Pastinák jako příkrm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
27.2.19 09:10

@Jsouku Nemáte vůbec zač :-). Většinou jsem nakupovala v Kauflandu, mají tam opravdu široký výběr příkrmů a s tím co je tady v nabídce se to asi nedá úplně srovnat. A i jiné potraviny tam jsou o poznání lepší… bohužel :-(. Pokud chcete, tak vám pošlu odkaz na český eshop kde německé příkrmy čas od času nakupuji, hlavně teď v zimě kdy se nám z Prahy do Německa jen za nákupy nechce moc jezdit. V létě je to jiné, máme chalupu kousek od hranic, tak to se tam hned jezdí lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.2.19 06:29

@p.juzo Děkuji. Ráda se podívám na ten eshop. My jsme na tom s Německem stejně, jezdili jsme tam v létě ze Šumavy. A tehdy mě nenapadlo, že bych si mohla již koupit příkrmy do rezervy. Už jsem ten čistý pastiňák včera sehnala, je to značka babybio, ale cena je 38 Kč za skleničku 130 ml a cesta hodinu po Praze:-( Ale na začátek to chci dát, abychom se vyhnuli případné zácpě nebo špatné reakce na mrkev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.2.19 07:30

@Jsouku Tak to je tedy docela hodně za malou skleničku a navíc jen zelenina. Co jsem koukala, tak teď mají Hipp pastiňák za 29Kč, je bio a německý. Už jsem tam nakoupila několikrát nejen příkrmy a vždy spokojenost, odkaz posílám do zprávy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
1.3.19 07:46

Pastiňák/petržel, to je v podstatě to samé. Měl by být nasládlý, hořký určitě ne :think: Skleničky jsou dosta drahé, není nic jednoduššího než si ho uvařit ve větším množství třeba na páře a rozmixovat a uložit na mrazák třeba do kostiček na led ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.3.19 10:48

@lucynka25 Děkuji za názor, souhlasím s tím. Ale u prvního příkrmy jsem raději na radu doktorky zvolila skleničku. Ty ceny jsou fakt šílené, takže jakmile bude naše malá jíst více, vařich chci. Samotnou petržel také dáváte jako příkrm? Také jste slyšeli o bílé mrkvi? Doporučuje mi ji také právě kamarádka z DE. Ani jsem nevěděla, že to existuje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
1.3.19 11:27

@Jsouku samostatne pastinak ano,to mala milovala :mrgreen: pak s bramborem,pak s mrvi k tomu a nakonec klasika vyvar s korenovou zeleninou (nejdrive bez celeru,ten bymohl drazdit)..
Jinak bilou mrkev jsem nikdy nevidela,cernou ano.I barevnou..ale to byla obarvena.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.3.19 16:39

Bílou mrkev jsem na krámě taky nikdy neviděla, ale Hipp jí má jako skleničku a přišlo mi to podobné jako ten pastiňák :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 08:36

@p.juzo Dobrý den, můžu poprosit taky odkaz na příkrmy? Už druhý měsíc zavádíme příkrmy a chtěla bych malé dát pastiňák. Nikde ho nemůžu sehnat ani čerstvý. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
22914
16.11.20 10:34

@Dipsey Spoustu receptů najdeš i tady ve skupince Vaříme pro kojence a batolata .
Jinak pastiňák mají určitě v hyper Albertu ;) Ted i v akci 500g za 50,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 10:53

@lucynka25 ano, děkuji, v té skupině už jsem :) zkusím Albert :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko