Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Co jste se do zakladatelky tak pustili??Bonzovat bych nesla ale sra.lo by me to pekne. Jednou jsme ve srabu - rozumnej svetovy pandemii - tak se prece nebudu slejzat u kamosu na parbu, proboha. To uz se fakt nedivim ze je denne 14tis nakazenejch, kdyz vidim kolik lidi to tu snad jeste podporuje. Vsude ve svete se razi heslo Stay at home a ma to svuj duvod. Jen nekteri si mysli, jak jsou chytrejsi a jak to “vochcijou”
@Petrusska007 píše:
Třeba takhle - 43 let, bez nemocí a komorbidit, zdravý chlap v nejlepším věku, do měsíce po něm… takže co s tvou smyšlenou teorií?https://www.google.com/…4940%3famp=1
Tak nevim jak jsi cetla clanek ty, ale ja se docetla, ze mel raka, takze uplne zdravej asi nebyl, ze jo…
A představte si.. můj děda 80+.. cukrovka, po TEP kyčlí, hypertenze, hubený, vetchý stařík, mysleli jsme, že ho skolí infarkt..a ono ne. Seděl takhle u plynového sporáku ve svetru z umělotiny. Bude to rok, co nám umřel v Brně na popáleninách. Defakto uhořel za živa..ten svetr a sporák nešly dohromady. Tak si zapsali nepatrnou čárku na smrt popálením u člověka, který byl polymorbidní a věk na 80. Jooo, život.
@Petula306 píše:
Já teď Queen na plný koule a k tomu burčákbonzákům zdar. Ty jo, ale vysyraji? Jako fakt
![]()
jako, že tam mají syřidlo?
![]()
![]()
ne, ne, ne… raději odkládám telefon
Jeee no to je vtipny, ha ha ha ![]()
Bukva to podělal tím „nikdo“, ale když člověk koukne na statistiky na Worldometers, tak mladší lidé bez „underlying conditions“ jsou fakt zastoupeni jen v desetinách procent (a to se tam ještě počítají všichni ti, u kterých není známo, zda měli nějaké předchozí neduhy, takže se ten reálný podíl bude silně blížit k nule).
Ostatně proto se takovému úmrtí většinou věnuje hned několik článků - je to taková rarita.
Vtipné, jak všichni píšou o udávání, a přitom tady svítí ten výstražný trojúhelník sloužící k nahlášení adminům, který se spousta zdejších uživatelek nezdráhá použít kvůli každé blbině. ![]()
@MrsNorris píše:
Bukva to podělal tím „nikdo“, ale když člověk koukne na statistiky na Worldometers, tak mladší lidé bez „underlying conditions“ jsou fakt zastoupeni jen v desetinách procent (a to se tam ještě počítají všichni ti, u kterých není známo, zda měli nějaké předchozí neduhy, takže se ten reálný podíl bude silně blížit k nule).Ostatně proto se takovému úmrtí většinou věnuje hned několik článků - je to taková rarita.
No, podle rozhovoru s vedoucím lékařem nemocnice na Karlově náměstí v Praze tam hlavně bojují o životy lidí mezi 50 a 60ti lety, kteří mají lehkou nadváhu a např. zvýšený cukr či tlak, ale nic, na co by měli v dohledné době zemřít. Nejsou to junáci, ale mohli mít ještě hodně pohodových let před sebou. Ale velká část národa zastává názor - je mi 20, 30, nic se mi nemůže stát, takže vám kašlu na opatření, karantény apod. A tou „reálnou nulou“ bych si asi nebyla tak jistá…
@hey.you protože je to výblitek. Já třeba vůbec netuším, co dělají byty vedle. Nestojím u kukátka a nepočítám příchozí. To asi nedělá většina lidí. A třeba jsou všichni v karanténě a mají párty pozitivních. Dyť je to fuk. Je pátek, někde mají lidi hudbu nahlas a někdo se pro to vzteká. Když tam nepoleze a nebude kelišovat, nic nechytne.
@Anonymní píše:
Zdravim radsi anonymne. sousedi nad nami party, ramus a navstevy se tam stridaji o sto sest. Jsme hodne rizikova oblast a vysyraji me.maji byt doma a ne navstevicky. Jsme v karanteneva nektery dementi proste jako by se nechumelilo.co delat?
Nezavid.. Jejich věc ![]()
@Petula306 píše:
@hey.you protože je to výblitek. Já třeba vůbec netuším, co dělají byty vedle. Nestojím u kukátka a nepočítám příchozí. To asi nedělá většina lidí. A třeba jsou všichni v karanténě a mají párty pozitivních. Dyť je to fuk. Je pátek, někde mají lidi hudbu nahlas a někdo se pro to vzteká. Když tam nepoleze a nebude kelišovat, nic nechytne.
Ach jo, pointa koukam uplne unika. To je marny
@ocean.mama v pohodě. Třeba máme společné zájmy, ale v tomto si nerozumíme ![]()
v tejdnu jsme tam měli pacienta, 65 let, štíhlý štramák, sportovec, běhá
cholesterol jako mimino, byl si pro řidičák a na jednu kontrolu
inteligentní pán, zdravý, nekuřák, nic neužívá
za pár dní mi volala manželka že se další den z ničeho nic začal dusit, zimnice a jel rychlou do nemocnice, tam akutní lůžko, kyslík, respirační selhání, špatný, neví se zda to dá
paní pak po 3 dnech ztratila čich, pána testovali jako posit.
měl před sebou ještě dost let zcela kvalitního spokojeného života, ještě pracuje…a nyní…
jak ale tohle jakkoliv vykládat zabedněným ignorantům co viděj jen sebe sebe a pak ještě…sebe a své pohodlí?
nijak
dokud se s tímhle nesetkají, neuvěří co se děje
mají pocit že jich se to netýká a že ostatních?? to jim je ukradený
U znameho v paneláku pred chvili jednu takovou cikanskou party rozpustili policajti. Věřím, ze na udani policajtů. Bud ze stejne party nebo podobné tu pred chvili rvali venku na cele sídliště ozrali magoři. Jeden dokonce vyhrozoval, ze všechno podpali. Takove party jsou super.