Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nic, sed doma a o ostatni se nestarej. Jejich vec co si delaji doma
jestli nerusi nocni klid, tak bych se na ne vybodla.
Běž je udat. To bude nejlepší. Udavači jsou teď zase v kurzu. ![]()
Já My jsme taky včera měli party
byla u nás na návštěvě moje mamka a a dětma jsme si pouštěli písničky a tancovali na ne, to byl rachot. Pak přišel strýc a mezi dveřmi mi něco předal. A nakonec kurýr s nákupem… doufám, že Máme taky nějakého takového super souseda, co nás teď řeší na netu…
@Kriss Tina píše:
Nic, sed doma a o ostatni se nestarej. Jejich vec co si delaji domajestli nerusi nocni klid, tak bych se na ne vybodla.
Ja myslela ze jsou navstevy zakazane. Se divime jakym stylem se to risi, kdyz se najdou **** hudba od nich slyset je
Se jim nediv. Dnes se může vše, prymula jim jde příkladem. A jinak nebonzuj, mají jen návštěvu, tak nešíl ![]()
@cverunka píše:
Běž je udat. To bude nejlepší. Udavači jsou teď zase v kurzu.
Nebo v kurzu roznaseci svinstva ![]()
@Anonymní píše:
Ja myslela ze jsou navstevy zakazane. Se divime jakym stylem se to risi, kdyz se najdou **** hudba od nich slyset je
No neke, oni mají puštěnou i hudbu??!!! ![]()
@Anonymní píše:
Příbuzní se navštěvovat můžou a hudbu nikdo pouštět opravdu nezakázal… asi ti z té karantény už trošku hrabe, neřeš sousedy a až budeš moct, taky si někoho pozvi. Teď si pusť tu hudbu..
@Anonymní píše:
Hele jestli nezpivaji tak mas smůlu ![]()
@Anonymní píše:
A??? Tak si dělají domácí diskotéku… To já si dělám denně s druhákem a batoletem za zadkem… Naštěstí nežiju v bytě, kde by to nějaké ***** ehm sousedce vadilo… Jak já jsem za to ráda…
![]()
Nezáviď
Přej a bude ti přáno… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim radsi anonymne. sousedi nad nami party, ramus a navstevy se tam stridaji o sto sest. Jsme hodne rizikova oblast a vysyraji me.maji byt doma a ne navstevicky. Jsme v karanteneva nektery dementi proste jako by se nechumelilo.co delat?
Utikej je nabonzovat
@lachtanice86 píše:
Hele jestli nezpivaji tak mas smůlu
A to já si i zazpívám
![]()
Zdravim radsi anonymne. sousedi nad nami party, ramus a navstevy se tam stridaji o sto sest. Jsme hodne rizikova oblast a *** me.maji byt doma a ne navstevicky. Jsme v karanteneva nektery *** proste jako by se nechumelilo.co delat?
Upraveno adminem - vulgarita