Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Danka.12
u nás byla taky party ve vsi a ejhle, najednou je jeden + a dalšímu je špatně a jde na testy
čeká se kolik jich bude. A to jsme nedávno měli zavřenou školu, hospodu, obchod
.
Ten kdo tam nechtěl jít byl srab a smáli se mu. Spousta těch párty grilovačů má doma staré rodiče
jejich svědomí a doufám, že se nikomu z mé rodiny nic nestane.
Všichni pak budete čumět v telce na ty mrazáky s mrtvejma.. je marnice nepojmou a na ulici je hazet nebudou
@werajsik
Nehodlam Prymulu omlouvat. Mi tim zklamal hodne. Nejvic to dorazil, kdyz odpovidal novinarum. Je arogantni, odmitnul odstoupit, sebereflexe nula. Ale je to novacek v politice. Teprve se mezi tu verbez mafianskou a kavarenskou v Praze pridal. Dalo se cekat, ze ho to semele.
@BukvickaMalicka píše:
Nic, nebuď udavacka…Většína těch jejich obsazených lůžek jsou lidí s lehkým průběhem, ck tam ani nemusí být. A když odmítnete test na covid když jste byl v kontaktu s někým kdo to má. Automaticky spadnete do čísel pozitivních.
Nikdo nezemřel výhradně na covid. Vzdycly to byl někdo, kdo měl víc nemocí a jiná nemoc.by ho zabili.tsky. Takže divadlo…
Příspěvek upraven 23.10.20 v 23:06
A to je přesně řeč někoho, kdo o tom neví ani co by se za nehet vešlo
Pokud nepijou z jednoho kýble všichni jedním brčkem, sedí na židli a nezpívají, tak asi cajk
![]()
Mě by takoví sousedi taky štvali, slušně řečeno.
Zvlášť v tomhle období a pokud by to bylo často. A divím se, kolika z vás by bylo jedno, že jim sousedi ruší klidné žití. Já jsem teda srab a policii bych nevolala, ale naprdnutá bych byla fest. ![]()
@Danka.12 píše:
A to je přesně řeč někoho, kdo o tom neví ani co by se za nehet vešlo
Vyvrat to co říkám…
@Anonymní píše:
@werajsik Taky za to ponese následky, její sousedi ne takže zrovna hloupé přirovnání
To ano, ale protože je moc vidět a sám nedávno vyzýval k zodpovědnosti… Proto bude „potrestán“ pro výstrahu ostatním. Uvozovky schválně, protože to je, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
![]()
Kdyby se nad tím mávlo rukou, byla by to tady anarchie „hadra“…
Ale i tak… Pokud něco hlásám a mám to jako mediální moto, měl/a bych se tím sám/sama řídit.
A Když ne, tak se pak nesmím divit, že se najdou vyčuránci, kteří to obejdou
![]()
Situaci opravdu nezlehčuji, ale občas mi to přijde jako fraška… ![]()
Já osobně se neděsím samotného COVIDu, ale toho, že by to u mě mohlo mít horší průběh a kdo by se straším dělal úkoly a zároveň by hlídal tu mladší??
![]()
Ale přesto je pro mě momentálně psychicky „horší“ to, že nemůžu odběhnout od starostí všedního dne, než strašák jménem COVID… ![]()
@Hotaru píše:
Mě by takoví sousedi taky štvali, slušně řečeno.Zvlášť v tomhle období a pokud by to bylo často. A divím se, kolika z vás by bylo jedno, že jim sousedi ruší klidné žití. Já jsem teda srab a policii bych nevolala, ale naprdnutá bych byla fest.
Mám to stejne. Já tu vždycky skripu zubama, když sousedi dělají party do 2 do rána karantena nekarantena. Ale oni jsou celkove jednodušší a ona vylozene blba ![]()
@BukvickaMalicka píše:
Vyvrat to co říkám…
Já nebudu nikomu nic vyvracet. Že nereaguješ na kolegyni výše, která psala, že dělá na ARU. To je odbornice a s tou není dobré se dohadovat co. Nehodlám ti nic vyvracet, protože se mi vlastně ani nechce. Mám svůj názor. Většinu rodiny a přátel v první linii a vážných případů je opravdu dost. Nevím jak ti to mám dokázat. Mám poprosit sestru aby pacienty na ventilaci vyfotila, protože ty máš článek na internetu? Možná najdu fotku kamaráda, kterého fotila jeho žena ale asi by se mu nelíbilo že ho sdílím veřejně.
U nas udělat soused mejdan.. ok. Udělat ho po druhe, hodně bych s nim velkou debatu dala. Udělat 3. volam poldy, nerada bych ho zabila, a že bych mohla jednou ranou.
@BukvickaMalicka píše:
Vyvrat to co říkám…
Třeba takhle - 43 let, bez nemocí a komorbidit, zdravý chlap v nejlepším věku, do měsíce po něm… takže co s tvou smyšlenou teorií?
@Královna Kosmíru píše:
Všichni pak budete čumět v telce na ty mrazáky s mrtvejma.. je marnice nepojmou a na ulici je hazet nebudou
Zas toho Micíka Flégrů tak nebašti.
Nebo aspoň zkus nějaký originální obrazy, ať furt nefrčí jen ty mrazáky s mrtvolama. Lidé budou hlady obírat maso z těl svých svých zemřelých babiček, 18 milionů nakažených českých občanů nebo tak něco. ![]()
Příspěvek upraven 23.10.20 v 23:38
No a jak to víte?
Děláte taky na aru jako já?
Jinak umírá se jenom na dvě věci, na zástavu dechu nebo na zástavu oběhu. Pak je tu ještě kapitola mozková smrt. Dneska se neumírá ani na infarkt, ani na rakovinu, ani na vykrvácení. Podle dnešní terminologie lidí se umírá s infarktem, s rakovinou nebo s vykrvácením. To je fakt uhozený, hlavně že to lidi uklidní
.