Pátek třináctého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
daja87
13.2.15 20:50

Ahoj holky já se přidám :)
Pátek 13 byl tedy fakt povedený :zed:

Ráno jsem zaspala do práce. Jak jsem pospíchala tak jsem 3 poslední schody nezvládala (nestíhala jsem ranní probouzeč -kafe) a svalila jsem se jak přezrálá hruška :cert:
V práci jsem zjistila že se kolegyně řízla o nářezák a jela na pohotovost. takže místo 4 nás tam bylo 3 a zrovna v pátek kdy je největší šrumec(pracuji za pultem v Kauflandu) nic se nestíhalo a vedoucí byli jak posedlí ďáblem :pocitac: Druhou kolegyni jsem polila kýblem s vodou (odnesli to naštěstí jen nohy po kolena.) Z práce jsem pospíchala domů jelikož jsem neměla hlídání a přítel má odpolední. Přiběhla jsem před barák a zjistila jsem že jsem si v práci zapomněla klíče. Zvoním jak blázen a asi po 10 min. mi otevřela přítelova maminka :lol:

• Citovat
  • Upravit
3753
13.2.15 20:50
@bambooska píše:
@Jura007 no. vykradli nám auto, a švagrovi se zabil brácha skokem pod vlak. Abych zlé zprávy vyrovnala, dnes mi PA potvrdila, že ještě určitě neporodím a muž se mi po 16 dnech vrací z KAribiku :srdce:

uf teda, taky výborný, drž se a neroď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
13.2.15 20:51

Jo a jelikož jsem neměla klíče tak jsem nemohla ani nakoupit takže piju kafe bez mlíka a mám chuť na čokoládu :evil:

• Citovat
  • Upravit
72725
14.2.15 08:25
@Jura007 píše:
Dobrý večer, obnovuji diskusi…
Pochlubte se, jak kdo z vás proplul pátkem třináctého…?
úplně báječně - oslavili jsme výročí, dostala jsem fantastický dárek a bylo to fakt super..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.2.15 11:12

Včera se v práci sralo, co šlo, a přijedu domů, sbalila jsem tunu věcí na dnešní odjezd na hory a pak jsem zjistila, že syn má opět teplotu (je nemocný už týden)…
takže jsme dneska neodjeli a čekáme, co bude… snad zítra se zadaří a fakt odjedeme :nevim:
ale tak nějak nevěřím, že to bylo tím datem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
14.2.15 12:27

Dcera včera nechala ve vlaku rukavice.
Já mám pátek 13. dneska, protože jsem zjistila, že jsem klientovi nedala do prosince do DPH část pokladních dokladů :roll:. Dneska jsem kontrolovala účetnictví a došlo mi, že mi tam kus chybí :zed:. A to jsem měla radost, že to DPH brzy hotové :roll:.
Naštěstí je to napravitelné.

• Citovat
  • Upravit
17917
13.1.23 17:23

Já si dneska zlomila zub :zed:
Co u vás, taky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.23 18:30

Nešťastná událost se dnes stala v jedné z volebních místností v Roudnici nad Labem na Litoměřicku. Senior narozený v roce 1946 zašel za plentu, aby si připravil volební lístek a před vložením svého hlasu do urny zkolaboval. Zachránit se ho již nepodařilo.

:?

no jo, pátek třináctého, mě se ten termín na volby hnedka nelíbil

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
13.1.23 18:59

@Borrealis to je moc smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit