Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambooska píše:
@Jura007 no. vykradli nám auto, a švagrovi se zabil brácha skokem pod vlak. Abych zlé zprávy vyrovnala, dnes mi PA potvrdila, že ještě určitě neporodím a muž se mi po 16 dnech vrací z KAribiku
uf teda, taky výborný, drž se a neroď
Jo a jelikož jsem neměla klíče tak jsem nemohla ani nakoupit takže piju kafe bez mlíka a mám chuť na čokoládu ![]()
@Jura007 píše:úplně báječně - oslavili jsme výročí, dostala jsem fantastický dárek a bylo to fakt super..
Dobrý večer, obnovuji diskusi…
Pochlubte se, jak kdo z vás proplul pátkem třináctého…?
Včera se v práci sralo, co šlo, a přijedu domů, sbalila jsem tunu věcí na dnešní odjezd na hory a pak jsem zjistila, že syn má opět teplotu (je nemocný už týden)…
takže jsme dneska neodjeli a čekáme, co bude… snad zítra se zadaří a fakt odjedeme ![]()
ale tak nějak nevěřím, že to bylo tím datem ![]()
Dcera včera nechala ve vlaku rukavice.
Já mám pátek 13. dneska, protože jsem zjistila, že jsem klientovi nedala do prosince do DPH část pokladních dokladů
. Dneska jsem kontrolovala účetnictví a došlo mi, že mi tam kus chybí
. A to jsem měla radost, že to DPH brzy hotové
.
Naštěstí je to napravitelné.
Nešťastná událost se dnes stala v jedné z volebních místností v Roudnici nad Labem na Litoměřicku. Senior narozený v roce 1946 zašel za plentu, aby si připravil volební lístek a před vložením svého hlasu do urny zkolaboval. Zachránit se ho již nepodařilo.
no jo, pátek třináctého, mě se ten termín na volby hnedka nelíbil
Ahoj holky já se přidám

Pátek 13 byl tedy fakt povedený
Ráno jsem zaspala do práce. Jak jsem pospíchala tak jsem 3 poslední schody nezvládala (nestíhala jsem ranní probouzeč -kafe) a svalila jsem se jak přezrálá hruška
Druhou kolegyni jsem polila kýblem s vodou (odnesli to naštěstí jen nohy po kolena.) Z práce jsem pospíchala domů jelikož jsem neměla hlídání a přítel má odpolední. Přiběhla jsem před barák a zjistila jsem že jsem si v práci zapomněla klíče. Zvoním jak blázen a asi po 10 min. mi otevřela přítelova maminka 
V práci jsem zjistila že se kolegyně řízla o nářezák a jela na pohotovost. takže místo 4 nás tam bylo 3 a zrovna v pátek kdy je největší šrumec(pracuji za pultem v Kauflandu) nic se nestíhalo a vedoucí byli jak posedlí ďáblem