Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 no. vykradli nám auto, a švagrovi se zabil brácha skokem pod vlak. Abych zlé zprávy vyrovnala, dnes mi PA potvrdila, že ještě určitě neporodím a muž se mi po 16 dnech vrací z KAribiku ![]()
Tak já nevím, já si to uvědomila až teď večer, ale nic zvláštního se za výkonu mé služby nestalo, byt neshořel, dítě má všechny končetiny a vše ostatní v pořádku…
No já jsem se celý den úspěšně vyhýbal obráběcím strojům (teda ve finále jsem něco osoustružil a obrousil…) a přesně na minutu s koncem pracovní doby jsem vypadl směrem k domovu.
Po příjezdu na brněnské nádraží jsem si všiml, že je tam nějak nezvykle rušno… Někdo nahlásil telefonicky bombu na nádraží v Brně-Židenicích. Tak jsem zase po nějaké době viděl policejní manévry. (Pátek odpoledne, děcka se nudí - a emimino už nezabírá…
) K tomu se v brně hrál hokej - Kometa Brno proti Pardubicím, takže se očekával příjezd vlaku s fanouškama Pardubic. No a k tomu jsem v tom zpožděném vlaku potkal známeého, který zničehonic v náhlém hnutí mysli popadl telefon a začal obvolávat známé, kdo z nich by mu přenechal trochu trávy, že má chuť - a ono nic. V celé naší vesničce střediskové asi byla vyhlášena drogová prohibice nebo co… ![]()
No prostě pátek třináctého…
(Btw: když kolem nás prošel jeden náš menšinový spoluobčan a já jsem si ho nedůvěřivě změřil, povídá známý: „Ten je O. K., ten seděl jenom jednou - za znásilnění a nějaké čórky… Ale jinak je neškodnej.“ Hm, tak nevím…
)
Tak nic se mi nepřihodilo, a snad už nepřihodí
- už jsem doma, zalezu do pelechu k telce, a budu relaxovat
U nás naštěstí taky nic zvláštního ![]()
A snad už to tak zůstane:) Uvařím čaj, zalezu k nějakému seriálu a bude klidek:) snad…:))
Každý má nešťastné dny jinak, univerzálně se bát 13. je blbost.
Já má třeba vždycky smůlu 12. a včera se to zas potvrdilo. Praskla nám tu v ulici voda a celý den jsme byli odpojený. ![]()
Nejlepší pátek 13tého za poslední roky
naposledy, když byl, pod námi rupla postel
dnes jsme byli na nákupech a jako třešinku na dortu mi muž řekl at si objednám nový kočár( dlouho tvrdil, že už to doklepeme s tím stávajícím ), ted vybírám barvu, popíjíme víno a foukáme balonky, mladší dcera zítra slaví
![]()
Holky já mám fakt pech, dneska jsem byla na interním vyšetření ohledně sekce, která je naplánovaná na příští pátek. Ráno v pohodě a teď tady umírám na ultrakašel, bolí mě strašně na hrudi a klíční kosti, teplotu zatím nemám - co mám dělat???
Zatím ležím a čajuju a ráno vyšlu chlapa pro něco do lékárny
Prosím o rady jak se toho co nejdřív zbavit, děkuju