Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co holky jaky jste dneska mely den ? Sice na to moc neverim ale dneska to byl des tak doufam ze to je jen tim datumem ![]()
dnešní den začal úžasnou zprávou, že je kamarádka v porodnici, během dne smska, že maličká už je na světě a obě jsou v pořádku.
Ráno ještě krásná zrpáva od nového partnera, takže at si říká kdo chce co chce, dnešní pátek 13. byl doposud krásný a pohodový ![]()
p.s.: i kdyby se dnes nedařilo, určitě by to nebylo tím datem, ale mou nešikovností ![]()
My dneska máme významnej den! Konečně Domče došlo, že po kolenou je to rychlejší než po břiše a ještě k tomu si stoupla u židle ![]()
Úplně normální a obyčejný všední den. Pro mě datum nehraje roli
.
Tak kámoška dneska udělala řidičák, takže myslím, že spíš šťastný den. Taky se třeba konečně dočkáme sněhu ![]()
MisaHanuska píše:
Tak kámoška dneska udělala řidičák, takže myslím, že spíš šťastný den. Taky se třeba konečně dočkáme sněhu
Ne snih ne, mel byt o vanocich a ne ted, kdo se ma v tech zavejich tahat s kocarkem ![]()
Ahojky, já nevím, co s tím všichni mají??pro mě je to teda den jako každý jiný-nic zvláštního se nestalo..a taky jsem ani nečekala..že by se mělo stát
.
Já jsem narozená 13, můj přítel taky-a žádný problém s tím nemáme..A pokud si moje malá bude chtít zůstat v bříšku 3 dny po TP, tak bude taky 13..a budeme tři šťastné 13-náctky..
![]()
werunqa píše:
Ahojky, já nevím, co s tím všichni mají??pro mě je to teda den jako každý jiný-nic zvláštního se nestalo..a taky jsem ani nečekala..že by se mělo stát.
Já jsem narozená 13, můj přítel taky-a žádný problém s tím nemáme..A pokud si moje malá bude chtít zůstat v bříšku 3 dny po TP, tak bude taky 13..a budeme tři šťastné 13-náctky..![]()
To by bylo hezky ![]()
Nenastartovali jsme auto, vybitá baterka
![]()
Přítel ho jel tedy nabít k rodičům, půjčil si auto jejich..ale samo, že konstrukci od kočárku z kufru nevyndal! Takže zítra budu sedět na zadku, malej nevrlej, než přijde z práce a zajede tam auta vyměnit
![]()
Ukulina píše:
Já moc hezký, mám narozeniny
Jeee ja mam taky dneska narozky! Tak ti preju vsechno nej! ![]()