Pastinák jako příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pastinák
Ahoj, potřebovala bych poradit. Vařila jsem dneska poprvé prckovi pastinák a rozmixovala ale je hořký, štipkavý. Udělala jsem někde chybu nebo je to normální? Kolik jste ho dávaly do jedné dávky? Mrkve s bramborama sní téměř 150. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ho používala jako petržel a mám dojem, že mi i tak chutnal
Nemohl být třeba přemrzlý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pastiňák má dcerka nejradši samotný, sní těch 150g. Myslím, že problém nebude v postupu vaření, ale mohl být pomrzlý nebo něco podobného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím teda koupit jinde a uvařit. Přišlo mi to divné, ptz. když jsem ho koupila do vývaru, tak mi hořký nepřišel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pastinák mi chutná vždycky spíš sladce. Nebyl nějaký moc přerostlý třeba? Radši kupuju menší kousky, připadají mi mladší
. Jinak ho dávám buď s bramborem, nebo klidně kousek přidám do jakéhokoliv příkrmu (brambory-mrkev-pastinák, rýže-řepa-pastinák, brambory-dýně-maso-pastinák atd. atd.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálne ho oloupete a uvarite do mekka a pak k tmu tre ba maso a brambor a kolik toho dat toho pastinaku???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, holky, můj malej začal ted s příkrmem a potřebovala bych poradit..měl 3× za sebou mrkev a já bych mu dnes chtěla udělat změnu…mám mu dát raději samotný pastinák, nebo mrkev s bramborem?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky nedávno začali s příkrmy a raději bych volila po mrkvi mrkev s bramborem, později dávat jiné chutě, po mrkvi s bramborem jsem dala cuketu s bramborem a ta našemu prckovi jela víc než mrkev
pastiňák zkusíme teďkom po 3 týdnech…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nevite kde koupit pastinak? Chci prckovi obohatit jidelnicek a nedari se mi ho sehnat.Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
také bych se ráda zeptala, kde mohu v Prazekoupit příkrm pastiňák od Alnatury. U nás v DM ho nemají a prodavačka ani nevěděla, že by jej mohli mít v sortimentu. Pastiňák jako první příkrm mi doporučuje kamarádka, která žije v Německu.
Děkuji velmi za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jsouku Pastiňák je fajn, taky jsem ho dávala. S Alnaturou nemám zkušenosti, kupovala jsem všechny příkrmy většinou v Německu od Hipp, mají tam ty příkrmy podle mě lepší a kvalitnější. Pokud nemáte možnost se do Německa dostat sama, tak se dají sehnat i na internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@p.juzo píše:
@Jsouku Pastiňák je fajn, taky jsem ho dávala. S Alnaturou nemám zkušenosti, kupovala jsem všechny příkrmy většinou v Německu od Hipp, mají tam ty příkrmy podle mě lepší a kvalitnější. Pokud nemáte možnost se do Německa dostat sama, tak se dají sehnat i na internetu.
@p.juzo Děkuji velmi za informace. S nákupy v Německu souhlasím. Bohužel jsme byli v Německu než jsem se začala zajímat o příkrmy a nenapadlo mě tam již nakoupit dopředu. Zkusím ještě ten internet. Zatím jsem pátrala po údajných prodejcích Alnatury pastináku. V Globusu mi řekli, že již Antatura Pastinak nemají v sortimentu a v DM jsem se dozvěděla, že již Alnaturu neprodávají, ale místo toho mají svůj produkt dmBIO - (ale jen mrkev, dýně), nebo ještě babylove a to je jarní kartotka. Tedy z těch jednodruhových je to a vše, co v DM dostaneme na ty první příkrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit