Pátek třináctého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1464
13.2.15 19:47

U nas supr - mladsi dcera ma dnes narozeniny :mrgreen:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
13.2.15 19:49

@Jura007 no. vykradli nám auto, a švagrovi se zabil brácha skokem pod vlak. Abych zlé zprávy vyrovnala, dnes mi PA potvrdila, že ještě určitě neporodím a muž se mi po 16 dnech vrací z KAribiku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.2.15 19:53

Tak já nevím, já si to uvědomila až teď večer, ale nic zvláštního se za výkonu mé služby nestalo, byt neshořel, dítě má všechny končetiny a vše ostatní v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
13.2.15 19:54

@bambooska Uffff :zed: Tak tomu říkám pátek 13-tého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
13.2.15 19:54

Dneska byl den blbec :,(

• Citovat
  • Upravit
18305
13.2.15 19:56

No já jsem se celý den úspěšně vyhýbal obráběcím strojům (teda ve finále jsem něco osoustružil a obrousil…) a přesně na minutu s koncem pracovní doby jsem vypadl směrem k domovu.
Po příjezdu na brněnské nádraží jsem si všiml, že je tam nějak nezvykle rušno… Někdo nahlásil telefonicky bombu na nádraží v Brně-Židenicích. Tak jsem zase po nějaké době viděl policejní manévry. (Pátek odpoledne, děcka se nudí - a emimino už nezabírá… :mrgreen: ) K tomu se v brně hrál hokej - Kometa Brno proti Pardubicím, takže se očekával příjezd vlaku s fanouškama Pardubic. No a k tomu jsem v tom zpožděném vlaku potkal známeého, který zničehonic v náhlém hnutí mysli popadl telefon a začal obvolávat známé, kdo z nich by mu přenechal trochu trávy, že má chuť - a ono nic. V celé naší vesničce střediskové asi byla vyhlášena drogová prohibice nebo co… :oops:
No prostě pátek třináctého…
(Btw: když kolem nás prošel jeden náš menšinový spoluobčan a já jsem si ho nedůvěřivě změřil, povídá známý: „Ten je O. K., ten seděl jenom jednou - za znásilnění a nějaké čórky… Ale jinak je neškodnej.“ Hm, tak nevím… :think:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
13.2.15 20:04

Tak nic se mi nepřihodilo, a snad už nepřihodí :mrgreen: - už jsem doma, zalezu do pelechu k telce, a budu relaxovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.15 20:10

U nás naštěstí taky nic zvláštního :)
A snad už to tak zůstane:) Uvařím čaj, zalezu k nějakému seriálu a bude klidek:) snad…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
13.2.15 20:11

Každý má nešťastné dny jinak, univerzálně se bát 13. je blbost.
Já má třeba vždycky smůlu 12. a včera se to zas potvrdilo. Praskla nám tu v ulici voda a celý den jsme byli odpojený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.2.15 20:19

Nejlepší pátek 13tého za poslední roky :palec: naposledy, když byl, pod námi rupla postel :lol: dnes jsme byli na nákupech a jako třešinku na dortu mi muž řekl at si objednám nový kočár( dlouho tvrdil, že už to doklepeme s tím stávajícím ), ted vybírám barvu, popíjíme víno a foukáme balonky, mladší dcera zítra slaví :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.2.15 20:25

Naštěstí nic :mavam: Pohodvej den, snad to tak zůstane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.2.15 20:25

@Jura007 normální klasický, pracovní den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.2.15 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 20:39

@Jura007
nic, ale vůbec nic 8o

@Lizzi :) to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.2.15 20:48

Holky já mám fakt pech, dneska jsem byla na interním vyšetření ohledně sekce, která je naplánovaná na příští pátek. Ráno v pohodě a teď tady umírám na ultrakašel, bolí mě strašně na hrudi a klíční kosti, teplotu zatím nemám - co mám dělat???
Zatím ležím a čajuju a ráno vyšlu chlapa pro něco do lékárny
Prosím o rady jak se toho co nejdřív zbavit, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová