je opravdu dost. Nevím jak ti to mám dokázat. Mám poprosit sestru aby pacienty na ventilaci vyfotila, protože ty máš článek na internetu? Možná najdu fotku kamaráda, kterého fotila jeho žena ale asi by se mu nelíbilo že ho sdílím veřejně.
Jasně ta vaše první linie. A vůbec armádní rétorika. Divadlo…
@BukvickaMalicka píše:
Jasně ta vaše první linie. A vůbec armádní rétorika. Divadlo…
Bohužel, když tomu nerozumíš, víš co máš držet?
@MaM píše: … a ty to dokažČerpat zásadní informace z Parlamentních listů je něco jako citovat z Blesku a svalovat to všechno na Billa Gatese a jeho snahu očipovat planetu
…
Zrovna Hnizdil je docela kapacita. A spoustu dalších lidí to vidí. stejne. jenže jejich názory se odsuzuji jako ty špatne…
@Danka.12 píše:
Bohužel, když tomu nerozumíš, víš co máš držet?
Ty můžeš držet taky. Vyber si sama jak. ![]()
@BukvickaMalicka Najít si jednoho a pustit se do něj
z reakcí ostatních usoudíš že si trochu více mimo
@BukvickaMalicka píše:
Zrovna Hnizdil je docela kapacita. A spoustu dalších lidí to vidí. stejne. jenže jejich názory se odsuzuji jako ty špatne…
Tak si to pak povíme v půlce listopadu, kde budou ty „kapacity“ zalezlé a budou mít z ostudy kabát. Ale to už možná budeme mít všichni jiné starosti…
@Petrusska007 píše:
Třeba takhle - 43 let, bez nemocí a komorbidit, zdravý chlap v nejlepším věku, do měsíce po něm… takže co s tvou smyšlenou teorií?https://www.google.com/…4940%3famp=1
Výjimky jsou všude. Kolik lidí jako on, tzn relativně zdravých na to zemřelo? Nebo kolik takových mělo podobný průběh? To jsou reálná čísla, ne to co se prezentuje za čísla..
@MaM píše:
Tak si to pak povíme v půlce listopadu, kde budou ty „kapacity“ zalezlé a budou mít z ostudy kabát. Ale to už možná budeme mít všichni jiné starosti…
Zalezli asi všichni budou ale jen kvůli nucenému nařízení… ne že všeho přesvědčení..
@BukvickaMalicka píše:
Výjimky jsou všude. Kolik lidí jako on, tzn relativně zdravých na to zemřelo? Nebo kolik takových mělo podobný průběh? To jsou reálná čísla, ne to co se prezentuje za čísla..
No tak je jasné, že když ti někdo vyvrátí tvůj ničím nepodložený názor, tak to přece musí být “výjimka”,.. s ničím jiným jsem ani nepočítala, přece se neshodíš
… nepřejí nikomu nic zlého, tak snad ta výjimka nepadne i na tebe… nebo někoho z blízkých
…
@Petrusska007 píše:
No tak je jasné, že když ti někdo vyvrátí tvůj ničím nepodložený názor, tak to přece musí být “výjimka”,.. s ničím jiným jsem ani nepočítala, přece se neshodíš… nepřejí nikomu nic zlého, tak snad ta výjimka nepadne i na tebe… nebo někoho z blízkých
…
Nic si mi nevyvratila. Tvůj jede případ je nic, pokud by to byly desítky, stovky tisíc zdravých a následně zemřelých nebo s těžkým prubehem. Ok, řekl bych ti, že máš pravdu. Ale takhle ti říkám, že to je jen blbost.
Já teď Queen na plný koule a k tomu burčák
bonzákům zdar. Ty jo, ale vysyraji? Jako fakt
jako, že tam mají syřidlo?
ne, ne, ne… raději odkládám telefon